Keşke net konuşun kırılmam dememe rağmen doğru konuşsaydı bu kadar kötü olmazdım
Sanaldan foto atıp beğenilmemek?
Keşke net konuşun kırılmam dememe rağmen doğru konuşsaydı bu kadar kötü olmazdım
Kendimi çok değersiz hissediyorum. Çok kötü hissediyorum. Normalde talibim de sevenimde isteyenin de çok olmasına rağmen bilmiyorum ister istemez üzüldüm. Bir de yani karşımdaki direkt hiçbir şey demeden hesabını kapatıp gitti. 😔😔
Medeniyet bu olmamalı..
Merhaba duygu ve düşüncelerini anlayabiliyorum Fakat burada senin beğenilmemen gibi bir durum söz konusu değil ki o kişinin karşısındaki kadının güzelliklerini görememe sorununun gerçekliği var burada bakmak kabiliyettir görmek sanat muhtemelen ruh sağlığı yerinde olmayan birisi Öyle ki bunda samimiyim gelgitler yaşayan birisi olma ihtimali çok yüksek onun amacı zaten seni görmek veya beğenmek değil seni bu Psikolojinin içine sürüklemekmiş burada ben öyle insanlar gördüm ki ve Maalesef bu konuda mavide Grup daha çok öne çıkıyor sırf soran kişi veya görsel gönderen kişi kendini kötü hissetsin Yıkılsın psikolojik olarak harap olsun diye öyle şeyler yazanlar gördüm hem de çok ciddi ve vahim konuların soran kişi için gündeme geldiği durumlarda sorularda bunlarla karşılaştım biliyor musun insanlar bu şekilde yaptıkları Galip değil de karşı tarafı hezimete uğratmakta mutluluk duyup zevk alıyorlar Ne kadar aşağılık bir durumdur işte senin karşına da böyle öyle bir kişilik mağduru şahıs çıkmış Oysa senin güzelliklerini görebilseydi sonuç böyle olur muydu bu Az önce bahsettiğim zalimlik cehalet saygısızlık terbiyesizlik konularının en üst perdeden örneğidir işte bu denli detaylı anlattığım bozuk kişiliklerden birisi varken karşında senin bu denli Üzülmene gerek var mı Sen zaten güzelsin🌹🌹
Allah razı olsun ne kadar içten güzel bir şekilde anlattınız. 🌷🌹 Sizin gibi güzel kalplikeri görmek umut verici. Çok teşekkür ediyorum.
Çok ahımı aldı. İçten yalvardım Rabbime hakkımı bırakma diye
Ne oldu mu dersiniz dün bana kapattığı hesabı açarak mesaj attı. Seni seviyorum. Seni sevdiğimi anladım. İşte kusura bakma hesabımda banka hesaplarımda çslındı. Savcılığa gittim köşe köşe dolaştım neler oldu neler diye mesaj atmıştı. Ben de her ne olursa olsun konuşmalarının bazı noktalarında art niyet hissiyatı doğdu. Hissiyat, kesin bir şey yok.
Ama seven her şekilde ulaştırdı. Beddua hak edilmişse yerini bulur demektense kendimi alıkoyamadım
Hem üzüldüm hem bunlara gerek yoktu. Neden böyle yaptıki belkide bana yaptığı tavırda sonra böyle oldu.
Her halükarda içim çok incindi..
Amin , cümlemizden, içtenlikle yazdığım görüşümün, yine ictenlik hassasiyeti olan ve ince düşünceli bir muhataba ulaşmış olmasına çok sevindim , ayrıca yine böyle güzide bir kalbten kıymet görmesine çok sevindim. Rica ederim. Evet anlıyorum ve işte Allah kendine sığınanları yalnız bırakmaz şüphesiz. Çuvalı yalanla doldurmuş, eğer gerçekten dediği isler başına gelseydi , sonrasında günlerce bir kadına mesaj gönderecek şekilde bir psikolojiye ulaşamadı, çok iyi biliyorum o durumu ben. Bütün hesapları çalınmış ama sana mesajı, yine sana kapattığı hesaptan gönderiyor. Öyle kolay mı o? Ne bu hacker mi , tabiki değil. Muhtemelen , önceki gün , kendisine daha ileri derecede taviz veren kızlar vardı , başı kalabalikti , onların tavizleri ona daha cazip geldigi icin onlarla takilmayi tercih etti , sonraki gun bir bakti ki dün bir elim yagda bir elim balda diyenin elinde hic birsey kalmamis döndü sana , tabiki bunlar zahiri olaylar ki, senin ahın bu kadarla bitmez o kişi için çünkü çok agir bir yikima sebep olmus sende. Öyle hassas öyle iyi birisinin öyle incesinki , zan ile hareket ederek suclamaktanda, zannın fazlasindanda kaçırıyorsun.
