Arkadaşlar annemden hep şiddet gördüm küçüklüğümden beri beni hiç denmedi ve açık giyinmeye izin vermiyor ben başka kızları uzeniyirum tek başima disariya bile çıkmama izin vermiyor arkadaşların evlerine davet ediyorlar ama ben onları evime davet edemiyorum çünkü annem izin vermiyor benim bi ablam var kamalı ve annem ona hep açık kıyafetler alıyor evde giymek için ama bana evde şort gitmeme bile izin vermiyor ama ablam evde hep evde açık göbekli giyor şort giyiyor ona bir şey demiyor bir keresinde ablamdan çift alıp giydim sonra bana bağırarak çıkar dedi git pantolon giy dedi abimde eve gelmez kız arkadaşlarının evine gitti kalır ona bir şey demiyor evde dönme gezer ona bir şey demiyor bir gün anneme neden bana onlar gibi giymeme izin vermiyorsun oda bana dediki sen onlar gibi değilsin dedi küçüken ona sen en çok erkek çocuklarını seviyorsun dimi dedim biliyor musunuz bana naoto ona bu soruyu sorduğum için saçımdan tutup başımı duvara vurmuştu bunu hep yapardım şu an 18 yasindayim ve başıma çok darbeler yediğim için bazen başım dönüyor az geçen gün bana bi gömlek almıştı ben beğendim onada dedim istemiyorum git birilerine ver dedim beni dinlemedi dolabına koydu az önce ona al istemiyorum git birilerine ver dedim için terlikle vurdu beni ben ne alirsam onu yiyeceksin dedi 😭 beğenmedim. şeyleri giyiyorum ve dışarda bir kazak beğenirsem bile alamıyorum çünkü almama izin vermiyor arkadaşlar artık dayanamıyorum kendimi aldırmayı düşündüm ama yapamadim kendimi kıyamadım evlenmeyide aklıma koydum en azından annemden kurtulmuş olurum erkekler size soruyorum evlilik nasıl bir şey
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ölme gel ben senin yaralarını sararım yumurcakb
Kime benim yaralarımı saranaz🥺💔
Deme öyle ben iyi yara sararım
Dedim gibi kimse yaranı saramaz
Emin ol evde bu kadar eziyet görüyorsan evlendiğinde daha rahat olursun Allah in izniyle
Inşalah tek derdim annemden kurtulmak ve evlendiğinde çocuk yapmak istemiyorum anne olmak istemiyorum çünkü annem gibi almaktan korkuyorum ve annemden nefret ediyorum 🥺💔
Bilettin yanında hep güler yüzlüyum ama evde öyle değilim şu an yatağimda sesiz sesiz ağliyorum
Ve hep kahkaha attım için güldüğüm için herkesle şakalaştigim için bi hocam bana senin miskolojin bozuk demişti diğeri de yarim akılı demişti bana ama ben herkes mutlu olsun diye uğraşıyorum benim gibi üzgün olmasınlar diye üzülmesinler diye mesela birini âglarken görürsem onu güldürmeden bırakmam herkes mutlu olmasını ısterim benim gibi olmalarını istemem🥺
Ağlama lütfen şimdilik annenlerin soyledigini yap sözlerinden çikma ne diyorlarsa o biraz katlan Allah seni yalniz bırakmaz imtihandır buda
Kimin ne yaşadigini bilmedikleri için kimin ne söylediğini umursama hepsi gordüklerine yorum yaparlar yasadıklarini kim ne bilecek. birde çok mu güzelsin acaba annen o yüzden mi herseyine karışıyor seni mi korumaya çalışıyorkendince acaba
Hayır çok çirkinim anim iç bir zaman bana annelik yapmadı saçımı okşamadı sarılmak istediğimde beni itiyor 🥺💔 ama hep abime sarılıp öpüyor 😭 ve kız arkadaşının evinde kalmasına izin veriyor
Ve bana vurduğunda izler bırakıyor ve ben hep o izleri kapatmaya çalişiyorul
Beni kapatmak istiyor ama ben istemiyorum zorluyor beni 🥺 artık dayanamıyorum 13yaşındayken 4 kere intihar etmeye çalıştım ama kendime kıyamadım 🥺 açama evlenirsem annemden kurtulur muyum
Bu nasıl olabiliyor ya nasıl aklım almiyor inşallah birgün annenin senin kıymetini anlar
Sakın bak öyle şeyler düşünme evlen evlenmek kötü bir şey değil ama seni seven biriyle evlen var mı konustugun birisi
Inşalah ama anlatıcam bence bunlar daha hiç bir şey
Birine aşk olmuştum oda beni istemedi terk edip gitti
Bide okul ortalamam düşuk diye artik beni okutmicak 🥺
Sakın kendi aşik olduğun biriyle evlenme sana aşık olan biri senin değerini daha çok bilir
10 yaşimdaykende yaşlı bi adamdan cinsel tacize uğramıştım 🥺😖 ve anleme söylediğim de bir şey yapmadi
Yok artık ya peki evlenmek istediğini söylesen annen ne tepki verir
Ben sana kıyamam Allah kahretmesin
Annem kızdı sevdiğim adım yanında hep kızartı tokat atardi 🥺😖
Bu anlatımlarım daha hiç bir şey
Ve 4 yıl önce okuldan bir hocayla danıştım bana hep ilgi gösterirdi sarılırdı öperdi saçımı okşardı benle topla oynadı hoşuma giderdi ama malesefki eda şimdi ilgisini kesti artık yüzüme bakmıyor benle konuşmuyor ona bir soru sorduğumda cevap vermiyor gözlerimin önünde başka kızlara gidip sarılıyor öpüyor onlarla gülüyor buda neden öyle yapiyor🥺💔
Kıyamam ya sana 🥺🥺🥺bende çok çektim ama şimdi kurtuldum
Ben nasıl kurtulcam😭
Ben kendi hayatımı kurdum tek başıma yaşıyorum kafama göre yani senin yaş kaç
Yaşım 18 ve evden tek başima bile çıkmama izin vermiyor o yüzden evlenmeyi düşünüyorum en azından bi kıyafeti beğenirsem onu alabileceğim ama burada evin içinde sanki hapishane gibi sanki alıştaymışım gibo
Gel kaçırıyım seni 😎😎
Hangi şehirde yaşıyorsun
Özelden yazarmısın ırmak
Sen mi beni kaşircaksin
Evet beğenmedin mi
Sen evlisin dimk
Kaçırıp napicaksin
Evlenecez sonrada hayatımızı yaşıyacaz vur patlasın çal oynasın
Kiminle
Seninle ben
Hayır istemez
Kaçırırsan nereye görüşeceksin ki
Eyvallah
Kendi yaşadığım eve veya sen neresi dersen
Evinde napicam
Yatıcaz
Yatıp napicaz
Uyuruz
Beraber mi
Sende zorla kendini tövbe tövbe sen nasıl istersen
Sende zorla kendini derken
Eeee
Hiççç araba sürüyorum da yanlış yazdım
Neyi yanliş yazdin
boş ver hangi şehirde yaşıyorsun
Üzüldüm senin için.
O yüzden evlenmeyi düşünüyorum sence evlenmeli mıyım
Yaşın 18 ise sence de çok erken değil mi?
Erken ama başka napabilirim ki annemden kurtulmak için
Umarım bu sıkıntılar günler bir an evvel son bulur senin için..
Öyle görünmüyor ama sence hocalarınla yaşadığım şey ne
kıyamam sana ya, kaç yaşındasın şu an
18
Bende 19 yaşındayım arkadaş olabiliriz istersen
Olur🥺
Bende 20 😎😎