Babam zayıflamışsın memelerin küçülmüş bacakların erimiş falan dedi bana bol giyiniyorum göğüslerim belli olmasın diye ne alaka anlamadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
O kültürel yaşamınıza bağlı hani normal olup olmadığı ama genel olarak böyle bir şey söylemesi pek doğru baban sana karşı ensest duygular da besliyor olabilir bunu da bilemezsin ekstra tuhaflıklar seziyorum diyorsan muhtemelen öyle olabilir
Şaka yapmıştır
babadan bahsediyoruz. Ters seylere yorman bile çok cirkin
bir baba memelerin kuculmus dermi kendi kizina? benim babam hic demedi.. ben arkadaslarimdan da duymadim
@uu4uj3hko bir baba kızına asla yorumlarda düşünülen sapıkça gözlerle bakmaz, bakamaz. Baba olmadığınız için anlamanız zor
sen kizina boyle yorum yapabilir misin? benim dedem teyzeme aynen buna benzer şaka yapmis. ve annemi de taciz etmis biri. her baba harika olmyyor maalesef.
@uu4uj3hko ben böyle bir şey söylemem ama herkes bir değil. Kimi böyle saçma şeyler söyleyebilir belki. Böyle baba varsa öyle babaların canlı canlı derisini yüzmek lazım 😡
benim dedem ornek iste maalesef... ama babam melekten farksizdi. Ben bikiniyle gunesleniyorum, ilk defa goguslerim cikmaya baslamis daha 12 yasindayim ama hatirliyorum, utana sıkıla babamin yaninda oturuyorum sahilde.. babam melegi, bana dediki, kizim rahatca guneslen tam buyume cagindasin, gunes alki d vitamini uzatsin demisti.. ve babamin bir tane bile sapik bakisini gormedim. Dedemlerde ise banyoya girmistim, havlu kapinin onundeydi, elimi uzattim sadece kolum gorunuyor ve yuzum, dedem de ordan geciyormus, bi bakisini gordum evlerdne irak..
@uu4uj3hko ya benim kızım var. Ona dünyadan gelen tüm kötü şeylere karşı siper olurum. Onu öyle seviyorum ki, tahmin edemezsin. Ama bu sevgi sadece onun yğzğnğ güldürecek eylemler içeren bir sevgi. Asla ama asla kızımı bir kadın gibi göremem. O benim için korunması gereken nadide bir çiçek sadece.
Bu yüzden bir baba bunu nasıl böyle bakabilir vallahi aklım almıyor. Bu normal bir lafa değil. Küçüklüklerinde taciz vs edilmiş, bilmem ne olmuş yaratıklaşmış pislikler bunlar.
senin gibi babaların sayisi artisin🌸🌸🌸
@uu4uj3hko her baba benşm gibidir. Çevremdeki tüm babalar aynı. Özellikle kızlarımız bizim en hassas parçamız. Böyle hikayeler duyunca asabım boxuluyor ve inanmak bile istemiyorum nasıl olur diye 😡
ben kendi babamin harikaligini bildigim icin annemden ilk duydugumda ve dedemin bakisini gordugumde erkkelrden ( babam haric) nefret etmistim bir sure.. ama maalesef var oyleleri
@uu4uj3hko hepsi kanlarında boğulsunlar ki en güveneceği erkek olan babaları olacak yaratıklar tüm hayatlarını mahvediyor zavallı kızların
Kızları üzerine titreyen babalara ve biricik yavrularımızın güzel günlerine 💐💐💐
🌸🌸🌸
Babam yok ama bunu bana annem bile dese tekme tokat dalarım sen önce kendi memelerine bak öyle konuş sanki senin memelerin çok büyük derim
Kanka benim babamda sanki memesi varmis gibi destekli sutyen takiyor deyip takiliyor biraz baba kiz iliskisi
Bizim ilişki yokmuş o zaman
Ki öyle ilişki olmasın bi zahmet
😱😱😁
Takılma boş ver demekki rahat Bi adam baban düşündüğün gibi birsey yoktur umarim
baban kafayı yemıs bır ınsan kızına boyle bırseyı nasıl der
Evet...
Memelerine mi bakıyo acaba
Ben de onu dedim yüzüne nereye bakıyorsun da bunu söylüyorsun hem eleştirmek kimseye düşmez dedim fiziksel görünüşümü
Haklısın yani
Ki sırf görünmesin diye bol giyiyorum memelerim büyük çünkü
Ne kadar büyğk
Çok ilginç.
Yaşın kaç
Yuh one öyle senimi kesiyo bu adam 😳
Babaya bak dikkat ettiği şeye bak yuh
Baban Sapık oralarına mı Bakıyor
Baban terzi mi 🤔
Alla alla babada meme kontrolcusu gibi
Bence tam tersi küçük değil büyük 😀
oha bi baba nasil bunu der.. annene soyle
benim dedem teyzeme demis hatirladim simdi, sutyenin fuze gibi sivri demis, teyzem biraz belirgin sudyen takmismis 19 yasindayken falan. Ama sonra annemi taciz etmis ayni dedem. kalabalik yerde maalesef arkasina gecmis, seyini de kaldirip anneme dayamis resmen, annem uzaklasiyormus dedem gelip dayiyormus ve annem henus 13 yasindaymis. Annem kactikcada dedem pispis siritip, ne oldu diyormus. Annem dedemle hic muatap olmadi hayati boyunca.. Ama ne hikmetse oyoe bi adamin evine beni birakmis yillarca bakmalari icin cocukken. Dedemle ayni yatakta uyumama izin verirdi hep onunla uyurdum.. iyi ki basjma bisey gelmedi.
Bunda ne var ki
Yalnız degılsn kardesm maalesef 🥹
@Hey_corç yalniz degilsin kard3sim derken hey-corc gay oldugunu yaziyor profilinde..
trklover yani
Nasıl gay mıym ben
Nerde yazıyo bulamadım ama benım ozel hyatm kımseyı ılgılendırmez ancak burdan bulup yazmak ısteyen hemcınslerme soylemek ısterm ki fantazı dunyası genış ancak hardcore bır sek erkeğim yanı homo deglm ne aktıf ne psıf ancak saygm bvar kendı tercihleridir
@Hey_corç hayir sen degil digeri
@Hey_corç bir de aciklamissin😅
Gay değilim yazıyor profilimde
Eet acıkladm 😀 ama tabı kplay olmadı
İyi trol
Trol falan değilim
Emin misin
😌😌 dikkatli adam
Ne anlamda...
Fark etmiş hemen değişiklik olduğunu
Valla fark edecek başka bir şey bulamadı mı memelerimi dikizliyor
Genel olarak zayıflamışsın dese neyse
Yuh, o kadar kötü düşünme ya, dikkatini çekmiştir
Ne bileyim kanka ya hem bir insanın kilosunu eleştirmek de doğru gelmiyor bana bence kişinin alanına saygısızlık etmiş oluyoruz iyiliğine olduğunu düşünsek bile
😌o kadar olur ya takma bu kadar
Babaya bak
Küçüldü demekki
Saçmalamış
Ya bunda biley yok
Evet bide ona ne
seks ;)
Oha iğrenç
Baban memelerine niye bakıyormuş?
Kaç beden
Boş yapma
Nasil bisey ya pek iyi niyetli değil gibi