Aile & Toplum Memleketinizi tek kelime ile tanıtır mısınız? hgfdssfgjkkkjgds Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Memleketinizi tek kelime ile tanıtır mısınız Güncellemeler+1 yıl Ben de künefe desem bilmeyen olmaz herhalde Güncellemeler+1 yıl yok mu artıran güzel oluyordu sjsnsnsns Memleketinizi tek kelime ile tanıtır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. özgürlük heykeli 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Her kesin dilinde bir öğrenci şehri ve aynı zamanda dünya'nın en güvenilir 2. Şehriymiş 😀 1 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Eskişehir mi Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Evet Eskişehir tekte bildin afohalgjjlga 😂 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Künefe ve tepsi kebabı ve döner Habibi Neccar cami Artırdım hemşerim 🌹 0 13 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 🤍🤍🤍 oyyy Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Oyy ,🌹🌹 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Antakya'da mi yaşıyorsun Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Evet göçtüm şu an ama Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Kalıcı göç mü Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Göç diyebiliriz Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Kalici degiliz Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Nereye gittiniz Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl 42 plaka Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Yakınların nasıl Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Kuzenim ve hanımı çocukları vefat etti geri akrabalarım iyiler ☺️ Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Başın sağ olsun 🤍 güzel olacak inşallah Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Teşekkür ederim inşallah Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı. Neyini anlatıyım la müthiş bi yer işte la tam yaşamalık mekan gardaş başka yerde yaşayamam la 0 7 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Adana mı Yorumla Delioğlaaan +1 yıl La gardaş ne Adanası laaa. Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Hakkari mi Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Offf sen tahmin etme, Angaraa Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 😪😪😪 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Nickin adını veriyon Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Teşekkürler 😅 Yorumla
NoName89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl kebap, şalgam, şırdan, mumbar, sabah kahvaltısında ciğer hepte yemekten gittim ama 😅 🙈 0 3 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Daha ne olsun gız gursaksiz Yorumla NoName89 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 😅😅 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazın bizim klima 2 kova su üretiyor., onunla balkonu yıkıyoruz 0 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Günde 2 kova Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Adana mı 😅 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Hayır ama aynı şehir sayılırız, Mersin Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl "Bana oy verirseniz size deniz getireceğim"Denilen il 0 1 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Shdhdbdbdnfdbfb Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Soruyu memelerim diye okuyup düşünüyorum nasıl tanıtılır diye. Demek ki uyumam gerekli artık kafam yerinde değil. 0 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kebap Cesitleri künefe şıklık tatlısı fıstık çiğköfte Lahmacun Balıklıgöl Peygamberler Şehri 0 0 Yorumla
MuYılmaz99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Arasıra kenti pok kokusu sarıyor bakalım bilen çıkacak mı 0 0 Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl misafirperver (azerbeycan) 1 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 🌸🌸🌸 Yorumla bayyalnizadam +1 yıl tşkler Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Boyozu meşhur desem yeter sanırım 0 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Yeter de artar Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl 😊 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Limonları sarı bol sulu olur 😊🍋 0 6 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Hatay Arsuz Yorumla evlimutsus +1 yıl Yaklaştınnn 😊 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Dörtyol Yorumla evlimutsus +1 yıl Mersin'den selamlar 😊 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 🙃🙃 Yorumla evlimutsus +1 yıl 🤗🤗 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çiğdem, boyoz ve asfalya. 0 1 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl O İzmir'e gelicem bir gün Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Porselen hsmsbsjs 0 1 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Haudhshdbdhdbd Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Duzcede bir skm olmadigini farkettim 0 8 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Benim aklıma Akçakoca ilçesi geldi ilk dndndnd Yorumla saian1 +1 yıl orada da insan yok Yorumla saian1 +1 yıl Biz bitmisiz Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl orada mi yaşıyorsun Yorumla saian1 +1 yıl Duzceliyim her gun gezdigimiz yerler Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Fena değildi ya yazın gelmiştim Akçakoca tarafına Yorumla saian1 +1 yıl Sen nerde oturuyosun Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Hatay Yorumla
