Kızlar ölmek ıstiyorum 😭😭😭?

Arkadaşlar annemden hep şiddet gördüm küçüklüğümden beri beni hiç denmedi ve açık giyinmeye izin vermiyor ben başka kızları uzeniyirum tek başima disariya bile çıkmama izin vermiyor arkadaşların evlerine davet ediyorlar ama ben onları evime davet edemiyorum çünkü annem izin vermiyor benim bi ablam var kamalı ve annem ona hep açık kıyafetler alıyor evde giymek için ama bana evde şort gitmeme bile izin vermiyor ama ablam evde hep evde açık göbekli giyor şort giyiyor ona bir şey demiyor bir keresinde ablamdan çift alıp giydim sonra bana bağırarak çıkar dedi git pantolon giy dedi abimde eve gelmez kız arkadaşlarının evine gitti kalır ona bir şey demiyor evde dönme gezer ona bir şey demiyor bir gün anneme neden bana onlar gibi giymeme izin vermiyorsun oda bana dediki sen onlar gibi değilsin dedi küçüken ona sen en çok erkek çocuklarını seviyorsun dimi dedim biliyor musunuz bana naoto ona bu soruyu sorduğum için saçımdan tutup başımı duvara vurmuştu bunu hep yapardım şu an 18 yasindayim ve başıma çok darbeler yediğim için bazen başım dönüyor az geçen gün bana bi gömlek almıştı ben beğendim onada dedim istemiyorum git birilerine ver dedim beni dinlemedi dolabına koydu az önce ona al istemiyorum git birilerine ver dedim için terlikle vurdu beni ben ne alirsam onu yiyeceksin dedi 😭 beğenmedim. şeyleri giyiyorum ve dışarda bir kazak beğenirsem bile alamıyorum çünkü almama izin vermiyor arkadaşlar artık dayanamıyorum kendimi aldırmayı düşündüm ama yapamadim kendimi kıyamadım evlenmeyide aklıma koydum en azından annemden kurtulmuş olurum erkekler size soruyorum evlilik nasıl bir şey

Kızlar ölmek ıstiyorum 😭😭😭?