hayatımda duymadığım küfürleri duyuyorum ama bana küfür etmiyolar sürekli yanımda Allaha sövüyolar kızlarla yürüyolar yanımda ama beninmle böyle bişi yapmadılar bu beni kötü gösteriyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle tiplerle takılmak akıl kârı değil ne kadar cinayet dosyası araştırdıysam hep böyle tipler çıktı karşıma uzak dur bu işin uyuşturucuya kadar yolu var boşuna dememişler kötü arkadaş arkadaşınıda yoldan çıkarır diye.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin ne işin olur öyle tiplerle ya tamam kızlarla yürümek takılmak artık normal geliyor da Allah'a sövmek nedir ve sen de bile bile onlarla takılıyorsun kendine onu mu yakıştırıyorsun tamam sen onlar gibi değilsin olsan gelip burada anlatmazdın ama daha böyle kafa dengi efendi birilerini bul takılacak illa takılcam diyorsan hiç psikolojin de mi bozulmuyor onları gördükçe hiç mi içinden kızmıyorsun Allah onlarla takılmanı istemez mesela eğer gerçekten inancın varsa Allah'ı seviyorsan tamam hepimizin günahları var ama küfür lanetli bir şey
22 Yorumla
Soran+1 yılinancım yok ben engeliyorum sürekli gleiyolar ama böyle diyince çok haklı geldin ben yine engelleyim
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Ben küfürü hiç sevmem ve onu geçtim bir kızın yanında cinsel mizah olmaz. Cinsel mizah olmamalı bana göre. Zaten yanımda Allah a sövecek insan. Ölmeyi merak etmesi lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılsoruya yazamdım yanımda kızlara sexting yaptılar açıkçası kötü insanlar ama benim 5 yıllık arkadaşlarım ve bana iyi davranıyola on yüzden bırkamak istemiyorum ki engelledğimde ulaştılar
- +1 yıl
Adamlar allaha sovuyorlar sence tek sirun cinsel mizah mi
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDışardan kötü görünürsün. Ben olsam o ortamdan uzaklaşır hatta arkadaşlarım dediklerim kişilerle görüşmezdim. Allah'a küfür etmek var mı ya? 😡😡😡😡😡😡
03 Yorumla
Soran+1 yılama 5 yılık arkdşalarım ve bana iyi dvaranıyolar ayrıyetten ben müslüman değilim ve haklısın bu konuda Allaha küfür etmeleri ayıp
- +1 yıl
Sana iyi davranmaları karakterlerinin kötülüğünü değiştirmez arkadaşım. Senin dinin olmayabilir ama onlar bunu kasıtlı yapıyorlar, boş sözler sanıp sallıyorlar akıllarınca. @purplewater75 yorumunuza müsaadesiz daldım affedersiniz lakin dayanamadım bir an.
- +1 yıl
Sorun değil.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
31Cevap
+1 yılÖncelikle, arkadaşlarınızın bu davranışına karşı nasıl hissettiğinizi net bir şekilde ifade etmekte çekinmeyin. Eğer arkadaşlarınız bunu anlamakta zorlanıyor veya sizin tepkinize rağmen davranışlarını değiştirmiyorlarsa, sizinle aynı değerleri ve düşünceleri paylaşan arkadaşlar edinin.
Sonuç olarak, yapısı gereği kişilik özelliklerimizle ve yakın çevremizle belli bir imaj yaratırız. Eğer arkadaş çevreniz sizin değerlerinizle örtüşmüyorsa, bu durum sizin imajınızı negatif anlamda etkileyebilir. Ancak, doğru arkadaşlarla birlikteyseniz, sizi anlayan ve destekleyen bir çevre ile güçlü bir imaj yaratabilirsiniz.
