1 hafta once aglamiştim aglamam çogaldi ya durduk yere agliyorum bugun çok agladim ve bı durum canımı sıkıyor ya içimden aglamak hissi geliyor hep yaşadıklarim yordu hayat yordu beni agladim diye babam dovdu bugun beni abimin yaninda çlşyrm oto elektrk oda dovdu hey yarabbim ya onun yuzunden aglyrm zaten bayadir boyle bende bagirinca aglyrm çok dolarsam ama bu iyi bir şey degil ya moralimi çok bozdı bugun herkes bana bakiyor ve daha snrlnyrm 3 yildir kafa uyuşmasi var ocak ayında piskiyatriye gittim 3 hafta kullandim 2 aydir her yerim agriyor ya onlardan aglyrm abim de hastalık geçirdi çok fena bagiriyor biktim bende ya hala aglama istegi geliypr içimden ona karşi içimde nefret oluştu beynimi hissetmiyorum ya piskolga gidecem ama birini olduresim var ya çok sinirliyimde onca yaptigim iyilikten sonra bu beni uzuyor yaşadigim olaylar çoçukluktan beri annem abini idare et diypr ama yapamiyorum bagirimca aglyrm duygusalim ben annem de başka agir işe yollarim diye tehdit ediyor çok basli var ustumde allahim bilir ama abim ben yoruldum diyor bir şey de bir şey yok bagiriyor sinir olmayacak miş falan filan degişik huyu var buda beni sinir ediyor atyrm bir iş ypyrm aha ya kablı ag yerinde hasta etcek beni ya katil olucam biri bana yardim etsin ya bir gram degişmedi hakeret ediyor surekli babamda oyle çalişmicaksan çalişma diyor ah herkes nefret ediyorum sanki birisi bana oneride bulunsun hastayim zaten sanayi ortami pis ortam herkes kufur ediyor abimde bana ediyor milletin yaninda şoyle aaaa hemen bagiriyor ya gururum inciniyor agladim diye dovdu beni buyu yapcam ben ona ya çok snrlym
Aglamak normal mi surekli agliyorum ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumdan nasil kurtulurum arkadaş ortamında aglardim 3 yildir evden çikmiyorım bie twk iş aşlah razi olsın eyw bana bakiypr para veriyor ama hakeret ve benim de derdim var hastayim gul oynaya çalişmiyoruz hep sinirli
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
degıl acizlık
Derken dayi acizlik
guclu ol
Olmaya çalışıyorum ama bu şartlar altında zor ya
Dukkanda çlşyrm ben de
Gorsen şaşirirsin yaşadklrma
dogrudur hayat herseyı cıkarıo karsına
Abim var beraber çalişiyoruz 3 yildir eve sabhalari gelmeye başladi geçen kavga ettik snrdn aglyrm olum bne
Aynen oyle
Kavga ettik sali gunu işte surekli bagiryr sesimi çikartmiyorum diye bende yoruldum ya canım canım trip atiyor bozuldu gitti konuşmuyorum sabah gelirken aynayi kirdi bilerek mi yapti bilmiyorum ama bn duşunmekten yoruldum ya
sabah neden gelıo hatun mu buldu ıckı kumar mı
Sabah babam kizdi eve geç gelme diye her gun sabahlari geliyor uyariyorum dinlemiyor ondan kizdi kirdi slk işte
Ben 23 yaşindayim o 26 yaşinda hatunla takıldıgını duydum kumar yok bir arkadaşi grldi bozdu bunu komşular da diyor her yerde gpryrö gzn biğey olmaz diyor e bnde krşmyrm zaten dedim
Sanayide komşular yani
Sanayiciyiz birde oto elektrık
Ya insan gezer abe gezmez degilde benim de sıkıntılarim var kaç yildir kafa uyuşmasi var kafa gidip geliyor bizde Insaniz
Ayn aglmk fayda etmez ama guçlı olucam da ne için
Abi sen nerelisin bana yabanci gelmedin ama
Bizim muşterilerden birimisin yoksa
antalya sen nerelısın bırak hayatını yasasın oda napacan sende kendı hayatına bak
Ben uşakliyim abi yaşamasin degil abi bir gram karişmiyorum ama kendini batircek benim derdim ayri ben herşeyi kafaya takıyorum moralim bozuk 60 yaşin da gibiyim
Akıl dengem bozulacak abi ya kaç yilidr
nıye bıtırsın la kamışının suya ıhtıyacı vardır
takma herseyı sal gitsin
La dalga geçme snrlym dogrudur da sabahlari geliyor para bitirmesinden korkuyoruz
Kamiş suyu derken ihtiyacı nasil olur evknsn bozulup gidcek benim derdim başka ya napan yapsin banne banada trip atıyor
Abılık ypsa iyi surekli bana kiziyor ya
yav para harcamak ıcındır bitirmesın dıyosanız neden para kazanıo
Biriktircez beni işgşndrmez ama kendisi bilir
Bana sariyor surekli artis oldu iyice
aynen hayat onun
Kavga edyrz miletün içinde
Evet oyle de benim de piskolojım bozuk 3 yildir kafa uyuşmasi var bende de
etme sakın ol
Etmemiye çlşyrm bnde ama kndsi bak şu an arabanın içinde oturuyor az da kamyona gircedik beni mi oldurmeye çalişiyor anlamdm ki
El akılliya hasret biz deliye
Ses. Çikarmadikca tepeme geliyor
dogrudur calısası yoktur
Bnde biktim ya aklima getirmek istemiyorum babam gil sabah kadar uyumadi geln muşterilerr dert anlatyrm
Senın araba ne
Marka
Evet hastalık geçirdi oda
Benim kafam da agriyor surekli ya
honda typer 2004
Ovvvv guzel kasa
Şimdiki gençlerde hep honda ies var
Piskolga gidicem abi zaten
Sanayi dukkan insani yoruyor kafamda saç kalmadi
aynen guzel kasA ıkı bıra ıc yat sende psıkolok ıs değil
Nasil yani is degil herşeyi kafaya takıyorum ben
3 yildir kafa uyuşmasi var alinganlık var ve çok yoruldum