+1 yılBekar olup kel olanlar da çok. 😅
18-19 yaşında saçları dökülmüş biri olarak, stres olduğu zaman saç dökülmesi net oluyor. Genel olarak evlendikten sonra daha yoğun stres binmişse, dökülmesi bu yüzden de olabilir.05 Yorumla- +1 yıl
Evet 30 yaşındayım.
18-19 saçlarımın döküldüğü yaşlar 😅 - +1 yıl
Herkesin illa ki zor dönemleri oluyor. Benim de o dönemler zor dönemlerdi. Benim yaptığım bir şey değil 😁
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun da çözümü bulundu.
Saç ekim merkezleri sayesin de.
Bir çok etken sebeb var.
Saç dökülmesi ile ilgili
Kimisinin ki genetik irsi oluyor.
Kimisinin ki iş stresi yaşam tarzı ile alakalı oluyor.
Kimisinin ki kadın dırdırından oluyor.😃00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. kimi insan da genetiktir
ailesine çekimden kimi insanda da çalıştığı ortamın etkisinden saçları (tozlu pis ortamlar ) dökülür ya da seyrelir
saç görünümü insanı ne kadar güzel göstersede aşıp insanın iç görüşü daha mühimdir00 Yorumla
Evlilik baş ağrıtır. İyisiyle kötüsüyle. Belki de ondandır. Henüz evlenmedim, evlilik de düşünmüyorum şu an için, ama daha şimdiden saçlar dökülüyor. Akrabalardaki, ailedeki tüm erkekler kel. İstisna yok. Benim de kaderim belli 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılEee demek ki evlilik yaramıyor gadası
00 Yorumla
+1 yılYorumlardakiler neyin kafasını yaşıyor acaba? Erkeklerde saç dökülür çünkü vücutlarındaki erkeklik hormonu bunu destekler. Yani saçınız stresten değil vücudunuzdaki testosteron döküyor saçlarınızı. Suçu kadınlara atacak kadar cahil olmanıza mı güleyim yoksa bu kadar acınacak halde olmanıza mı üzüleyim.
15 Yorumla- +1 yıl
Buradaki erkekleri ciddiye alamıyorum. İnsanlıktan nasibini almamışlar. En çok kadınlara muhtaç olan onlar ama yine de memnun olmayan yine onlar. Ben anlamıyorum bu zavallılığı. O kadın senin saçını döküyorsa kendi saçını da süpürge ediyor o eve. Yemeğini pişiriyor çocuğuna bakıyor artı olarak günümüzdeki kadınlar çalışıyor. Hala stresli olan erkekler ama. Ne garip
- +1 yıl
Umarım da geberirler. Ben bu kadarına katlanamıyorum daha fazla.
+1 yılBak bunun evlilikle alakası yok dicemde geçim derdi sıkıntı stres ve DHT hormonu etkisi. Yani senin genetiginde belirlenen tarihte start verecek şekilde DHT hormonu aktivitesi artmaya başladığında eğer saçlarında DHT hormonuna duyarlı reseptörler varsa geçmiş olsun kelsin. Ama yoksa saçların DHT den zarar görmüyor ve dokulmuyor.
116 Yorumla- +1 yıl
Tabi normal stres sıkıntı geçim derdi evli erkeklerde daha fazla birde dhtye duyarlı saç köklerine sahipse tamam geçmiş olsun kelsin.
- +1 yıl
Neden korktun anlamadım
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Erkekler erkeklik hormonu yüzünden kel kalır net. Erkeklik hormonu vücutta başka enzimlerle birleşip DHT hormonuna dönüşür eğer saclarin bu hormona duyarlıysa yani saç köklerinde DHT hormonunu yakalayan reseptörler varsa bu hormon saç köklerinde birikir ve saç kökünü yakar beslenmesine engel olur saç zayıflar ve ölür. Sonuc kellik.
- +1 yıl
Onun yüzünden zaten ne geliyorsa başımıza geliyor ondan sonra erkekler neden kel erkekler neden sadece cinsellik düşünüyor ne geliyorsa testesteron dan geliyor başımıza
- +1 yıl
Neden ki erkekler böyle maalesef
- +1 yıl
Neyse erkekleri böyle kbul edip yola devam modunda takıl.
- +1 yıl
Erkeklerden hoslanmiyorsan bu senin seçimin
+1 yılEş dirdiri diyenler halt etmiş. benim aşırı dırdır eden bı yengem var kocasının saçı bı tane bile dokulmemjsken diğer uslu olan yengelerinin kocalarınin kafası helikopter pisti gibi. tamamen dayilardan gelen lanet bı genetik hastalık
211 Yorumla- +1 yıl
O nedemek be
- +1 yıl
Bugünde arizlar beni buluyor bakalım hayirlisi
- +1 yıl
Yavrum sen ne yasiyosun anlamıyorum ki
- +1 yıl
Ne yaptılar sana
- +1 yıl
Tatlım. noluyo kim napiyo sana deli ettin kendini
+1 yılEn temizi evlenmeden önce genetik olarak zaten kel olanlar.. evlendikten sonra en azından kadına sen döktün bu saçları diyemez.. kadınlar heryerde haliyle günah keçisi yapıldığı için..
