ortalamanın çok üstünde bir güzelliğe sahibim türkler bana kürtlere benzemiyorsun diyor swhh bende onlara sizde türklere benzemiyorsunuz çekik gözlü , çinli tipli zannediyordum dedim inatlarına.
bu algı niye? beni çok beğenmelerine rağmen benden çok daha güzel kürt kızları var.
sadece muhafazakar bir toplum oldukları için güzelliklerini sergilemiyorlar yavaş yavaş bunu da aşıyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boş konuşuyorlar
Saçma, çok saçma.
Bencede
boş ver onların beyni örümcekleşmiş
Hayır saçma değil neden saçma olsun ki?
Şuna koptum bu arada andnkdkdkfk
"sadece muhafazakar bir toplum oldukları için güzelliklerini sergilemiyorlar yavaş yavaş bunu da aşıyorlar."
lan insan aynanın karşısına geçip şöyle bir tipine bakıp öyle konuşur her 10 kürt erkeğin 8 tanesi senden çok daha yakışıklı.
ayrıca dediğim şey de doğru özgürlük , bakım artıkça beğenilme oranı artıyor.
türkiyede ne yazık ki iç anadolu , doğu ve karadeniz birazcık kapalı bölgeler hadi yallah şimdi bilgisiz şey.
ayrıca sorumda ve cevaplarında vakit öldürdüğüne göre bazı şeyler zoruna gitmiş ahahahahahhahah
Mamamsmsksls sen neye yükseldin ki? Saçma bi kafa yapın var.
Muhafazakar olup çok güzel kızlar dolu sen ne anlatıyorsun. Muhafazakar olmalarıyla bi alakaları yok.
Ayrıca kürt kızları çirkin demedim ki ben?
Kürtler genellikle birbine benziyorlar seni benzetmemelerinin sebebi güzel olman mı sanıyorsun.
Kürtlerle bi problemim de yok çok fazla kız/erkek kürt arkadaşım var.
Benimle ilgili yaptığın yoruma da çok güldüm :)
swhhhh bende onu kastediyorum muhafazakar çok güzel kızlar var ama erkeklere görünen daha çok güzel geldiği için çirkinde olsalar nasıl kızlara güzel dediklerini biliyoruz :P
ha bu arada şimdi başka yerlere çekme cevabını cevabını okuyan herkesin içinde kötü niyet olduğunu anlar hadi kapiş.
Erkeklere görünen çok daha güzel geldiği için derken çıplaklığı kastediyorsan yanılıyorsun. Ayırıca sıfır artniyet okuduğunu anlayan herkes bunu anlar. Her cümlende laf soktuğunu ya da bu siteden herhangi birinin kuyruk acısından dolayı bana sallamasını umursayacağımı sanıyorsan yanılıyorsun gizli hesap smkdkdkd
Senin dediğinden şöyle bir şey çıkıyor çirkinsin ama oranı buranı açtığın için seni beğeniyorlar.