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aklıma gelmedi hicbise xjdjjd 0 1 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Ne ki Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Deniz-Kum-Meme 1 9 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Antalya jgfdgjkk Yorumla Attalos +1 yıl Bravo:D Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Güzelim Antalya'yi tanıta tanıta böyle tanıttın 😅 Yorumla Attalos +1 yıl Başka bir haltı yokki öyle ahım şahım değişik yemekleride yoktur klasik şeyler Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Güzel bir yer olduğuna eminim haksızlık etme Antalya'ya Yorumla Attalos +1 yıl Eskiden çooook güzeldi ama öyle bir göç aldıki ahıra döndü:/ Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Deprem sonrası bayağı göç aldı Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Hatay'dan çok giden var oraya Yorumla Attalos +1 yıl Deprem sonrası değil ya son 20 sene Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Eskiden künefe derdim şimdi deprem diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abe gündöndü mü o bea 1 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Kırklareli mi Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Kesin Kırklareli Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Sucuk pastırma manti ve erciyes diyeyim 1 4 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Gayseriiiii Yorumla omurcancan +1 yıl Ha evet orası tam Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Talas Yorumla omurcancan +1 yıl Yok talas değil Yorumla
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Çaaaayyy 2 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 53333 Yorumla SeroQuel_ +1 yıl Bildun oni Yorumla
duygu7227 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Yaprak sarmaa 1 3 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 81 ili tek tek sayayım Yorumla duygu7227 +1 yıl Pardon tek kelime demişsiniz o zaman yaprak demeliydim yaprak (sarma) Tokat'ta meşhurdur , Hatta Tokat'ın meşhur yaprak sarması vb. derler... Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Tokat'ın meşhur yaprağı vardı evettt Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Silah 1 12 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Ne ki bu Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Tek kelime demişsin ben napıyım cümle desen bir şeyler daha yazabilirdik 😂 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Bı yerin silahi meşhur da haberim mi yok Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Bilemedim Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Bilindik tanımı yok muydu Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Silah ve barut üretilen savunma sanayinin petrol rafinerisinin bulunduğu bir şehir işte 😂 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Kırıkkale mi ne 🤣 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Bu nasıl bir tanımıdır bee Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Bildin aferin 😂 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Başka biseyi yok muydu tanıtacak beee Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Normalde kırıkkalenin meshur bir sözü vardır herkes bilmez neyi meshur dendiğinde çitleğiyle popolar denir ama hem kaba bir tabir hemde onu desem yine anlamazdın zaten 😂 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Popolar değil başka bir şeydi site sansürlemiş 😂 Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Rakı 1 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Tekirdağ mı Yorumla WinchesterD +1 yıl Evet Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Elma 1 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Amasya mı Yorumla Mkocbas +1 yıl Evet amasya Yorumla
SS_ss_SS Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Cağ kebap 1 5 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Özledim beee Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Erzurum'u bu kadar ozlicemi düşünmezdim hiç Yorumla SS_ss_SS +1 yıl Havası suyu bambaşka ama bende özledim 😏🙄 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Sen nerdesin Yorumla SS_ss_SS +1 yıl şu an açık denizde gemideyim İtalya'ya doğru gidiyorum Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yagli fikdik 1 6 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Trabzon Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl hayir Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Giresun Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl evet Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Alucrali arkadaşım var orada Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl ben şebinkarahisar alucra benden az daha ileri Yorumla
scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Pişmaniye 1 4 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl İzmit Kocaeli mi Yorumla scorpion1903 +1 yıl Yes sir Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Gebze güzel mi Yorumla scorpion1903 +1 yıl Hayır Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Boyoz 1 11 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Çiğdem Yorumla Angelgloss +1 yıl @hgfdssfgjkkkjgds bu ne şimdi konu sahibi 🙄 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Ne ne Yorumla Angelgloss +1 yıl Çiğdem mi biye söyledin onu anlamadım Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Evet sana söyledim boyoza karşılık Yorumla Angelgloss +1 yıl Bende neden dedim iste daha nasıl diyim Yorumla Angelgloss +1 yıl @hasegec bu kişiyi engelledim ona dediğim bir cümleyi kaldırır misin senle konustugum kalsin Yorumla Angelgloss +1 yıl Konu sahibi etiketledigin kişiyi diyorum öyle yapar mısın dediğim gibi @hgfdssfgjkkkjgds Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Oldu mu Yorumla Angelgloss +1 yıl @hgfdssfgjkkkjgds sen mi kaldırdın Yorumla Angelgloss +1 yıl Evet oldu teşekkür ederim Yorumla
