Herkesin kendine göre doğruları var elbet. Bir de toplumda bize ters gelen durumlar... Bazen müdahil olmadan duramadığımız durumlar misalen. Peki, her doğru, her zaman, her yerde söylenebilir mi ve söylenmeli mi? 

Söylenmez bu durum bazen karşı tarafa saygıdan olur bazen onu sahada kötü duruma sokma kaygısından olur bazen ise ayıpları örtme adetimizden olur ama genelde anlayışlı insanlarda başbaşa bu doğruları kendilerine iletmek gerekir.
Söylenmemeli. Bazen içimizde tutmak lazım.
Çok bilmişler olunca karışmam. Bildiğimi de söylemem. Sadece yaptıklarını izlerim ve içten içe gülerim.
Söylenmez. Üstümüze vazife olmayan şeylere karışmamak lazım. Lakin yalan söylemeye de kapı aralamamak lazım. Denge önemli
Ne demek efenim, ne demek..
Cevap
9Cevap
söylenmez
Söylenmez bence, ben söylemiştim ama bi güzel dövmüşlerdi xd İstanbula yolu düşenler edirnekapıdan uzak durun adamlar tornavida taşiyor
🤭 Gülmemeliydim...
Geçmiş olsun dilekleri.. 🌸
Yok değilim de bana bir şey yapamazlar zaten 🤭
Ha ve ha. Yok ben boyumdan mütevellit demiştim, beni görmeyecekleri için sıkıntı olamazdı yane 🤭😄
3cm daha var.
Ölmeye neden can atıyorsunuz? Gençsiniz, iyi hoş çocuksunuz da yaşamak güzel be, hehh? 😏😒
Hallederiz, sıkıntı yok yaaw, iki dklık işin var hacım. 😉 Fevri değilim, size sığınan kim de alıp koruyorsunuz, haydur derler adama.
Şehir sizin olsun, gölge etmeyin kafi bayım 😒
Kaçıyorum vedia ağlayarak günlüğüme yazıcam
Adımı günlüğüne de küçük yazarsan ben ağlarım o zaman da. 😏
Her şeyin vakti zamanı var. Her doğruya insanlar hazır olmayabilir, vakti ve yeri gelmeden söylenirse bu toplumda tedirginliği tetikleyebilir
Seninle aynı fikirde değillerse, son doğruyu söylesen bile şimşekleri üzerine çekersin. Her doğru, her yerde söylenmez
Söylenmemeli, bazı şeyler üstümüze vazife olmuyor. Ayrımını iyi yapabilmek gerek
söylenmeli, söylensin. içinde kalıp dert olacağına dışına dert olsun dbdbdb
Maalesef doğruyu her yerde söyleyince 9 köyden kovuyorlar. 😒😒
Ben söylerim ya arkasında benim doğrum diye belirtirim
Ben söylerim söylenir de
Ben söylerim , başkasını bilmem
Adamına göre soyluceksin doğruyu
Söylenmemeli
Söylenmez
Soylenmelı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?