Ablam çalıştığı için boğazımıza giren ekmeğe kadar benim sayemde diyor. Haklı mı?

şimdi olayı anlamanız için çok tasvire yer vereceğim, bu yüzden uzun olacak.. şimdi arkadaslar abimin transfer şirketi var, ablamda evden çalışıyor pc üzerinden abime yardım ediyor,1 yıldır.. ben de 5 aydır yardım ediyorum, üni sınavım olduğuna rağmen... ablamla aramda şöyle bir konuşma geçti, ablam bana "benim eşyalarımı vb. kullanma" dedi. ben de "o zaman sen de benim aldıklarımı kullanma karsılıklı olur" dedim. o da bana " onlar senin değil benim, benim paramla alıyorsun. ben çalışıp ben kazanıyorum. benim sayemde ekmek yiyorsunuz." dedi. yediğim ekmek boğazıma dizildi.. bazı cümleler gerçekten çok tehlikeli ve keskin.. aynı şeyi babama yapıyor, tamam babamızı her ne kadar sevmesekte babamın şakasına veya normal sorduğu bir soruyu "sen mi çalışıyorsun sanane, senin paranla mı aldık" gibi konuşuyor.. sizce bu yaptığı hak mı? abimle konusmalı mıyım?

Ablam çalıştığı için boğazımıza giren ekmeğe kadar benim sayemde diyor. Haklı mı?