Selamlar... Ben kulaklığımın yavaş yavaş bozulduğunu gördüğümde dedim. 🙄

Selamlar... Ben kulaklığımın yavaş yavaş bozulduğunu gördüğümde dedim. 🙄
Arabamın kliması açıkken, bozuk yol üzerinde karşı yönden tozu dumana katarak son sürat gelen minibüse dedim! Bütün tozu arabanın içine sokacaktı! Neyse ki girmeden rahatladım. Uzun zamandır klimalı araba kullanmadığım için alışamamışım meğerse.
Havuzda arkadaşlarla keyifli bir ağırlık antrenmanından sonra eğlenirken biranda havuzun içinde bozuk bir tınıyla çalan telefonumun sesi ve elimi cebime atmamla telefonumu hissetmem 😁 şu an bu mesajı tost makinesinden yazıyorum
Cevap
20Cevap
Genelde artık pek bir şeye hayır olmaz demiyorum ayni şaşırmıyorum anlamında. çünkü genelde ayın şeyleri yaşadığım için hayat istikrarını bozmuyor beni hiç şaşırmıyor ama sigara içerken son sigaram kaldığı zaman hayıırrrr diye bağırdım içimden :D birde başım ağrıdığı zaman
Az iç kankaaaaa 😃
Az önce tabak elimden düştü ve kırıldı nasıl o hale geldi paramparça oldu anlayamadım Elektrik süpürgesi ile 15 dakika süpürdüm her yerden porselen çıkıyor tuz buz olmuş Şok oldum ve hayır olamaz böyle bir şey dedim
Sabah kahvaltı ederken çayı ocakta altı açık unutmuştum ve anlık akla gelen hatırlama hissi :D
Ayrıca öyle bir dönem düşünün ki kediler bile isyanda şarkı dinliyor jskdfkgkhjk
Benim kedim de isyanlarda bu aralar bahar ayından onlarda nasibini alıyor gibi kjskjghkjk
Gerçekten öyle ekmek elden su gölden yaşıyor mdjfkgkhk benim bile almadığım vitaminleri alıyor jdkfkkgkh
Hiç sorma :D
Mecbur :D umarım bizi de evlat edinen olur fjkfjgklhjk ama burdan değil avrupadan falan :P
Rüya işte dkfkgkh
Sus sus neyse üzülmeyelim kdlfkgkhj
Sigara paketim kaybolmuştu bir kaç dakika önce, çok sinirlendim ama buldum.
Aldım
Gece mutfaktan ses geldi ve kalkıp baktığımda sıvı yağ yerlere dökülmüş. Koltuğun üstünde de üstü yağ olan kedimi kendini yalarken gördüm. İşte o andan itibaren nayırrr nolamaz dedim
Bir tane baş belası kedim var, ve macbooku bana sinsice bakarak aşağıya attığında, hayır olamaz dedim ve oldu. Kıyamamak... kıyamamak...
Bugün bizimkilere konser verdim
Biri bana bu sitede cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti bende reddettim. Bu sitedeki çoğu erkek abaza zaten
Torunumu video playere cips doldururken gördüğümde ahhh Hayııırrr nolamazzzz demiştim , gevrek gevrek gülüyordu şaşkın.
Sınıfta çocuğun birisi diğerini ısırdı yok artık hayır yaa bu kadarı da olamaz artık dediğimi hatırlıyorum yetooo yani
birisine istemiyorum dedikçe yapışıyorlar istemediklerim..
Uzun zamandır hayır olmaz demiyorum bir şeylere hayrolsun
Ailemin ettiği sevmediğim bir iş teklifine :)
Aldığım Trençkotu sonradan beğenmeyip
hayır olamaz diyip geri iade ettim
Hayır 19’a basmış olamam hayır ben 17’diydim en son hayırrr
Bugün bu cümleyi kendi kendime bir çok kez tekrarladım, sebebi bende kalsın
Evde çikolata bittiğinde 🙄
Al yeni kulaklık ağlama hvjj
Yara bandı yapicakti beni peşinden koşturacaktı hayır dedim numaramı değiştim uzakalstim
Yarın deneme sınavı var ve gel cs atak dediler bende olmaz dedim zaten anca toparlıyorum zamanında tamamlayamadığım okulumu 🙄
Ayakkabımın kenarındaki saylangozu avm'de görünce.
En yakın erkek arkadaşım bana sevgili olmayı teklif etmişti
Hatırlamıyorum ben genelde o meşhur küfür ederim hayır olamaz
Yarin şuraya gidelim mi mesajına
Tam hatırlamıyom hdjdjd
Alacağım telefonun gün geçtikçe daha da artmasına
𝐻𝑖𝑐 ℎ𝑎𝑡𝚤𝑟𝑙𝑎𝑚𝚤𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚𝑚😂
Arkadaşım arabamı istedi az önce olmaz dedim
Telefonumu wc'ye düşürünce dedim...😄
Çok şeye
Evde süt kalmamış ya
Ailevi bir meseleydi
Manipüleye