Merhaba. Babam Akpli olduğu için yolsuzlukla kolayca meslek sahibi oldu ve haketmediği halde çift asgari ücret almaktadır. Uzun süredir devrimci kimliğimden dolayı ben bu durumdan rahatsızdım fakat yine de harçlığa muhtaç olduğum için harçlık almak zorunda kalıyordum. Bugün tartışmamız alevlendi. İçimdekileri dökünce ve "senin aldığın maaşın her bir kuruşunda milletin hakkı var" deyince sarhoş olduğu için neredeyse dövecekti. Eveli gün ise muhalif bir haber kanalını izlerken spikerin sesini duyamadığım için ses açmak zorunda kaldım fakat babam bir an bile olsun sabredemedi ve sarhoş olmadığı halde ağzı bozuldu yine. Bugün bu sözlerimin üzerine ise seni sevmiyorum dedi. Kim haklı bu kavgada?
Güncellemeler
+1 yıl
Instagram; cwlfrk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani ne diyimki bu sebepler yüzünden aile içi kavga oluşması falan akp ye sovsem ayrı babana sovsem ayrı
Ben babam partili olduğu için kolayca meslek sahibi olmasından rahatsızım. O kadar akp üyesi olmayan vatandaşlar var ama meslek sahibi olamıyorlar.
Keşke sadece baban olsa öyle ama çok insan var kardeşim bunları dert ederek kendine yazık edersin sen hayatına bak
Çevremde okuyanlar bile meslek sahibi olamıyorlar.
Ben milletin savunucusuyum. Devrimci kimliğim bunu gerektiriyor.
Yalnız değilsin
Babam fabrikada operatör. Ama şöyle oldu; küçüklüğümden beri akp üyesi olduğu için babam, sadece 4 yılda operatör oldu. Bir de kolayca teşekkür belgesi alarak.
Bana da aynı şeyi uygulattıracak ama ben istemiyorum.
Yani bir partiyi destekliyorsa ve o partide yardımcı olur ( eğer çevresiyle arası iyiyse) kardeş bunuda unutma , çoğu insan da iş bulma konusunda çevresinden kaynaklı bulur
Yolsuzlukla meslek sahibi olup milletin hakkını yeceğime bankada en sade bir gişe görevlisi olurum. Onu da hakedersem.
Babam parti üyesi olduğu için meslek sahibi oldu
Senin yapabilecegin bir şey yok işte sen olduğun gibi ol yapicak birsey yok
Sonuçta çevreden dolayı da meslek sahibi olmak yolsuzluk, parti üyesi olup da meslek sahibi olmak yolsuzluk.
Çift asgari ücret alıyor ve ben de yiyorum tabi ama milletden helallik istiyorum.
Yüce Türk Milleti sayesinde okuyorum.
Yüce Türk Milletinin parasıyla.
Öyle devam ediceksin takma kafana
Bir akrabam da akp üyesi ve Atatürk'ü sevmiyorum demişti sarhoşken. Sarhoşken böyle demek de suç.
Ben sarhoşken Atatürk'ü düşünüyorum.
Vay vatan haini
Atatürkçü olmak demek aynı zamanda devrimci olmak demek.
Eşitlik, demokrasi, hak, hukuk, adalet
Vatan hainlerine seçimde cevap verecek miyiz
Aynen
Sen hangi partiye oy vereceksin?
CHP ye
Ben hiçbir kimseden yardım almadan kendi işimi kendim bulurum ve her işi yaparım. Hani Erdoğan gençler iş beğenmedikleri için gidiyor diyor ya iş beğenmemezlikten değil insanca yaşamak için gidiyorlar.
Yurtdışında garson olan akranlarım da var.
Ben de Chp
Para her türlü kazanılır. Yeter ki çalışmak. Babam çalışmayı sevmeyen birisidir normalde.
Aynen öyle
Sen çalışarak zenginleşmişsin mesela
Çalışma ile kişiliğine katabiliyormu insan bir şey bilmiyorum ama bu hayatta neysen osun yani ben öyleyim
Kişiliğine katabiliyor mu derken
Zenginleşme karakterden olur
Anlamadım
👍👍👍
Şu an burada kavga çıktı
Birisi küfrederek bağırdı
Manisalıyım. Yaşadığım ilçede mhpli belediye, partimin astığı bayrakları kaldırdı. Buna ne diyeceksin
Şaşırma derim
Bunun gibi Erdoğan da ileriki süreçte pis işler yapacağı tahmin ediliyor
Ülkede demokrasinin olmasını istiyorum, demokrasi!!!😡😡😡
Sinirlenmeye başladım iyice
Milletin hakkı yenen partili devletten kaçıp gştmek lazım. Nağmertler yğziden
Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kurdu. Bize emanet etti. Ama Atamın emanetine sahip çıkamıyoruz. Bize yazıklar olsun
Bize bin kere yazıklar olsun
Para denen şey Cumhuriyeti yıkmaya çalışıyor.
Yalnız bu ülke için geçerli değil o paranin yikmasi
Instagram kullanıyor musun
Zaten para yıkamaz diyorum ülkemizi.
Hiçbir kimsenin gücü yetmeyecektir.
Erdoğan vız gelir tırıs gider. Hadsizin tekinin gücü, milletimizin gücünün yanında sinek kalır.
Tabiki sen bu arada tebrik ederim umut arman falanda olabilirdin ama böyle bi tutum seçmişsin helal olsun
sen haklısında 🤷♂️🤷♂️ küfrde çözüm değil az kaldı ama ha gayret
geri kafali yobazlar ampulcüdür birde yandaslar
Bir de diyor ki ben sana baskı uygulamıyorum diyor. Sözde baskı uygulamasa da hareketleriyle beni tahrik ediyor.
yok kanka dogru yoldasin bende devrimciyim
Ben zaten asla doğru yolumdan sapmam.
hristiyanlıktan komünizme mi geçtin
Sen kimsin
sen bir ara hristiyandın seni gormuştüm
Dinle bunun ne alakası var peki
komünizm dinsizliktir çünkü
Alakası yok bence.
çok alakası var komünizm dinlerin düşmanıdır ateizmin bir çeşididir
Ayrıca ben komünist değilim. Devrimciyim
devrimciler komünist knk sosyalist devrimci komünist hepsi aynı şey
Hayır. Devrimci devletin yenilik yapması demek. Ama komünizm, devleti ortadan kaldırarak yenilik yapmak demek
Ayrıca devrimcilik, Atatürk ilkelerindendir
Komünistler terörist değildir.
Baş belası terör örgütü ermeni'dir.
Onlar ne komünist ne de devrimcidir. Kendilerini insanlık suçu işlemeye adayan birtakım suç örgütüdür.
sen.