Esasen benim gördüğüm şu ki , senin maddi ve manevi güzelliklerin o şahıs tarafından gorulmesin diye perde inmiş onun gözüne de dimasınada. Yani sana onu göstermeyen var. Gorsede idrak ettirmeyen var. İyi niyetiyle ve yukarıda söylediklerimle günahını almak istemiyor , kesinlik olmadan suçlamak istemiyor ve hissiyat diyorsun. Tamam sana katılıyorum lakin , çok iyi biliyorum ki, kişiyle alakalı durum , senin hissiyatindan çok ötede, inanmak istiyorsun ona ama sakın inanma , seven insan ulaşırdı diyerek onun sana karşı aslında olmayan sevgi ifadesini ona tanımlamak ve bunun ölçüsünü görmek istiyorsun. Bunu yapmamanı tavsiye ederim. Maalesef senin gibi bir insanın dünyasını paramparça edebilecek durumda olan birisi. Senin ahını Allah yerde koymaz , bunun en küçük işareti, sana dönmüş olması lakin bu onun üzerinde bir masumiyet getirmez. Nedenini dün açıkladım bu günde açıkladım. Muhtemeldir ki , dalga geçti, dedimya karşısındakini çöküntüye uğratmaktan aşırı zevk alıyor bu tip kişiler. Sakın itibar etme dönmüş olmasına. Yine pek muhtemel , senin dışında birileri vardı ve kusura bakma biraz açık ifade edeceğim ama kısa olacak , bu Kişi o gün cinsellik yaşayacağı kişilere denk geldi yaşayacağını yaşadı ve zannetti ki onlar gitmeyecek , onlarda ya bundan memnun kalmadı gitti , ya da yüksek olan libidolarının ardından orgazmlarını yaşayıp rahatladilar ve buna sırtını döndüler bu da sana döndü. İçinin çok ama çok incindiğinin çok iyi farkındayım. Bundan sonra tekrarını daha çok yaşamamak için , önce bu kişiden sonra da bu gibi kişilerden uzak durmanı kesinlikle tavsiye ediyorum.
O kadar iyisiniz ki Rabbim içinizin güzelliğini okutturuyor resmen. Buradaki en iyi yardımı siz yaptınız. Allah razı olsun ileriye bakan tutumunuzla. 🌷☺️
Bu insan bir daha döndü. Onu kabul etmedim.
Sonra ısrarla yazınca kabullenmesem de bu olayı çözmek için konuşmaya başladım. Yani onda bir şey var. Bir gariplik var bu konuda çok ama çok haklısınız. Ama çözmek istiyorum. enteresan bir vaka.
Yani adam diyor ki acaba bilmeden bana sitem mi ettiniz bu casus yazılımında dolayı hesabım gitti diye, ahınız mı vardı. Dedim acaba içine mi doğmuş :) ama ben sizin dediğinizi daha mantıklı bulduğum için kabullrniyırum. Zira yavaş yavaş foya dökülmeye başlar zaten.
Konuşmalarındaki tavrı işte Allah razı olsun, işte efendim, ağzına sağlık vs.. Hep kibarca
Ama benim hayatım hakkında tek bir şey merak etmiyor. Düşünsenize insan hiç mi merak etmez.
Konuşmaları kendi heyecanı ve annesinden bahsediyor. Arada şüphem kuvvetlendiren de her yerim sancılandı heyecandan. Doktor benim acil evlenmem tavsiye ediyor diyor.
Belki diyorsunuz bu kız ne kadar saf ne kadar enayi diye.. Ama gerçekten ben aslında kalbime iyi gelmeyen şeyin doğru olmayacağını idrak ediyorum. Ama bir türlü acaba karşımdaki benimle konuşuyor ama konuşmalarında doğruluk payı olan yerler var mı hissiyatından kurtulamıyorum :/ zira başta ısınmam olduğu için kendisine karşı.
şu an bakalım kim kime oyun oynuyor göreceğiz. Allah hiçbir ahı yerde bırakmaz
Ben bunu der bunu söylerim. Bu bey efendinin akıbeti için bir şey diyemem ama Bazı insanları gerçekten ateş paklar gerisi değil..
Çok yakın bir gün sonlandırmadsn önce bu sezgimi ispatlandırmak istiyorum bakalım.
:( bu kalbim gerçekten emekli olmalı, yoksa hezeyan çok kötü bir duruma karşı baya dayanıksız.
Yazılarınız ciddi olarak diyorum büyük bir ışık oldu hislerime , hep var olun🙏🏻🌸🌸
☺️☺️
Çok ama çok teşekkür ederim. Size iyi gelen ifadelerim , kendimden değildir. Onlar size Nasib olacaktır ve ben vesile olmuşumdur. Memnuniyetiniz karşısında çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim 🌷🌷Amin, Rabbim sizden de razı olsun. / Anlıyorum. Sitem mi ettin , ahın mı tuttu ifadeleri için insanın çok iç hissiyatlı olması gerekmiyor çünkü bu ifadeler en küçük durumda bile toplum içinde kullanılır. Kişi, karşısındaki insana değer veriyorsa veya çıkarları onu gerektiriyorsa onun hakkında bilgiler ister. Bu ikisinden biri yoksa , sormaz. Sanırım, senin ince düşünceli hassas ve değerlerine sahip çıkmaya çalışan biri olduğunu anlamış bunun yanında bir de tesettürün varsa, konuşmalarını senin durumların ve görüntülerin etkiler. Ağzındaki bu Allah razı olsun, ağzına sağlık vb. Nezaket ve seviye dolu ifadeler sadece ve sadece seni etkileyebilmek ve taviz vermeni sağlamak için. Acaba doğruluk payı var mı? Saf değilsin, safiyânesin , enayi değil, naifsin , fikirlerinizde, kendiniz gibi naif. Siz çok ama çok iyi niyetli ve çok ama çok temiz dusunen temiz gören birisiniz.
