Türkiye 🇹🇷
👉 Resmî bir dini yok 🤷♀️
👉 Laik (din ve devlet işlerini ayıran) bir ülke
👉 Domuz eti kasaplık hayvan sınıfında
👉 LGBT dernekleri resmî derneklerdir
👉 Cinsiyet değiştirme ameliyatları SGK kapsamında
👉 Zina serbest
👉 İçki serbest
👉 Kuran’da yazan hiçbir hüküm uygulanmaz (hırsızın elini kesmek gibi ya da tecavüze idam gibi)
👉 İsraille el sıkışan bir ülke
Ama Akplilere sorsan Türkiye bir İslam ülkesi hatta İslam ülkelerinin lideri hatta İslam’ın son neferi. Akpliler neden böyleler? Gerçekten yargılamıyorum sadece merak ediyorum. Bende Müslümanım ama Türkiye’nin bir İslam ülkesi olmadığının da farkındayım. Bu beni üzüyor belki ama gerçek bu. Halk Müslüman o ayrı ama ülke değil, ve daha birçok Akpli olmayan Türk Müslüman da bunların farkında. Sadece Akpliler farkında değil. Neden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslında islam toplumu cahil olduğu için parti ile alakalı bir durum yok.
Partiler nabza göre şerbet verir.
Nasıl bir toplumsanız oyle yönetilirsiniz derler.
Ne alaka şimdi 2 milyar insanı dünyanın %25’ini aynı kefeye koyuyorsun. Ona bakılırsa en zengin en mutlu yerler Dubai Katar Abu Dhabi Bahreyn vs. hepsi şeriatla yönetilen İslam ülkesi ve çok zenginler BM raporuna göre dünya mutluluk sıralamasında en üst sıradalar.
Bir bm raporuna görede dünyanin ilk 500 zengininin en fakir müslüman ülke başkanları olduğu var.
Biz başka şeylerden bahsediyoruz.
Bana o raporu atar mısın? Sanki bu sözü twitterdan duymuş gibisin de. Ayrıca Katar devleti 🇶🇦 her ay kendi vatandaşlarına (Katarlılara) hiç çalışmasalar da 30.000 dolar maaş veriyor. BAE devleti 🇦🇪 de her ay kendi vatandaşlarına hiç çalışmasalar da 5.000 dolar maaş veriyor. Dünyada bunu yapan tek ülkeler ve ikiside İslam ülkesi 🇶🇦🇦🇪
Diğer islam ülkelerinide sayar mısın 😏
Tek tek hepsini mi sayacağım. Dünyanın en zengin ülkesi Katar Müslüman ülke. Dünyanın en fakir ülkesi Burundi de Hristiyan ülke. Yani özellikle milyarlarca takipçisi olan bir din varsa, muhakkak ki o dine mensup zengin ve fakir insanlar da, zengin ve fakir ülkeler de vardır. Genellemeyi cahiller yapar.
Hay ağzın bal yesin. Çok doğru söyledin. Maalesef kimse gerçekleri görmek istemiyor. Çünkü görseler üzerlerine vazife düşeceğini biliyorlar.
Araplara göre biz mevaliyiz. Yani Arap olmayan müslümanlara verdikleri bir isim, köle gibi bir sıfat
Bunun sorumla olan alakasını çözmeye çalışıyorum 🤔 ayrıca dünyadaki 2 milyar Müslümanın sadece %20’si Arap, yarısı bile değil.
Soruyla alakası şu, biz araplara göre köle statüsünde iken bu mallar nasıl İslam lideri olduğumuzu sanıyor
Araplara göre köle statüsünde falan değiliz, hatta Arap ülkelerinde en çok izlenen diziler Osmanlı ve Türk dizileri ve Araplar gerek turizm gerekse dizi-film sektöründe elde ettiğimiz gelirlerin en az %70’ini karşılıyor.
zaten oyle awk kasari senin gibiler verdigi icin erkekler evlenmek istemiyo etraf senin gibi vurusmuslarla dolu
1 Tane oyumuz var kullanıp geçecez fazla şey etmemek lazım :D
Seçimle alakası yok, bana sorarsan bence Türkiye’ye İslam ülkesi demek, İslam dinine hakarettir. Bunu Türkiye kötü bir ülke falan diye demiyorum, Türkiye çok güzel bir ülke, ama Türkiyede İslam’a göre çok günah olan hatta lanetlenen şeyler alenen yapılıyor ve cezası yok, ayrıca Kuran’da yazan hiçbir hüküm uygulanmıyor yahu resmen Allah’ın verdiği hükümler umursanmıyor buraya nasıl İslam ülkesi denir?
Konya uyuyor sadece islama knka :D
Konya valisi hırsızlık yapanın elini kesiyor mu? Tecavüzcüyü idam ediyor mu?
Bilmem ki uzun zamandır gitmedim :D
Ben söyliyim Konya’da da Allah’ın hiçbir hükmü uygulanmıyor.
Geçen ramazan da gittim restoronları kapatmışlar yemek yedirmediler :D
Evet restoran sahipleri istediği zaman dükkanlarını kapatabilir
www.youtube.com/watch kılıçdaroğlu bile söylüyor Konya holladadan büyük bir ülke sonuçta :D