00 YorumlaBence o ergenlerden uzak dur. Ağzım bozuktır. Yerine göre. Ama Allah’a küfür eden çekecek adamdır
42 Yorumla
Soran+1 yılAllaha dini değelrer herşeye küfür eidyıolar birbirlerine bile ama bana etmiyolar beni herkesten koruyolar ama
+1 yılHayatim sen nusluman degilsin diye insanlarin kutsallarina kufur etmeyi musrulaştirmaz şahsen sahilde bi boyle patavatsiz bi grup gorsek iclerindeki kadinda dişardan hoş gorunmez
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın böyle düşünce doru geldi ben etmiyorum diye normal görünüyorum sanmıştım
- +1 yıl
Arkadaşını soyle kim oldugunu soyleyim sana diye bi söz var hic duydunmu? Disardan bu izlenimi verirsim cinsel mizah anasina bacisina giydiren insanlarin kutsallarina kufreden arkadaşım hic olmadi olamazda
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine saygısı olan biri böylesi had bilmezlerle bırak arkadaş, kanka olmayı aynı ortam da bile kalmaz benim inancım en kutsalıma fil uzatıp küfür edecek insana bırak kanka demeyi alnını karışlarım andavalın
11 Yorumla
Soran+1 yılben inanmıyorum ama dlaga da geçmem
Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Dışardan bakınca bu tip kızlara direk kaşar deniyor haberin olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılbenimd esorduğum soru buydu ztn
+1 yılbenimkilerde böyle. (allaha sövmüyoruz) yanımızda kız kankalarda oluyor bazen.
22 Yorumla
Soran+1 yılkızla yanımda sexting yaptılar böyle değilsinizidr
- +1 yıl
yok artık. saygısızlık gerçekten.
+1 yılBirinin... Yiyorsa yanımda Allah'a kufredecek... Allah'ına kavusturmazsam en adiyimm. Nasıl bir toplum haline geldiğinizin farkında mısınız siz ya.. Allah ıslah etsin
30 Yorumla
+1 yılKörle yatan şaşı kalkar.
Cahille yürüyen yine ancak cahildir.
İsin yanına varan is, misin yanına varan mis kokar.
Üzüm üzüme baka baka kararır.
İt itle gezer.
Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Yorum senin.10 Yorumla
+1 yılBöyle yapmaları çok yanlış sanki onların annesi bacısı yokmuş gibi, uzaklaş o ortamdan
11 Yorumla
Soran+1 yılkendi anne ve baclarına da sövüyolar bi bana etiyolar rahatsız olduğumu söyledikten sonra
+1 yılYakın bir arkadaşlarında seviyorsan eğer uyarmani oneririm
12 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ark olarak ama karakterleri böyle değişmez eskiden iyidi bi sanlı bıraktım geldiğimde küfürbaz olmuşlar söyledim etmeyin diye dediler ki sana eteyiz olur biter
- +1 yıl
Yok bide sana etsinler tobe tobe valla bilemiyorum senin arkadaşların
+1 yılSana saygı yok. Ben konuşacağım bir kız veya sevgilimin yaninda bu kadar ge:şek olsalar çok iyi görmem bu olayı. Yanlış anlama sorun cinsiyetinden dolayı değil o arkadaşlarını da yanımda gezdirmem. Din kişinin içindedir. Dine küfretmek kişinin kendi sorunu ama kişinin önce kendine saygısı olmalıdır. Kendine saygısı olmayan insanlar oldugunu az cok tahmin edebiliyorum. O yüzden onlarin yaninda ki insana da iyi gözle bakamam yaklasmam.
10 Yorumla
+1 yılArkdaşın kim olduğunu söyle kim olduğunu söyleyim sözünü gerçek bayısı her zaman vardır hayat inişli çıkışlı belki iyi birisin ama takıldıpın kişiler doğru kişiler olmayabilir çevrene dikkat etmelisin bu seni rahatsız etmiyor ise belki burada yazmadın saygılar …
10 Yorumlabiraz tepki ver uada ortam değiştir. tabi kötü gösterir...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılÇevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır insanlar. Seni onlardan ayırmazlar. Arkadaşlarını iyi seç.
