Aileden kaynaklı aslında çünkü ilgi alaka görmedi. Başı boş büyümüş. Çok uzun yıllar geçtikten sonra ailem durumu toparlamaya çalışmış ama düzeltemiyorlar abim 5 yıldır akraba ziyaretlerine bizle gelmiyor. Yapmacık ortam hiç tahammül edemem filan diyor haklı olsa da akrabalar sonuçta. Geçen amcamlar gelmişti amcam biraz uçuk anlatıyordu olayları ama kardeşim de amma kafa şişirdin boş boş atıp tutuyon deminden beri git yüzüne konuş öyle dediklerini öyle yap bize ne anlatıyorsun dedi. Herkes sustu kaldı sessizlik oldu dakikalarca. Tebessüm edip gitti abim ayaklanırken bize bakıp demiştim size diye dedi.
Komşulardan biri bahçede biz sohbet ederken abim dışarı çıkarken evlilik ne zaman filan öyle sordu abim de lazım değil istemiyorum dedi. Israr etti komşumuz abim de tersledi kızıp sanane sana mı battı bekar olmam, işin gücün mü yokta milletin ilişkilerini takip ediyorsun bak işine koca karı dedi.
Annemde akşam döndüğünde abime kızdı abimde annemi tersledi bana saran o koca karı dedi bana laf atmasa bu olmazdı ilkinde adam gibi cevapladım ısrar etmeseymiş dedi.
Akşamları yanımıza gelmiyor odasında duruyor. Abim bağı iyice koparttı. Çözüm önerisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer