Sizden kucuk cocuklar hic sizden cakmak istiyor mu?

normalde sigaraya bagimli değilim ama ara sıra canım sıkkınken iciyorum 24.5 yasindayim sadece 18 yasindaki kiz kardeşim biliyor bugun parkta oturup sigarayı kibritle yakmaya calistim 3 kibritle anca yandı arka banktada oğlan cocukları oturuyodu 17 yaslarinda falan arkam dönüktü ilk parkın girisinden bi cocuk benim oturdugum yone dogru geldi sonra tekrar yonunu değistirdi sonra baska bi cocuk benim sigara ictigim yere dogru geldi yam sekilde bekledi tabi ben onlari gorunce icemedim sigara elimde bekliyorum aliskin degilim yaslari fark etmez en son cebime elimi uzattim cocuk geldi merhaba cakmaginjz var mi dedi bende efendim dedim ilk anlamadim sonra cakmaginiz var mi diyerek elindeki cakmagi gosterdi yanmiyoda dedi bende yok ablacım yaa dedim zaten sondürmustum o gelmeden yani cekindiler ben onlarin yaninda icmiyodum o yuzden zor istedi heralde arkam donukken gorduler insallah kardesimin sinifinda degillerdir moralim bozuldu bnde kibrit vardi zaten o iki cocuk etrafmda dolaninca icemeyp sondrdm
Sizden kucuk cocuklar hic sizden cakmak istiyor mu?