23 yaşındayım istemediğim bi işte sırf o istiyor diye 3 yıldır çalışıyorum gündüz bak altını çızıyorum gündüz arkadaşımla buluşmaya gittim sen tek başına gidemezsin diyip bana bir ton laf etti çalıştığım paranın hepsini alıyolar geçen ay telefon aldım kendi paramla ama ben sana aldım diyor ve en ufak şeyde o telefonu kırarım telefonu elinden alırım diyor. Benim asla bi özel hayatım olamaz lütfen bana biraz akıl verin napıcam artık hayattan çekip gitmek istiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmeme asla izin vermezler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
baban sağ ise babanla konuş bırıkım yap ak ıstedıgını soyle buyık bır seyın taksıdıne gır taksıt ödüyorum bahanesıyle maasını verme 10 tl taksıt ödüyorsan 50 tl de mesela. paranı bırıkım yok. 3 yılda ustalık edındıysen ayrı eve kacmayı dusunebılırsın
Ayrı eve kaçmayı düşünüyorum ev de var arkadaşımın iş bulurum çok yerden teklif var babam dinlemiyor her şeyi geçtim kendi paramla aldıgım telefonu ben aldım demesi çok zoruma gidiyor
evi terk etmeden önce bir iki kez ko uş evın aftık yaşanmaz bır hale geldıgını anlat. yarın öbür gün gidersen nedenini bilsin. abın parazıt gıbı yapıs ıs sana :( uzuldum. guclu kızsın cıkat yolların var planlaron var neden kafayo yiyorsun
Ya ben gidince kavga vs olursa evdekiler
olsun nerak etme tartısırlar ama olay kapanır buyumez. bu korkular zaten yasadıgınız hayatı zorlastırıyor. 1 tane hayatın var bacım. ailene adayabılırsın abıne adıyabılırsın. ya da kendın ıcon yasayabılırsın. hepsı senın tasarrufun bana saygı duymak duser. ama dediğim gibi bşr tasarrufun olsun
Bu yaşlar bir daha gelmicek hayatım heba oluyor ben evlenmeyene kadar evlenmicek diyor 30 yaşında onun yüzünden sevdiğim adamdan vazgeçtim hayatım gözümün önünde gidiyor
karar senın bacım. artılar var eksıler var bunları goze al bırıne yuru
Tesekkur ederim sağol
bahtın açık şansın bol olsun rica ederim
Maaşını neden veriyorsun? Vermesen ne olur?
Maaşımı aldıgım ilk gün ver ver ver başımın etini yiyor
Merhaba coğrafya kaderdir
Aklımı kaybetmek üzereyim
Evlenip kurtul bunlardan
Evlenmeme izin vermiyolar
Yuh artık tabi senden gelen para gidecek kendini kullandırtma evlendirmezseniz kaçarım de bu ne biçim iş köle misin sen
Birini çok sevdim 2 yıl vermediler ayrılmak zorunda kaldım
Valla sen onların elinde kölesin köle
Bi arkadaşım var kız oraya kaçmak istiyorum ama ya sonu kötü olursa
Özelden gelde konuşalım
Doğulumusun?
Evet ama doğuda yaşamıuorum
Anladim Allah yardimcin olsun belkit abin seni korumaya çalisiyordur onunla konuşmalisin bence
Abin şikayet et
Beni çok sevdiğini söylüyor sözde
Boşversene kesin boşta gezenin boş kalfası
Cesaret edebilir miyim buna
Polise git kadın sığınma evleri var şiddet görüyorum de