Sohbet konusu açmak için öncelikle karşınızdaki kişinin ilgi alanlarına göre bir konu belirlemek önemlidir. Kişinin hobileri, mesleği, seyahat ettiği yerler, okuduğu kitaplar veya izlediği filmler gibi konular üzerine konuşmak, sohbeti başlatmak için faydalı olabilir.
Ayrıca, güncel olaylar ve haberler hakkında da konuşmak ilgi çekici olabilir. Bunun yanı sıra, ortak paydalarınızı keşfetmek için karşınızdaki kişiyi sorular sormak da iyi bir yöntem olabilir. Örneğin, hangi spor takımını tuttuğu, hangi yemeği sevdiği gibi sorular, sohbeti ilerletmek için faydalı olabilir.
Kesinlikle konuşmak vakit geçirmek istiyor olmalılar hani bir şairin de dediği gibi kimseyle konuşasim yok ama sana evdeki perdeleri bile anlatırim. İyi bir konuşmaciyim pek çok konuda günlerce konuşu bilirim ama hep ben gidiyorsam konu açıyorsam vs vs bir yerden sonra bu benim tek kişilik çabam gibi geliyor duruluyorum
Sitenin amacı sapıtalı çok oldu maalesef. İnsanlar siteyi arkadaşlık, sevgililik ve yatak hayatı için farklı arayışlar olarak kullanıyor. Dolayısıyla akıl ve mantıklı soru ve görüşler ilgi çekmiyor.
ya da soru sorcan karşındakini konuşturcan. Yani ne demek istiyorsun. Anlamadım biraz açarmısın. Nasıl yani. Gibi sen susçan o konuşçak bildiğin konu gelince gircen 😃
Ortak özellikler, hobiler, fikirler ile yol bulunabilir. Bunlar genelde kendi kendine yol oluşturuyor, sonraki aşamada sohbet konusu zaten bir şekilde açılıyor veya çeşitleniyor.