Bir baba annesinin yüzünü neden göstermez?

Bizim memlekette deprem oldu annem enkazın altında kaldı annemin başına kolon düşmüş öldü bizde de var keşke babama deseymişsik annemin yüzünü görelim mi baba diye ama maalesef demedik şuanda çok pişmanım keşke annemin yüzünü son kez görseydim diye görmeyi akıl erdiremedik kardeşlerimle ben tamam biz cahiliz babamda mı cahil diyecek ki kardeşlerimle bana çocuklarım annenizin yüzünü gösteriyim mi diye ya da abim ikisinden biri diyecekti ben neyse cahilim iki büyük adam var karşımda herşeye akılları yetiyor annemin yüzünü göstereyim mi diye neden demedi abim ve babam kendime çok kızıyorum keşke annemin yüzünü görseydim diye o zaman aklıma gelmedi halbuki babam demesi lazımdı son kez annenizi göstereyim mi diye hele babamın herşeye aklı yetiyor o zaman da gömülmemişti annem mezara daha hastanedeydi ceseti hem ayıp değil günah değil tam tersine sevap annenin babanın yüzüne bakmak sevap babam neden annemin yüzünü göstermedi babama çok kızıyorum keşke annemin yüzünü son kez görseydim diye babam neden göstermedi?

Bir baba annesinin yüzünü neden göstermez?