Aglamak normal mi surekli agliyorum ya?

1 hafta once aglamiştim aglamam çogaldi ya durduk yere agliyorum bugun çok agladim ve bı durum canımı sıkıyor ya içimden aglamak hissi geliyor hep yaşadıklarim yordu hayat yordu beni agladim diye babam dovdu bugun beni abimin yaninda çlşyrm oto elektrk oda dovdu hey yarabbim ya onun yuzunden aglyrm zaten bayadir boyle bende bagirinca aglyrm çok dolarsam ama bu iyi bir şey degil ya moralimi çok bozdı bugun herkes bana bakiyor ve daha snrlnyrm 3 yildir kafa uyuşmasi var ocak ayında piskiyatriye gittim 3 hafta kullandim 2 aydir her yerim agriyor ya onlardan aglyrm abim de hastalık geçirdi çok fena bagiriyor biktim bende ya hala aglama istegi geliypr içimden ona karşi içimde nefret oluştu beynimi hissetmiyorum ya piskolga gidecem ama birini olduresim var ya çok sinirliyimde onca yaptigim iyilikten sonra bu beni uzuyor yaşadigim olaylar çoçukluktan beri annem abini idare et diypr ama yapamiyorum bagirimca aglyrm duygusalim ben annem de başka agir işe yollarim diye tehdit ediyor çok basli var ustumde allahim bilir ama abim ben yoruldum diyor bir şey de bir şey yok bagiriyor sinir olmayacak miş falan filan degişik huyu var buda beni sinir ediyor atyrm bir iş ypyrm aha ya kablı ag yerinde hasta etcek beni ya katil olucam biri bana yardim etsin ya bir gram degişmedi hakeret ediyor surekli babamda oyle çalişmicaksan çalişma diyor ah herkes nefret ediyorum sanki birisi bana oneride bulunsun hastayim zaten sanayi ortami pis ortam herkes kufur ediyor abimde bana ediyor milletin yaninda şoyle aaaa hemen bagiriyor ya gururum inciniyor agladim diye dovdu beni buyu yapcam ben ona ya çok snrlym

Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumdan nasil kurtulurum arkadaş ortamında aglardim 3 yildir evden çikmiyorım bie twk iş aşlah razi olsın eyw bana bakiypr para veriyor ama hakeret ve benim de derdim var hastayim gul oynaya çalişmiyoruz hep sinirli
Aglamak normal mi surekli agliyorum ya?