Aile & Toplum Pazar günü için özel bir planınız var mı? depresyondayim09 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Pazar için özel planınız var mı yoksa sıradan bir gün mü bekliyor yine? Özel bir planım var? Standart? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pazar günü için özel bir planınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Planım yok benim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çalışıyorum 1 1 Yorumla depresyondayim09 +1 yıl Kolay gelsin usta Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Planım çokta arabayı yeni aldım sigortasını daha yapamadığım için planları ertelemek zorunda kaldım 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. + Maalesef. 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Havanın kötü olması nedeniyle evde geçirdiğim standart bir gün oluyor. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. özel bir şey yok kümesten yumurta sera'dan domates salatalık biber köy ekmeği çay 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Klasik sıkıcı pazar günü işte. Ne planım olcak.. 1 0 Yorumla
tassili Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bir şey bazen zıddına sebep olur. Sıradanlık bana iyi geliyor mutluyum. 👍 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cafede mokka keyfi 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl hastayım.. enerjım cok dusuk.. Dınlenıcem evde. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olağan bir gün işet. Özel bir plan yok 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Özel bir planım yok. 0 0 Yorumla
Hayaldikİkimiz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 73% +1 yıl Sıradan bir gün olucak benim için 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Standart öyle planlama yapan birisi değilim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amasyada kız olmadigi icin yok 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Dehşet bir temizlik yapıcam 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nöbet çıkışı yiyip uyuycam plan yok 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Standart 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var çalışmak🥴 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Çalışıyor 0 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. Sıradan bir gün. 0 0 Yorumla
hayalperest5667 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Nişanlımın bağ evine gidicez ailecek güzel oluyor 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mesai var bro 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. DUGUNE 0 1 Yorumla emre00 +1 yıl düğüne gideceğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Planım yok benim
Çalışıyorum
Kolay gelsin usta
Planım çokta arabayı yeni aldım sigortasını daha yapamadığım için planları ertelemek zorunda kaldım
Havanın kötü olması nedeniyle evde geçirdiğim standart bir gün oluyor.
özel bir şey yok kümesten yumurta sera'dan domates salatalık biber köy ekmeği çay
Klasik sıkıcı pazar günü işte. Ne planım olcak..
Anneler günü hediyesi bakacagim
Bir şey bazen zıddına sebep olur. Sıradanlık bana iyi geliyor mutluyum. 👍
Cafede mokka keyfi
Özel planım yok
Amele ne yapar çalışıyoruz.
hastayım.. enerjım cok dusuk.. Dınlenıcem evde.
Olağan bir gün işet. Özel bir plan yok
Özel bir planım yok.
Sıradan bir gün olucak benim için
Standart öyle planlama yapan birisi değilim
Standart banyo ödev oturmaca
Amasyada kız olmadigi icin yok
Dehşet bir temizlik yapıcam
işteyim plan yko
Nöbet çıkışı yiyip uyuycam plan yok
hep aynı ya valla bısey yok
Sıradan bir gün.
Oldukça standart.