Ciddi derecede açılmak istiyorum, eşim izin vermiyor. Nasıl ikna ederim?

Eşimle 3 yıldır evliyiz 1 yaşında oğlumuz var ben eşimi tanımadan 2 ay önce tesettüre girdim kendi isteğimle sonra eşimle tanıştık birbirimizi sevdik evlendik ama ben bir kaç aydır tesettürden soğudum taşıyamıyorum açıklara özenmeye başladım başımı açmak istiyorum şalı yapmak bile zor gelmeye başladı ah keşke saçımı salıp çıksam diyorum benim ailem de pek kapalı yok geneli açık hatta bazıları çok açık öyle karışmazlar acilsam ama gel gelelim ki eşimin ailesi akrabaları hepsi kapalı benim açılmamı istemiyor bu yüzden kavga ettik acilirsan kendini baba evinde bulursun açılcaksan babanın evine git açıl diyor ee bende onu çok seviyorum ona deli gibi aşığım yani oda beni çok seviyor açıldığım da beni boşamayacağını bilsem yarın açılırım ama acaba ben açılmayım diye boşamakla mi korkutuyor çünkü beni çok seviyor yani ne bileyim ben cidden çok açılmak istiyorum lütfen eşimi ikna edebileceğim yolları söyleyin lütfen kapalılar gelip de niye acıtıyorsun günah demeyin fikirler değişebilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bide sinir olduğum açılmak istiyorum hani izin vermiyor ya ama kendisi dışarıda açıklara bakıyor falan ne bileyim acaba hani bende açılırsam erkekler bana bakacak diye mi kıskançlık yapıyor kişi kendinden bilir işi misali kendisi bakıyor ya yolda yürürken ona buna Hey Allahim nasıl acilicam ya aylardır bu dertten muzdaripim
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bana en çok koyan şu hani bana açılamazsın diye şart koyuyor ya bu kadar karşı ya açıklığa o zaman neden açık saçık kadınlara bakıyor dışarı da falan ne bileyim kafam çok pis karışık
Ciddi derecede açılmak istiyorum, eşim izin vermiyor. Nasıl ikna ederim?