Ben galiba intihar edicem?

Ben uzun zamandır intihara yönelik düşüncelere sahibim bu zamana kadar sürekli ertelemeye çalıştım sürekli o olsun ondan sonra ederim en azından abimi görüyim ondan sonra intihar ederim dedim ama artık çok fazla gelmeye başladı şu ana kadar iki üç kere kendimi öldürmeyi denedim ama hastanelik bi şey bile yapamadıö en son denediğimde buçağı kendime saplayamadım sürekli beni kesin öldürcek bi yol aradım binlerce not yazdım ama hiçbir zaman başaramadım artık dayanamıyorum her geçen gün kendime daha çok zarar veriyorum kendimi iğrenç hisseddiyorum aynaya bakmak istemiyorum ve çok acınası biriyim kimse beni o kadar umursamıyo ki gelip aptal bi siteye yazıyorum bunları bahsettiğim kişiler ciddiye bile almadı beni neden alsınlar ki ben sadece sürekli espiri yapmaya çalışan aptal bi hiçkimseyim arkadaşlarım bile arada adımı unutuyo ben artık yaşamak istemiyorum zaten beni hayatta tutan tek şeyi bile yapınca hiçbir şey hissetmiyorum artık geçen yıl kendime söz vermiştim büyük sınav geçtikten sonraki gece kendimi öldürücektim gerçekten iğrenç bi yalancıyım ben olmasaydım her şey daha güzel olurdu ailemin benim gibi bi hiçkimseyle uğraşması gerekmezdi ve şimdi sadece ilgi için internete yazıyomuş gibi hissediyorum belki yarın haberlerde intihar ettiğim haberini görürsünüz belki o zaman insanlar beni görür

Ben galiba intihar edicem?