Ay gerçekten öyle kapatıyoruz zararına satışlar diyorlar 😂 ama o dükkan hiç kapanmıyor nedense 😂 hatta ben böyle yazan bir magazadan nevresim takımı almıştım 😂
Ben bir tane gördüm. Dedim buda kapatmaz dedim. Meğerse apartmanı yıkacaklarmış o yüzden kapatıyormuş. 1 ay sonra apartmanı yıktılar adamda dükkanı gerçekten kapattı :)
Hee demek yabancı olsam geçirecektin 😂 sizin hiç yabancı yurtdaslara acinaniz yok onlar bizim velinimetimiz Ertuğrul onlar sayesinde turizm ayakta duruyor 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bize gelişi şu kadar :D :D gel daha az vereni bul ben sana bedava verecğeim ürünü
Kapatıyoruz zararına satışlar.
Bizim burada bir mağaza vardı. 20 sene her yıl bu pankartı asardı. Kapanması 20 yıl sürdü 🤣🤣🤣
Ay gerçekten öyle kapatıyoruz zararına satışlar diyorlar 😂 ama o dükkan hiç kapanmıyor nedense 😂 hatta ben böyle yazan bir magazadan nevresim takımı almıştım 😂
Ben bir tane gördüm. Dedim buda kapatmaz dedim. Meğerse apartmanı yıkacaklarmış o yüzden kapatıyormuş. 1 ay sonra apartmanı yıktılar adamda dükkanı gerçekten kapattı :)
😂😂
Taze yeni firindan çıktı dumanı üstünde yalanı. Biz bunları deve sırtında getirdik ondan pahli..
AA iki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂
Aaa iki gözümün cicegii pozitif kadın hoş geldiniz sorular sizden bazı cevaplar bizden kampanyasindan yararlandım 😁
Ohhh ohhhh iyi etmişsin fırsatı kaçırmamak lazım 😂
Sende hoş geldin aslan parçası
Aynen pusudayim 😂
Tskler deniz gozlu bayan. 🤣🤜☀️🤛🤜☀️🤛
Niye pusudasın zalımmm 😂 avamı çıktın naptın
Hayır senin sorularına cevap vermek için 😂
😂 kendimi ormanda kaybolmuş kurtla babanneseni ayırt edemeyen kırmızı başlıklı kız gibi hissettim şu an 😂
Pusuda bekliyorum diyince 😂
Ne sandıniz cancağızım 😂
Git aynısını bu fiyata bul, gel ben bedava vercem😂😂😂😂😂 verme bedava verme sadece fiyatını ver yeterrrr
ya da en çok sattığımız ürün bu bu ürün çok gidiyor 😂 valla para kazanmıyorum elimde kalan mallar bitsin 😂
😂😂😂😂 Giren girdi
Ee ticaret bu giren çıkan belli olmaz 🤣 bu gün girer yarın çıkar 🤣 piyasanın durumuna bağlı
Hay o piyasa mahvetti bizi
Giren girdi diyorsun 😂 ticaret birazda şans işi bence
Sen de gene sokup çıkarıyorsun 😂😂😂
Buna geçen hafta zam geldi ben sana eski fiyattan veriyorum. Sen bizdensin geliş fiyatına verdim.
O fiyata veremem kendim zarar ederim ablam zten ucuza alıyorum
İnan en uygunu bende. 2 güne halledeceğim. Kıyafet alırken çok güzel olmuş.
Yalan değilmiş ama bence bu 😂
İhraç fazlası ürünler.
Bu fiyata dikişini bile yapmazlar.
Bu malın garantisi benim abi.
Kendi ürünümüz.
Garantisi benim.
Çok güzel yakıştı.
Bu sene moda.
Giydikçe açılır.
... sürer
Kendimiz için ayırmıştık ama size verelim
son ürün
bu ürün size uygun değil
ya da taze değil
En çok satılan ürünümüzü tercih etmişsiniz
Mustim yaa kadınlara bunu çok söylerler işte bu bukadar sattık filan 😂😂 en çok giden ürünümüz bu şu an vss 😂😂
Oysa hiç alıcısı yoktur ürünün jfhfhfh
😂😂 beni bir satıcı çabuk ikna ediyor ama 😂
Ben o kadar çabuk düşmüyorum 😅
Ben düşerim 😂 adamların ikna yeteneği var Allem ediyor kallem ediyor mali satıyor 😂
Burdan ucuzunu bulanan
A kalite
O kadar zaten kazanamıyoz o fiyata olmaz
"Vallahi..." Yalan yere Allah'ım adına yemin eder, sonra helalinden kazandım der.
Sen ne anlatıyon be abla ne diyon be abi? Bana geliş fiyatı bu be ablam...
5 dk ya ordayım diyip 2 saat sonra çıkıp gelmek
Sana bu fiyata olsun, halbuki herkese aynı şeyi söyler, sana da kendini özel hissettirir
Söylerler ve hissettirirler demek istedim esnaflar için, çoğunluk eki kullanmamışım, düzeltmek istedim
Biz vatanını milletini seven insanlarız amirim
Bayrama girmeden önce, inanır mısınız eski devirlerdeki gibi, yağ yok dediler bana. 😁
aynı kalite sadece markası farklı , en orjınal yalan budur
Yok abi daha bugün çıktı
Ablacım bugün bi işim var yarın senin ordayım ben söz verdim mi gelir hallederim işim hiç merak etme (gelmedi ) :)
olsa dükkan senin 😀
Hangi dükkan 😂
öndeki dükkan 😂😂😂
Orasi tutulmadı mı yaa 😂
sen tutmuştun sanki😂😂
Herkesin tuttuğu kendine demişler 🤣
😂😂😂 sende kaldı o zaman 😂😂😂
Ahh Ertuğrul ahh bende onu tutacak bütçemi var ben anca kiralarım 😂 kaça veriyorsun kaç metre kare sizin dükkan 😂
anlaşırız senle 😂😂
Sen şimdi yüksek fiyata geçirirsin bana 😂 buldun benim gibi saf küçük kızı ne kadar geçirebilirsen artık 😂
yok tam kıvamında geçiririm merak etme yabancı değilsin 😂😂
Hee demek yabancı olsam geçirecektin 😂 sizin hiç yabancı yurtdaslara acinaniz yok onlar bizim velinimetimiz Ertuğrul onlar sayesinde turizm ayakta duruyor 😂
Abi işim çok yoğun başka bir gün gel bahanesi
Vardı bitti yenisi gelecek :D
Zararına veriyorum 😅
Yemezler😂
🤣.
Abi daha yeni zam geldi
"Abi, bundan iyisini bulamazsın."
Bize gelişi bu fiyat apla
Bize gelişi bu kadar abla. Vallla kurtarmaz
Kabak çıkarsa getir mal benim
Valla gelişine abii ben bir şey kazanmıyorum
Bozuk yok sakız veriyorum.
Zararına satıyorum ablam
Yoook salmaz kesinlikle salan kumaş değildir bu
Garantisi benim kardeşim.
Bu günün ürünü. Daha Yeni geldi.
Bu kıyafet size çok yakıştı
5 dakikaya kadar geliyorum
Taze şimdi bitti :)
İnan bana gelişi o 10 lira kârla satıyorum.
Valla yok olsa canın sağ olsun
Yeni geldi hiç çürük yok
Karpuz çok güzel ablaaaa
Bize gelişi bu kadar
En uygunu biziz abla
Kurtarmıyor
Bana gelişi bu abla
5 dakikaya hazır
Bize gelişi bu abla
Bana gelişi bu
Dosta gider
Giydikçe açılır