Benden yaşça büyük bir erkeğin kollarında uyusam iyi gelecek gibi Neden böyle?

Sapıklık değil veya cinsel anlamda söylemiyorum gerçekten lütfen yanlış anlamayın. Babam da annem de canımı çok yakıyor çocukluğumdan beri.. hâlâ çok kırgınım. Evliyim çocuğum bile var ama onlara karşı küçük bir kız çocuğuna dönüşüyorum elimde değil. Ablamla babamlara gittik mesela ikimiz de duş aldık gider gitmez. Sonra babam geldi dışardan ablama miss gibi olmuşsun dedi sarıldı öptü. Aynı yerdeydim bişey demedi bana. Çok bakımlı guzel biriyim cirkinlikle de alakası yok. Bunun gibi biriktirdiğim yüzlerce örnek var. Belki başkası olsa takmayacak ama benim içim acıyor.
Kendimden yaşça büyük baya büyük mesela ben 29 yaşındayım 40-50 yaşlarında birinin kollarında ağlayarak uyumak istiyorum hiç bişey olmasın aramızda sadece saçımı okşasin istiyorum. Neden böyle? (Eşim beni asla anlayacak biri degil)
Güncellemeler
+1 yıl
Annem beni doğururken çok zorlanmış ve sağlığı ile kalıcı sıkıntılar olmuş. Ve bunları sürekli bana söylüyor seni doğururken böyle oldum diyo. Ben mi istedim doğmayı? Çocukluğumdan beri aynı şeyleri söylüyor böyle bir sorumluluk yüklenir mi insana
Benden yaşça büyük bir erkeğin kollarında uyusam iyi gelecek gibi Neden böyle?