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKimi aileden gelen bir ırsi durum,
Kimi ise o zamana gelene kadar yaşadığı sıkıntılar.
Görmüş geçirilmiş durumlar.
Hayat diyelim kısacası.
Yapılan hatalar ve akabinde yanlışlar.
Ne istediğini biliyor olma durumu bir kısım için.02 Yorumla- +1 yıl
Tabi huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz var aşinayız galiba.
Kel olup da akillanmayan insanlar yok mu?
Tabi ki var.
İyi insan kötü insan arasındaki farkı görebilmek önemli.
+1 yıl25 ten sonra kellesme başlıyor. Çoğu erkekte 25 ten sonra evlenmeye başlıyor. Baya normal. Ama evli olup kel olmayanda çok. Araştırmalara göre erkeklerin %50 si 50 yaşına kadar tam anlamıyla kel oluyormuş
00 Yorumla
+1 yılKısa saçın bakımı daha kolay erkeklerin çoğu uzun saç bakamıyor, bide yaş ilerledikçe erkeklerinin saçları dökülmeye başlar bu çoğu zaman genetiktir ama adamların yaşadığı stres yüzünden de dökülür evlilikle bir alakası yok yani
00 Yorumla
+1 yılSaçlarını evlilikten dolayı feda eder bazı erkekler kimi stresten döker kimiside evliliği yanlış anlamıştır umduğunu bulamamıştır karısından şiddet görüyor belki 🤣🤣🤣🤣
07 Yorumla- +1 yıl
Şaka lan şaka işte 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ama baya gerçek gibi yazmışım doğru okudumda 🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılkadınlar döktürüyodur sinir stres vır vır konus calıs cabala memnun edeme borc öde isteklerine yetisemez sonra ya sac dökülür ya da berberlik isim olmasın diye kısa kestirir :)
01 YorumlaEvlilikle ne alakası var, Türk erkeğinin saçı genelde dökülür. Bilindik bir şey yani. Evli derken yaşı büyükleri mi kast ettiniz acaba?
19 Yorumla
+1 yılKadın dırdırı, ev geçindirme stresi çoluk çocuk vb. Bir sürü neden.
111 Yorumla- +1 yıl
Nedeni işte stresten zavallılarda saç kalmıyor😀
- +1 yıl
Seninde cevaplarına baktım ya oha diyosun ya da yuh sen ne ayaksın😀
- +1 yıl
Neden korktun sen erkek değilsinki erkekler korksun
- +1 yıl
Bunun aslında kadını erkeği yok erkeğin saçı dökülür kadının ise tüm hayatı biter sen dert edinme kendine boş ver
- +1 yıl
Sen ne neeee diye diye öylee gidecen heralde😀
+1 yılAh bacım ah karı dırdırı hep dermişim sjsnsn
Bak buda olabilir kadınla saç baş kavga ediyorlar ya kısa saç yakalanmıyor jsnsnsns oldu iyi geceler 😂😂😂00 Yorumla
+1 yılSac dökülmesi ırsilikten olur, çok stresten düşünmekten olur yani direk evliliğe bağlamak yanlış düşünce
01 Yorumla
+1 yılKarısından dolayı. Kızlar problem. Evlenmemek enn iyisi
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınların bir şey çektiği yok. Yamiyorlar kendilerini paralı erkeklere evde yatıp keyif sürüyorlar
+1 yılSıkıntı stresten dertten tasadan döküldüğü içindir hahah
010 Yorumla- +1 yıl
Ûleeee
- +1 yıl
Oyle isteeee
Hey masAllah ne alaka giii - +1 yıl
Ne diyorsun kızım Allah aşkına ya
- +1 yıl
Havaledir o hawai olsa duramazsin
- +1 yıl
Deli ya :D
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara ithafen söylenen "başımın etini yedi" cümlesinin erkeğe sirayet etmiş hali bence. 😃😃
01 Yorumla
+1 yılben evli değilim ama yine de seyrek saçlıyım diyelim asdfgbnghfbvdd
03 Yorumla- +1 yıl
kel demek istemedim kendime. evlenemeden gitti gittitiitititit
+1 yılEğer bir erkeğin saçı evlendikten sonra dökülüyorsa evlilik stresinden başka bir sebep olduğunu düşünmüyorum.
00 YorumlaBenimki uzun mesela stresten dökülüyor kocaların saçları
05 Yorumlayaş aldıkça evleniriz ve genelde orta yaşlarda erkeklerin yaşı dökülüyor muhtemelen ondandır
01 Yorumla
+1 yılEvlenince sinir stresten dökülüyordur belki sjsj
01 YorumlaEvlenene kadar kullandıkları jöle, wax gibi ürünler etkisini gösterdiği için
01 Yorumla
+1 yılEvlwndikleri için Saçları dökülüyor kel olıyolar xD
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızlar demekki kısa ve kel erkeklere evet diyor 😹
07 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. saç dökülme oranı çok yüksek türkiye de evli olmakla pek alakası yok
01 YorumlaGeçim derdi karı dırdırı ve sonuç pürüzsüz parlak bi kafa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörüldüğü gibi evlilik sağlığa zararlı "erkek" için. ( erkek çöküp geberiyor )
00 Yorumla
+1 yılBir kadınla bir ömür boyu yaşarsa öyle oluyor maalesef
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılJsjsjs 30 senelik evli babamın saçlarının fırça olması dndbdb
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik insanı yer bitirir de oncin ne saç bırakır insanda ne de sakal.