ramiz_dayiii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sirdan döner kebap msmsndksndmdj acıktım mdndk 1 13 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 🤣🤣 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Gursaksiz Yorumla hasegec +1 yıl uganda? Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Nece konusuyosunuz şu an Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Gursaksizi anladım smsnsksn Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Soykayı da bilir misin Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Heeee smsnsksjksjskshs Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Sus deli soyka msmsksnskshskabkshsks Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Gıran giresice gancik Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Ohaaaaa skksnsksj aile var burada ne biçim konusuyon garram Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Garram ne giz Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Sansürlü 😂 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Heee tamam sksjsje Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hıyar 1 13 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Doğuda biyer mi ne Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Çengelköy yani İstanbul Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Allah iyiliğini versin ya Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Neden 😇 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Çengelköy hıyarı hiç aklıma gelmezdi Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Sen söyle bakim Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Künefe Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Çevlik? Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Samandağ Çevlik Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Bilirim Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Bildim mi Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Evet Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Yazdm dmden Yorumla
ZiynetTutar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Dondurma 0 3 Yorumla ZiynetTutar +1 yıl Şu ara deprem de olabilir o kelime Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Kahramanmaraş'ta mi yaşıyorsunuz Yorumla ZiynetTutar +1 yıl Evet Yorumla
gamzenmfly Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sıcak sıcak sıcak 0 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Adana Yorumla gamzenmfly +1 yıl Evet Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cahil 0 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Gonya Yorumla Mehmetterece +1 yıl Malatya jsjsj Konya'da öyle haklısın Yorumla
ArzuHannn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Zam. zama zam 😂 0 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Türkiye'de bir yer olmalı 😅 Yorumla ArzuHannn +1 yıl 😂😂😂😂galiba Yorumla
yitik_ruh426 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mevlana 0 1 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Gittim ama göremedim orayı Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çay ☕️ 0 3 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl O Rizeye bir gün gelicem Yorumla SweetCloud +1 yıl Gel aşko, hatta misafirimiz ol. 🌸 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Yerim seniii Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Deprem... 0 8 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Hatay Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Kahramanmaraş Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl orada mi yaşıyorsun Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Evet Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Durumlar nasıl Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Yaşanmaya çalışılıyor Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Allah yardımcıniz olsun Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Sağol Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İskender 0 1 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Gemlik güzel Yorumla
Tatliprenses_hchdh Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Truva var 😁 0 4 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Çanakkaleyi de merak ediyorum ya ama uzak işte Yorumla Tatliprenses_hchdh +1 yıl Nerelisin bizim şehir guzeldir ya Yorumla Tatliprenses_hchdh +1 yıl Kunefe dedigine gore hatay mi acabaa😅 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Hatay 🙃 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fındık 0 2 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl Giresun Trabzon Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Giresun Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fesat 0 1 Yorumla hgfdssfgjkkkjgds +1 yıl 🤔🤔 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Muhlama😂 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıcak 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. hamsi 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Cennet 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. Pide... 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
özgürlük heykeli
Her kesin dilinde bir öğrenci şehri ve aynı zamanda dünya'nın en güvenilir 2. Şehriymiş 😀
Eskişehir mi
Evet Eskişehir tekte bildin afohalgjjlga 😂
Künefe ve tepsi kebabı ve döner
Habibi Neccar cami
Artırdım hemşerim 🌹
🤍🤍🤍 oyyy
Oyy ,🌹🌹
Antakya'da mi yaşıyorsun
Evet göçtüm şu an ama
Kalıcı göç mü
Göç diyebiliriz
Kalici degiliz
Nereye gittiniz
42 plaka
Yakınların nasıl
Kuzenim ve hanımı çocukları vefat etti geri akrabalarım iyiler ☺️
Başın sağ olsun 🤍 güzel olacak inşallah
Teşekkür ederim inşallah
Neyini anlatıyım la müthiş bi yer işte la tam yaşamalık mekan gardaş başka yerde yaşayamam la
Adana mı
La gardaş ne Adanası laaa.
Hakkari mi
Offf sen tahmin etme, Angaraa
😪😪😪
Nickin adını veriyon
Teşekkürler 😅
kebap, şalgam, şırdan, mumbar, sabah kahvaltısında ciğer hepte yemekten gittim ama 😅 🙈
Daha ne olsun gız gursaksiz
😂😂😂😂
😅😅
Yazın bizim klima 2 kova su üretiyor., onunla balkonu yıkıyoruz
Günde 2 kova
Adana mı 😅
Hayır ama aynı şehir sayılırız, Mersin
"Bana oy verirseniz size deniz getireceğim"
Denilen il
Shdhdbdbdnfdbfb
Soruyu memelerim diye okuyup düşünüyorum nasıl tanıtılır diye. Demek ki uyumam gerekli artık kafam yerinde değil.
Kebap Cesitleri künefe şıklık tatlısı fıstık çiğköfte Lahmacun Balıklıgöl Peygamberler Şehri
Arasıra kenti pok kokusu sarıyor bakalım bilen çıkacak mı
Biskevit diyarı elma diyarı koyun =)
misafirperver (azerbeycan)
🌸🌸🌸
tşkler
Boyozu meşhur desem yeter sanırım
Yeter de artar
😊
Limonları sarı bol sulu olur 😊🍋
Hatay Arsuz
Yaklaştınnn 😊
Dörtyol
Mersin'den selamlar 😊
🙃🙃
🤗🤗
Çiğdem, boyoz ve asfalya.
O İzmir'e gelicem bir gün
Porselen hsmsbsjs
Haudhshdbdhdbd
Duzcede bir skm olmadigini farkettim
Benim aklıma Akçakoca ilçesi geldi ilk dndndnd
orada da insan yok
Biz bitmisiz
orada mi yaşıyorsun
Duzceliyim her gun gezdigimiz yerler
Fena değildi ya yazın gelmiştim Akçakoca tarafına
Sen nerde oturuyosun
Hatay
Aklıma gelmedi hicbise xjdjjd
Ne ki
Deniz-Kum-Meme
Antalya jgfdgjkk
Bravo:D
Güzelim Antalya'yi tanıta tanıta böyle tanıttın 😅
Başka bir haltı yokki öyle ahım şahım değişik yemekleride yoktur klasik şeyler
Güzel bir yer olduğuna eminim haksızlık etme Antalya'ya
Eskiden çooook güzeldi ama öyle bir göç aldıki ahıra döndü:/
Deprem sonrası bayağı göç aldı
Hatay'dan çok giden var oraya
Deprem sonrası değil ya son 20 sene
Eskiden künefe derdim şimdi deprem diyorum
Mantı diyip susuyorum
Abe gündöndü mü o bea
Kırklareli mi
Kesin Kırklareli
Sucuk pastırma manti ve erciyes diyeyim
Gayseriiiii
Ha evet orası tam
Talas
Yok talas değil
Çaaaayyy
53333
Bildun oni
Güneş Ruslar tursitler nereye gitsen masmavi deniz
Yaprak sarmaa
81 ili tek tek sayayım
Pardon tek kelime demişsiniz o zaman yaprak demeliydim yaprak (sarma) Tokat'ta meşhurdur , Hatta Tokat'ın meşhur yaprak sarması vb. derler...
Tokat'ın meşhur yaprağı vardı evettt
Silah
Ne ki bu
Tek kelime demişsin ben napıyım cümle desen bir şeyler daha yazabilirdik 😂
Bı yerin silahi meşhur da haberim mi yok
Bilemedim
Bilindik tanımı yok muydu
Silah ve barut üretilen savunma sanayinin petrol rafinerisinin bulunduğu bir şehir işte 😂
Kırıkkale mi ne 🤣
Bu nasıl bir tanımıdır bee
Bildin aferin 😂
Başka biseyi yok muydu tanıtacak beee
Normalde kırıkkalenin meshur bir sözü vardır herkes bilmez neyi meshur dendiğinde çitleğiyle popolar denir ama hem kaba bir tabir hemde onu desem yine anlamazdın zaten 😂
Popolar değil başka bir şeydi site sansürlemiş 😂
Rakı
Tekirdağ mı
Evet
Elma
Amasya mı
Evet amasya
Cağ kebap
Özledim beee
Erzurum'u bu kadar ozlicemi düşünmezdim hiç
Havası suyu bambaşka ama bende özledim 😏🙄
Sen nerdesin
şu an açık denizde gemideyim İtalya'ya doğru gidiyorum
yagli fikdik
Trabzon
hayir
Giresun
evet
Alucrali arkadaşım var orada
ben şebinkarahisar alucra benden az daha ileri
Pişmaniye
İzmit Kocaeli mi
Yes sir
Gebze güzel mi
Hayır
Boyoz
Çiğdem
@hgfdssfgjkkkjgds bu ne şimdi konu sahibi 🙄
Ne ne
Çiğdem mi biye söyledin onu anlamadım
Evet sana söyledim boyoza karşılık
Bende neden dedim iste daha nasıl diyim
@hasegec bu kişiyi engelledim ona dediğim bir cümleyi kaldırır misin senle konustugum kalsin
Konu sahibi etiketledigin kişiyi diyorum öyle yapar mısın dediğim gibi @hgfdssfgjkkkjgds
Oldu mu
@hgfdssfgjkkkjgds sen mi kaldırdın
Evet oldu teşekkür ederim
Sirdan döner kebap msmsndksndmdj acıktım mdndk
🤣🤣
Gursaksiz
uganda?
Nece konusuyosunuz şu an
Gursaksizi anladım smsnsksn
Soykayı da bilir misin
Heeee smsnsksjksjskshs
Sus deli soyka msmsksnskshskabkshsks