10 Yorumla
+1 yılEvet hafif kız yani basit görünürsün buda çok itici
10 YorumlaTabiki kötü gösterir ama siz bayılırsiniz böyle erkeklere böyle erkeklere asiksiniz köpeği olursunuz böyle erkeklerin nefret ediyorum kızlar sizden
01 Yorumla
Soran+1 yılAsik degilim sadece işlerimi görüyorlar numara yatmak olsun benj kurumları olsun sunucu patlatmak olsun ben kulaniyorum sadece ve onlar benim köpeğim saygilar
+1 yıl- Bu nasıl bir erkeklik.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılALLAHa sövmek nedir lan
Yanimda biri etse direk çeker vururum
Katil bile olurum18 Yorumla
Soran+1 yılben müslüman değilim ama evet inançlara sövmeleri kötü bişi
- +1 yıl
Müslüman olmayabilirsin
Ama onlari susturabilirsin
Sende onlar gibi olursun zamanla
Soran+1 yıl5 yıdır arkdaşlarım ben etmiyorum asla etmem de yanımda kızlara sexting yapılırken susup bunu desem saçma olur sveiyorum ama kötü insanlar bunu da biliyorum
- +1 yıl
Sexting falan umrumda değil
ALLAHima laf etmesin kimse
Tek sorun sövmeleri
- +1 yıl
Cidden ya allaha sovmek nedir arkadas...
- +1 yıl
Hiç sorma ya ne ahlaksiz insanlar var
Bende çok küfür ederim ama kutsala edilmez
- +1 yıl
Sonra basimizdan neden dert tasa eksik okmaz derler...
- +1 yıl
Haklisin
Kankalarınızı seçerken daha doğru tercihlerde bulunabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılilk tanıştığımda meleklerdi sanalı sladım geldiğimde mafyacık olmuşlar
+1 yılAllaha mı sövüyorlar? Ne işin var orada? Seni yaratana bunu yapanlar sana acır mı sanıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de inanmıyorum sahsen kufur etmem ama kutsalim değil
Allah'ın kim olduğunu ne olduğunu biliyorsun değilmi böyle şerefsizlerle hala arkadaşmısın
01 Yorumla
Soran+1 yılMusluman degilim kutsalım da degil
Kötü değilsin ama dışardan kötü bilirler.
22 Yorumla
Soran+1 yıltşkler
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılElbette seni de etkiler. Fark etmezsin ama o kıvama gelirsin bir kaç güne.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allaha küfür etmek ne ya nasil rezillih bu edep yok onlarda insan dine nasil küf ederler
00 Yorumla
+1 yılYakındır sana yürümeleri
14 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır knkm bana yürüyen olursa da kızyıyolar prenses gibi davranıyolar bana karşı ama çok sövüyolar
- +1 yıl
Sen neden onların arasındasın? Çok rahatsız oluyorsan rahatsız olduğunu belli et
Soran+1 yılrahatsız oluyorum ama ben onları çıkartıyrorum geri ekliyolar hbişi istiyorum yapıyolar ilk tanıştığımda melek giiyidi sanalı saldım geldiğimde mafyacılık oynayıp herkese söven tipler olmuş sürekli silmeme rağmen bana mesaj attılar bende ekledim yakınız şu an snalda da işime yarıyolar açıkçası
- +1 yıl
Onlardan sana zarar gelir. Rahatsız olduğun şeyleri söyle. Biraz kendilerine çeki düzen versinler vermiyorlarsada sen uzaklaş. Şimdi işine yarar yarın en büyük zararı onlar verir
+1 yılSnei kötü yaomaz ama bence uzak dur
12 Yorumla
Soran+1 yılama 5 yılık arkdaşlarım eskiden görüşmüyordum küfür ediyolar diye özğr dilediler bana küfür etmiyceklerini söylediler ama küfr etmeyi bırkamıycaklrını söylediler ok dedim
- +1 yıl
Bilmiyorum ama iyi değil
+1 yılSeni kendilerine yakın hissettikleri için yapıyorlardı
10 YorumlaErkekler böyledir zaten çoğu kızla arkadaş olmamızın nedeni de bu😀
10 YorumlaElbette senin nasıl birisi olduğunu yanındaki insanlar ve yaptığınız ortam gösterir daha iyi insanlar bulabilirsin sana beceri ve bilgi katabilicek küfür etmek hoş değil
00 Yorumla
+1 yılALLAH’a sövüyorlar ise onlardan uzaklaş!