00 Yorumla
+1 yılDüğüne ve takılara dünya kadar verseydi kadınlar onlarda belki kel olurdu 😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana saç deme güzelim saclarim gitti yaaa benim 😭😥😢☹️🙁🥺😩😔🥹🥲
00 Yorumla
+1 yılGenetik oluyo kellik baba ya da dayısı kelse o da yaş ilerleyince kelleşiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyiki saç ektirme diye bişey çıktı kel erkek sevmiyorum
00 Yorumla@idraketmekzoriş Beyim kel değil galiba ona nefes gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHormonlar ile alakalı, ancak enerjiyi saçlarına vermediklerinden dah güçlü ve sağlıklı oluyor.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle biliyorum, ne kadar doğru onu bilmem
Cevap sahibi+1 yılÇok derinden bir Ah çekmişsin ama...
+1 yılHem iş hem eş hem cocuklar = tertemiz beyazlık
00 Yorumla
+1 yılKadın dirdirindan oluyor birde mesela erkekler kadınlardan daha az yaşıyor
07 Yorumla- +1 yıl
Neden demim ya 😂
- +1 yıl
Gerçekler 😂
- +1 yıl
Hahahahah😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben evliyken eşimin beğendiği gibi kestiriyordum saçımı ya da o kesiyordu hep 3 numara kesiyordu saçlarım olduğu halde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat telasindan bir de saçla başla ugramayalim diye 😅😅
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaa öyle işte..
Cevap sahibi+1 yıl🚬
Cevap sahibi+1 yıl🙄..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNutelledan daha cok hindistan cevizi cekti canim senin yuzunden 🙄
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLan yanlis soruya yazmisim 😅 haklisin gidiyom ben 😅
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Stresten ya da genetik faktörlerden ötürü dökülmüştür
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. benım saçlarım kel degıl ama bıraz beyazlar var ((: oluyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evli ve kel değilim ama yinede olmuyor keşke biri olsa artık
00 Yorumla
+1 yılNe derdi ne stresi ırsidir sülalende eskidende olsa dökülen varsa ırsidir
01 Yorumla
+1 yılKadın dırdırından
15 Yorumla- +1 yıl
Kel erkeklerle alakası?
- +1 yıl
Amin
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçektikleri ızdıraptan
03 Yorumla- +1 yıl
hayırdır çok çekmişe benziyorsun
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dırdırdan oluyor herhalde 😂
01 YorumlaKız adamlarda saçma bırakıyoruz dir dirdan
03 YorumlaEvlilik ile alakası olduğunu sanmıyorum
015 Yorumla- +1 yıl
Dayı bu nasıl bjr profil fotosu ak WOLAKSLLWKALSKS
- +1 yıl
Abi istersen bir kendi fotona bak bir benimkine bak
- +1 yıl
Sadece tavuk, pilav ve yulaf yiyorum abi. Protein tozu alacak param olmadığı için özür dilerim 😃
- +1 yıl
Abicim spor salonu parasını ödemek için bile arkadaşlarımdan borç alıyorum. Keşke para olsa da alsam. Tavuk yemek bıktırdı harbiden
- +1 yıl
Ayrıca protein tozu kas yapmayı hizlandirmaz abi. O aşırı kaslı adamlar kendilerine hormon iğnesi vuruyor. Sonrw protein tozu kullandım diye senin gibileri kandırıyorlar. Protein tozu şişirmez
- +1 yıl
İnanmıyorsan 1 ay dene, hiç bir fark olmayacak. Ben geçen yıl 1 ay kullandım en ufak bir değişim olmadı tavuğa göre
- Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılSizden ötürü hayatımızı bitiriyorsunuz
01 Yorumla
+1 yılSizler döktürmüşsünüzdür ne yaptıysanız artık
05 Yorumla- +1 yıl
Ben bilmem eşine sor
- +1 yıl
😁😂😀🤪
Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Stresten dökülüyordu 😂😂
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir de şunu da ekle kilolu olanları da var. 😄😄
06 Yorumla- +1 yıl
Bazı evlenen erkeklerin kilo aldığına şahit oldum. Tıpkı İtilmiş gibi. 😄😄
- +1 yıl
😄😄😄
- +1 yıl
Evet
Kari dirdir sac doker
017 YorumlaAile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Bekarım. Saçlarım uzun
05 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam da saç mı bırakıyorsunuz 🤦🏽♂️
01 Yorumla Ağzımıza s*çt*ğınız için olabilirmi
017 YorumlaÇekilecek dert değil bu kadınlar valla
01 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım