Benim herhangi bir beklentim yok. Tanımadığım 2 tane kız oldu. Bu 2 kızla sohbet ettim, bir şeyler yaptık. Sonunda sadece arkadaş olmak amacıyla teklifte bulunulduğunda (bu numara istemek bir yerden irtibat aracı koymak) oralı olmadılar.
Halbuki bunun tabanında herhangi bir ilişki arayışı yoktu. Zaten o mizacı ve tavrı da gösterdim. Fakat bu biraz üstten bakıcılık gibi geldi. Yahut ego olarak algıladım. Neticede birisi benle sohbet etse ve belirli seviyede tanışsak irtibat aracı koyarım. Aşırı kaba ve gereksiz muhabbet etmediği sürece...
Beyler önceleri biraz bu konuda iyimserdim. Çevremdeki arkadaşlarda Türk kızı şöyle Türk kızı böyle derdi. Çok oralı olmazdım. Fakat bu tecrübem onun gerçekten öyle olabileceğini gösterdi. Ben bu durumu yabancılardan görmedim. Bizim buranın kızlarında gördüm.
Çünkü yabancı karşı cins her an her şeye hazır gibi. 15 dk sohbet etsen (İstanbul içerisinde) bize gidelim bir şeyler yiyelim desen (giyim kuşam ve duruşun derli toplu ise) dahi bunun karşılama seviyesini bilir. Ya gelir güzel olur der veya daha sonra diyerek "işi varsa" yoluna bakar. Çok enteresan bilemiyorum. Çoğunun psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer