Aile & Toplum Yeni tanıştığınız insanlara kendinizi tanıtmak ve açıklamak size de zor geliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu tarz süreçler enerji istiyor o da bende yok 😀 siz de var mı peki? Yeni tanıştığınız insanlara kendinizi tanıtmak ve açıklamak size de zor geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende de yok ayarlarım karışıyor devrelerim yanıyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Merhaba , gokhan ben. Bu kadar 1 29 Yorumla Soran +1 yıl Cod mobile devam mı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hiç oynamadım 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hatlar karıştı 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Olur arada 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama oynuyordun yaw sen bir şeyler gamer sorularıma gelirdin 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Steam pubg , bf falan oynuyordum da saldım bro. Yaşlandım kafam kaldırmıyor Yorumla Soran +1 yıl Hıh sen steam pubg oynuyordun doğru ya. Bir ara hile muhabbeti vs yapmıştık hatırladım. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Şimdi hatırladım seni bro. Yorumla Soran +1 yıl Kimim ben 👽 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kullanıcı adından hatırlamam ki bro. Ama aimbot gibi hilelerden konustugumuzu ve bedava olunca daha da cogaldıgını falan konusmustuk yanlıs hatırlamıyorsam 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Yani evet benzeri şeyler. PC ile mobildeki hileleri vs kıyaslamıştık 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Neydi kullanıcı adın? Yorumla Soran +1 yıl Bitexen , bu yorumu gizle reisim 😃 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Neden gizliyoruz bro 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok shshs ben soru da açtım saklım yok yanlış anlaşılmasın 😀🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Estağfiruke bro 😂 gamer bıraktın arabacı oldun sanırım 🤔 uygulamada bellı olmuyor fenomenlık Yorumla Soran +1 yıl "Fenomen" yazan yere tıkla görürsün reis 😀 easy etiketleri saldım Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bu özelliği de yenı öğrendim bak 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Uygulamaya alışırsan daha iyi web'den bence.. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sadece uygulamadan giriyorum ama kurcalamam orasını burasını. Dümdüz kullanır geçerim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten çetrefilli bir yanı yok bir kaç küçük detay dışında, birini öğrendin zaten 🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yeter bu zaten bana 😂 baska yerde kullanır mıyım emin degılım gercı. Yorumla Soran +1 yıl Olsun cebinde kalsın reis 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah bro. Lazım olursa kullanırım.Sayende öğrenmiş oldum 👍🏼 Yorumla Soran +1 yıl Abartmamak lazım 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Öyle ama 😂 Yorumla Soran +1 yıl Helal ediyem tamam tamam 🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Allah razı olsun bro 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Cümlemizden 😂😂 Yorumla
Moniccaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Etkilenmişsem enerji doluyorum ama değilse hiç uğraşamam 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Zor oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende de yok ayarlarım karışıyor devrelerim yanıyor.
Merhaba , gokhan ben.
Bu kadar
Cod mobile devam mı
Hiç oynamadım 🤔
Hatlar karıştı 🤣
Olur arada 😂
Ama oynuyordun yaw sen bir şeyler gamer sorularıma gelirdin 😀
Steam pubg , bf falan oynuyordum da saldım bro. Yaşlandım kafam kaldırmıyor
Hıh sen steam pubg oynuyordun doğru ya. Bir ara hile muhabbeti vs yapmıştık hatırladım.
Şimdi hatırladım seni bro.
Kimim ben 👽
Kullanıcı adından hatırlamam ki bro. Ama aimbot gibi hilelerden konustugumuzu ve bedava olunca daha da cogaldıgını falan konusmustuk yanlıs hatırlamıyorsam 🤔
Yani evet benzeri şeyler. PC ile mobildeki hileleri vs kıyaslamıştık 🤣
Neydi kullanıcı adın?
Bitexen , bu yorumu gizle reisim 😃
Neden gizliyoruz bro 😂😂
Gerek yok shshs ben soru da açtım saklım yok yanlış anlaşılmasın 😀🤣
Estağfiruke bro 😂 gamer bıraktın arabacı oldun sanırım 🤔 uygulamada bellı olmuyor fenomenlık
"Fenomen" yazan yere tıkla görürsün reis 😀 easy etiketleri saldım
Bu özelliği de yenı öğrendim bak 😂😂
Uygulamaya alışırsan daha iyi web'den bence..
Sadece uygulamadan giriyorum ama kurcalamam orasını burasını. Dümdüz kullanır geçerim 😂
Zaten çetrefilli bir yanı yok bir kaç küçük detay dışında, birini öğrendin zaten 🤣🤣
Yeter bu zaten bana 😂 baska yerde kullanır mıyım emin degılım gercı.
Olsun cebinde kalsın reis 🤣
Eyvallah bro. Lazım olursa kullanırım.
Sayende öğrenmiş oldum 👍🏼
Abartmamak lazım 😂😂
Öyle ama 😂
Helal ediyem tamam tamam 🤣🤣
Allah razı olsun bro 😂😂
Cümlemizden 😂😂
Etkilenmişsem enerji doluyorum ama değilse hiç uğraşamam
Kesinlikle zor ya valla
Zor oluyor
Aşırı zor.