Birde siz o kişiye karşı kalben sıcak hisler beslemektesiniz. Bu sebeplerle , onda iyi olan ve doğru olan küçük gerçeklik kırıntılarını bile görebilmeyi çok istiyorsunuz aslında bu ona tutunacak en küçük bir kırıntı arayışınız. Tabiki Rabbim hiç bir ahı yerde bırakmaz lakin , mantığımız ile tevekkülü bir araya getirmez , sadece hislerimiz ve cüzi irade ile mücadeleye tutusursak bu yol bizi felakete götürür. Felakete maruz kalmamak için uzak durmak en iyisi. Kalbiniz emekli olmayı değil doğru kişiyi bulmayı tercih etmeli. Kalbiniz dayanıksız değil, kalbiniz kendisine layık çok büyük bir sevgi için kendini o kadar açmış ki , bu uçsuz sevgi ummanının genişliği ve bir de ufuklarda, yine senin kalbin gibi umman olup sevgiyle açılmış bir sevgi ummanının sana ulaşması için olan beklentin. Birincisi ağır geliyor ikincisi yoruyor seni ve kalbini işte bu sebepten sende en küçük bir hazan , en büyük hezimetlerin etkisini yaşatacak kadar hassaslaşmış kalbin. Senin gerçeğin bu. Kalbini emekli etme o daha çok ama çok sevgi huzur mutluluk şefkat merhamet vesilesi olacak önce sevdiklerine sonra sevenlerine ve sonra belki binlerce insana ve canlıya. 🌷🌹🌷
Yazılarımı bir ışık gibi görmüş olmanıza sevindim. Yine de bilmekteyim ki , siz bu ifadeleri okuyacak mışsınız vesilesi ben olmuşum. 😉😇🌷🌹
senin ne olduğun o adamın ağzından çıkacak iki lafa bağlı değil veya kafasındaki düşüncesine.
Değil ama niye böyle kötü oldum bilmiyorum
Sanaldan kimseye fotonu atma, hem seni bir fotona göre yargılayıp da istemeyecek insana değer de verme. O bir fotoğrafa göre de anlaşılmaz ayrıca her insan her fotoda olduğu gibi çıkacak diye bir şey yok bazı insanlar fotojeniktir gerçekte göründüğünden daha güzel çıkabilir veya tam tersi. Hele ki sadece bir fotonu gördükten sonra böyle yaptıysa hiç takmana gerek bile yok bir insandan elektrik alıp almamanın güzellikle yakışıklılıkla doğrudan bir alakası yok çünkü, gözüne öyle gelen birinden etkilenmeyebilirsin de. Tamamen çekimle alakalı bir şey. Fotonu beğenmeyince çekip gitmiş belli etmiş yüzünü böyle birinden kurtulduğuna şükret iyi birisi olsaydi böyle yapmazdı, belki çok beğenseydi bu yüzünü hiç göremeyecektin iyi tarafından bak biraz da.
Dış görüneşe önem veren birine denk gelmişsin hiç kafana takma öyle şeyleri
Cevap
7Cevap
Sonrada biz kızları gömerler biz en azından bu kadar kırıcı olmuyoruz😄
:(
Beğenmesinden çok saygısızlığa da üzüldüm
Kendini begedirmek zorunda degilsin begenmeleri zorunda değilller
Ama saygısızlık yapmak zorunda da değildder
Olabilir öyle şeyler ya çok takılmamak lazım.
Böyle saçma insanlara ne diye kafa takarsınız ki defolsun gitsin...
bunun Bi de beğenip fotolarına uzun uzun bakıyorum diyip engelleyeni var onu naparsın
Sanaldan nasıl güveniyorsun foto atıyorsun asıl sorulması gereken bu
O güveneceğim adımlar attı
Kimin ne olduğu belli değil ki lütfen bu kadar güvenme insanlara belli saf temiz kalbin var
:(
Üzücü olmuş ama sanaldaki insanlara değer verme boş ver
Boşveremiyorum
Kanka kendini beğen geç
Ghostingi atlatmak zordur
Nasıl atlatırım
sende onu ghostingle ve önüne bak
O derece mi kötü atabilir misin😄
Hayır değilim bu yüzen üzüldüm. Gerçi telefonda bel altı konuşmaya izin vermedim
Gönder yorumlayayım seni
İnsanlik bitmis ya
Aynen öyle :(
Bosve takma sanal insanlari
Ah keşke
Sacmalama deli sanali niye takiyon kimse gercek degil dusunceler gercek degil
İncinmişsin...
her kadın veya kız melek ve güzeldir takma
Zenci penisi atsaydin keşke sksks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?