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani ben yanında bu şekilde konuşmalarına takılmadım allaha sövdüklerini söylediğin yerde takılıp kaldım yanında sövmelerin seni nasıl gösterceğine takılman saçma
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve bunu sadece bir bacımız dile getirmiş onuda tebrik ediyorum
Soran+1 yılBen musluman değilim kutsalım da değil
Cevap sahibi+1 yılsaygıyı getiren şey inandığın veya taptığın şey değil zaten
Soran+1 yılsonuçta benim dinim değil bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Cevap sahibi+1 yılo zaman seni kötü gösterirlermi diye düşünmene gerek yok kendi çabanla bunu başarıyorsun onların ek bir katkısı olmuyor ayrıca dengi dengine bir arkadaşlık birleşip sağa sola sövün
Soran+1 yıltşkler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek her zaman
+1 yılSenin o ortamda olmanda bir yanlış yokmu küfür varken
02 Yorumla
Soran+1 yılbana etmiyolar sonuçta
- +1 yıl
Peki ozaman sende kötü hissetmiyeceksin
Yok be, erkekler hep aynı zaten
10 YorumlaYani ortalık şeyi olursun
10 Yorumla
+1 yılSen küfür ediyor musun
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır en fazla ayıp diyoruum
- +1 yıl
Hm bişey olmaz
+1 yılPeki sen nasıl orada durabiliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİşime yariyolar önemsememeye çalışıyorum aynı sekilde odama annem geldiğinde duzgun durmaları söylüyorum ve küfür etmiyorlar sorun çıkarmıyorlar bana ama sevgilim gelince kufur etmemelerini rahatsız olduğunu söylediğimde küfürü keşfedilen 1 ay konusmadim yine ozur dilediler sevgilinin yanında küfr etmiycez diye
Soran+1 yılSevgilimin yanında küfürlü konustular*
+1 yılAllaha sovenlerden uzak dur bence
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılIlişkini kes
10 Yorumla
+1 yılBence ayrılmaya çalış o ortamdan
10 Yorumla
+1 yılBana da böyle knk lazım
10 Yorumla
+1 yılOnlar bence kankan değil.
16 Yorumla
Soran+1 yıl5 yilik knklarim
- +1 yıl
Tamam ama ben kız arkadaşlarımın yanında asla böyle şeyler yapmam diğer arkadaşlarım da yapmaz, belki ortaminizin atmosferi farklıdır. Benim çevrem kalitelidir, Ankara ve İstanbul'un en iyi üniversitelerinden arkadaşlarım. Erkekler toplanınca yapılabilir ama onun dışında kızlar varken yapılmaz.
Soran+1 yılhayırlı olsun sana kardeşim
- +1 yıl
Ne oldu ya ben kötü bir şey demedim sadece sormuşsun, bizde böyle olmaz dedim. Neden tersleyerek cevap verdin ama sağ ol
Soran+1 yılaçık ara böbürlendin reis ben Bunu kazancak kalitedeyim sen kalitesizsin (ki ben üniveristede kazanamadım SDCFGBHGFDFG) neyse sana hayatında başarılar kral
- +1 yıl
Yok ya ben o üniversitelerde değilim çevrem iyi sadece, yani kendi elde etmediğim başarı. Ortak arkadaşla herkesin böyle ilişkileri olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be nolcak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de göstermez
00 Yorumla
+1 yılSende öğren
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Onlardan uzaklaş
00 YorumlaAbartmamak önemli
10 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek kankalarım yanımda çok küfür edip cinsel mizah yapıyor. Bu beni kötü gösterir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne