-Bir kadin benim kalcama baksa kadindan nefret etmem.
Bir kadinin kalcasina baksam pis sapik olurum.
- Bir kadin bana temas etmeye calissa gizlice sasiririm ancak bisey demem.
Bir kadina yaparsam hapsi boylarim.
- Bir kadin bana benden cok etkilendigini ve seksi oldugumu soylese mutlu olurum.
Ben bir kadina bunu dersem kadin hakaretler sayar ve elalem tarafindan linc edilebilirim veya hapsi boylarim. Yuz kizartici suclardan hayatim mahvolur.
- Bir kadin benden yardim isterse ve destek istedigini soylerse seve seve yaparim.
Ben bir kadina caresiz gozukup yardim dilersem bana pis biri gibi bakip yoluna devam eder.
- Bir kadin gece evimin kapisini calip kendisi icin onemli birsey isterse guleryuzle karsilarim.
Ben bir kadinin kapisini calsam kapiyi dahi acmaz.
Genel olarak kadin milletinin bu denli pis davranisina tanik olmak bir erkek olarak beni yoruyor. İcimdeki yuce kadin sevdasi bitmiyor anca icimde nefrette eden bir adami uyandiriyor. Bu duzenin suclusu kadinlarda degil erkeklerde degil. Genel bir sorun. Ancak kisisel duzeyde bu duzene karsi koyup neden hayati guzellestirmiyoruz. Bir kadin icin daha zor oldugunu dusunmuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her erkek boyle degidlir toplumda cok fazla oldugu icin lakin insan onyargili yaklasiyo kalca bakma konusunda senin kalcana bakip bi kadin tahrik olmaz ama sen olabilirsin yardima muhtac bi kadina evimi acarim demissin bunu yanlis anlayip kadini rvine alip simdi kudurmusur diye dusunen insanlar var ve erkekelre de taciz var istemedigi halde dokunulmasi onun şikayeti de sayilabilir fakat adalet ne der yani memlekette dogru düzgün işini yapan yok
Erkeklerin kalcasindan etkilenen cok kadin var. Sahsen sen etkilenmiyo olabilir ama mevzu kalca degil. Belki bacaklarima kalcalarima veya ozel bolgeme bakmasi. Bunlar hepsi benim icin normal ve olabilecek seyler.
Her erkek ve her kadin farkli elbette. Hatta cogunlugun kotu oldugunu dusunuyorum. Ancak erkeklerin daha olgun daha insafli duzene karsi daha kafa tutan kesim oldugunu dusunuyorum hatta goruyorum.
Onyarginin buyuk cogunlugunun kadinlarda oldugunu goruyorum.
Onyargi kotu bisey degildir. Kendini korumak iyidir. Ancak niyeti sana kotuluk yapmak olmayan insanlara da kotuymus gibi davranmak dogru degil. Ve ne yazik ki bunu asan kadin sayisi bence erkeklerin yuzde 1i degildir. Duzen ne kadar kotu olursa olsun inatla dogru insan olmaya calismak onemli.
Ev acmak gibi veya baska olaylarda bircok erkegin kotu yorumlayabilecegi bir gercek. Hayat kotu insanlarla dolu zaten. Mevzu bunu dusunmeyen erkek bulursun. Ancak o kapiyi acan kadin nadirdir. O kalcasina bakilip nefret etmeyen kadin nadirdir.
Biri kendi bedenini gizlice dayadiginda taciz edildigini dusunup kendini ceken veya ofke gosteren erkek bulursun. Ancak biseu demeyen erkekte bulursun. Kadin hapsi boyalip hayati mahvolmaz. Ama oyle bi kadin yok.
Varsada nadir.
Bu duzen cok dandik ve hayati sevgisiz ve robot gibi yasamaya itiyor. Merhamet ve sevgiyle guzel hayat.
Çünkü her erkek iyi niyetli değil. Kadınların pek bi zararı olmuyor erkeklere ama erkek kolayca kadına zarar verebilir. Her erkek senin gibi iyi niyetli olarak yaklaşmıyor yani kısacası.
Her erkek ayni degildir. Tamam. Bunu biliyoruz demi. Yani gece kapini actiginda sana zarar verebilir? Seni seksi buldugunu soylediginde tek derdi seni yataga atip tecavuz edebilir. Evet kotu insanlar var. Ancak iyi insanlarda var. Kotu bir insana sergilemek istedigin tutumu onyargin sayesinde iyi insanada sergiliyorsun.
