Benim bir arkadasim var beni bu zamana kadar kullanmis. Dogum gunumde bana bir kac sey itiraf etti. Evimden benim Iznim olmadan kiyafetlerimi goturdu. Kiyafetlerimi geri istiyorum ama ona daha bellirtmedim. Aramiza mesafe koydum simdi. Bilmiyorum farkinda mi. Bide ailelerimiz cok yakin bu yüzden nasil halletcem benden aldiklarini?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben olsam saçını başını eline verip evine kargolardım 🥳
Kırmızı çizgilerini belirle. Çizgiyi aşanla irtibatı kes.
Daha önce yaptım kaç kez ama zorluyorlar bizim küs olmamız için. Ve kendisi gelip doğru düzgün özürde dilemiyor. Hep onu bu zamana kadar alttan aldım affettim ama artık uğraşmak istemiyorum cidden.
Kaybetme korkun var. Sanırım çocukken yalnız büyüdün ya da zayıf yanlarını karşı tarafa belli ettin seni o yanların üzerinden manipüle etti. Duruşunu göster. Gerekirse ters yap. Unutma, kimse senden daha değerli değil.
Hayir ondan degil. Ailelerimiz zorluyor beni. Ben cunku ugrasmak istemiyorum onunla. Onlarda benim küslügüme son vermek istiyorlar.
De kardeşim böyle böyle. Karşımda ki bana saygı duymuyor kullanıyor falan. Kendine saygı duymazsan yarın bir gün asıl karakterine döndüğünde değiştin diye dışlanırsın. Yol yakınken geri dön. Çizgilerini belirle ve seni sen olduğun için seven bir cevre olustur.
Kac kere soyledim ama biz cok yakin oldugumuz icin hep bir arada geliyoruz. Onlarda bizi gorunce boyle yapiyorlar ama ben mesela barismak istemiyorum ve o barismak istiyor. Ve ayrica aslinda o zorluyor ailesini. Kac yasinda kiz ozur dilemesini bilmiyor onun yerine ailesini zorluyor.
Seni kullanıyor. Sen uyanınca da hayır diyemeyeceğin kişileri devreye sokuyor. Seni kullanıyor.
Ne yapcam? Cok bunaldim artik Yani aramiza simdi sogukluk girdi ve o kadar biktim ki artik engellemedim bile, yine ayni seyleri yasamamak icin.
Diyorum ya. Hayır de, hayır de, karşı taraf ısrar yaptığında gerekirse ters davran. Ama öncesinde karşına alıp kibarca konuş. Baktın ki devam ediyor. O zaman...
Kac kere denedim ben. Bana diyor ki Yok ne yapmami bekliyorsun? Diledim ya senden özür. Ayaklarina mi kapaniyim? Diye triplere giriyor. Benim ondan ne istedigimi anlamiyor. Artik sinirlerim bozuluyor guluyorum sonra onu yanlis anliyorlar. Kibarca konussam bile, hadi artik barisin birakin bu küslük diyorlar.
Ve bu küslük 1-2 hafta sonra düzelmiyor. Aylarca sürdügü icin böyle oluyor
Sende onu kullan o zaman. Kullandırtmayıp ayranım dökülmesin hesabı yapıyosa da bi zahmet sktri çek artık ansnı satayım ne güne duruyon
Bana onun yaptiklari; arkamdan fitne yapip 3. Kisiyle arami bozdu. Her sirrimi annesine anlatmis. Flortleriyle bulusmak icin aylarca basimin ettini yedi, “hadi lutfen gidelim o sehire” ve Bu arada annesi babasi izin vermiyordu o yuzden beni kullaniyordu gitmek icin sonra beni birakip flortuyle bulusacakti. Sonra kiyafetlerimi Aldi. Ben onun dogum gununde onun icin sehir degistirmistim yeter ki mutlu olsun diye oda beni birakip gitmisti. Sonra benim dogum gunumde gunume sehir etti vs vs
Zehir**
...
Seni kıskanıyor. Zarar vermek istiyor. Muhtemelen halanın çocuğu.
Ve triplere giriyor ve canım gibi salaga yatiyor ama akillica degil. Mesela bana dogum gunumde itiraf etti flortuyle bulusmak icin beni kullanmak istedigini
Sktri çekmek için vahiy mi bekliyon
SaIak*
Ozelden yazsana
Yazamıyorum :)
İnsta ver
Direkt isteyeceksin başka türlü vermez
Uyanık olmak lazım