Simdi bir erkek olarak bak hayata. Bir kadinin erkege zarar veremeyecegini soylemissin. Ancak alakasi yok. Hem psikolojik hatta isterse fiziksel zararda verebilir. Cok tehlikeli seyler basima gelebilir. Bunun psikolojik tarafi su. Ben bir kadina guzel oldugunu soyledigimde beni ortalik rencide ediyorsa veya bunun gibi bircok aslinda ozunde guzel olan olaylari berbatlastirip benim psikolojimi altust ediyorsa ben kadinlara karsi onyargili olabilirim.
İste benim kastettigim. olay burasi. Erkekler kotudur veya onyargilidir. Ancak boyle olmayan erkek bulursun az biraz neyse artik.
Ancak kadinlar kotudur ve onyargilidir ve de boyle olmayan kadin nerdeyse yoktur.
Ben bir birey olarak bu duzene karsi koymazsam kotu erkke veya kadina karsi onyargili erkek olurum. Kadinin aradigi bu degil ki. Benim aradigim. kadinda kotu veya onyargili kadin degil ki.
Ben yilmiyorsam inadina o kadini ariyorsam uzuluyorsam hatta agliyorsam iste o kadinda bu duzene karsi durmali denk gelelim.
Yoksa hayat kotulerin hayati olur.
Kadınlar da tepki konusunda abartıyor ama şöyle düşünün sence kadınlar bu güvensizliği boşuna mı yaşıyor? Her iki tarafın da düzeltmesi gereken konular var bence.
Zaten sorumdada yazmistim. Bunun sorumlusu kadinlar degil. Erkeklerde degil ama. Bu toplumsal bir sorun ve herkesin emegi var. Ben sahsen bu kesimden olmamak icin inadina uzuluyorum. İnadina o bana gulumseyip bunun guzel birsey oldugunu soyleyip yuzume bakacak kadin icin boyle yasiyorum. Cunku o kadinda benim gibi bakiyor hayata. Tek uzuntum su ki. Benim gibi kadin buldugumda pesinden gitmeyecegim. Cunku oyle kadinin pesinden herkes gidiyor zaten.
Kastettigin seyi anliyorum. Bunlar hep savunma mekanizmasi. Ancak bireysel duzlemde direnmeliyiz.. bence..
Haklısın...
Haklısın ama şöyle de bişey var bir kadın bir erkeğe zarar veremez ama bir erkek kadına zarar verebilir kadın olmak bu yönden dezavantajlı oda erkeklerin abaza olmasından kaynaklı
Abazalik dedigin sey duzenin yansimasi. Kadin ve erkegin istedigi birbirini istedigi bir duzende yasamiyoruz. Kadinin erkekten kactigi, erkegin kadini kovaladigi bir duzende yasiyoruz. Buna abazalik deniuor ancak duzen buna zorluyor belli bir kesimi.
Zarar verme konusunda haklisin. Ancak elinde bicak tutan bir kadin bir erkekten daha tehlikelidir. Zarar vermek ve gormek anlaminda bakarsak artik zarar vermek isteyen her turlu verir. Ancak yorumunu mantikli buluyorum cunku ne yazikki kas gucu olan insan avantajli bu hayatta. Bence boyle olsada bu duzeni yikmamak icin bir sebep degil.
Zarar vermekten kastım cinsel anlamda çünkü sen burada temastan falan bahsetmişsin
Yolsa kadında erkeğe çok kolay zarar verebilir
Cinsel anlamda nasil bir zarar verilebilir ki? Tecavuz mu. Bence bir kadinda yapabilir. Buda zaten fiziksel bir siddettir. Yani mevzu tecabuz olmasi degil mevzu karsi tarafa fiziksel zarar vermeye yeltenmektir.
Evet de 100 kadından 1 kişi edebilir 100 erkekten 100 ü de edebilir (guc olarak)
O yüzden erkeğin zarar verebilme ihtimali daha fazla dedim
Valla gel seks yapalim diyen kadina giderim. Bi bakarim organ mafyasi :) yani basimiza ne gelecegi belli olmaz. Suc islemeye erkekler daha meyilli ama haklisin. Yapcak bisey yok duzen bu. Keske cocukluktan egitim verilsede.. ah ah nehse
Artık öyle bir hala geldik ki erkeklerden korkuyorum ailem dışındaki her erkek korkutucu geliyor
Onyargiyla bakrsak kadinlarda cok tiksinc canlilar. Bunu anlatmaya calisiyorum iste. Sende o gruptansin ve benim gibi erkkeler icin kotu modelsin. Ne hazikki
Haklısın ama burada anlatmak istediğim bu değildi insanlar kötüleşti artık kadında erkekte insanlara güvenmek zor anlamında dedim yanlış anladın
Evet guvenmek zor ama mecburuz yahu yoksa yasanmiyor hayat :)
Haklısın 🙂
Bu guzel konusmanin ustune bir tanisma. gider sanki :)
Olur