Kocam parasını bana harcamayı seviyor, parasını yememden gayet hoşnut. Ben de çalışmıyorum, ev işleriyle ilgileniyorum. İnsanlar bana hep diyor ki, çalışsana, sen asla güçlü kadın olamayacaksın. Ama zaten ev işi yaparak çalışmış oluyorum. Kocamın parasını yemek beni zavallı bir kadın mı yapar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana bunu söyleyenler seni kıskanıyorlar, yerinde olmak istiyorlar, her eleştireni ciddiye alma, her konuşan iyiliğimizi istemez, bu durum seni asla gurursuz yapmaz, sen de çalışıyorsun, ev işleri , yemek, bulaşık, ütü gibi işlerle uğraşıyorsun, misafir ağırlıyorsun evinde , bazen büyük temizlik yapıyorsun , ayrıca siz eşsiniz ve o para ikinizin, keseniz bir, birbirinizden ayrı değilsiniz, ev hanımı olup güçlü olan birçok kadın var, ev hanımlığı da kolay değil , tamam insan tüm gün evinin içinde lakin mutfak dolablarını haftada bir gün silmek kolay değil mesela.
Sana bunu söyleyenler eşinin sana olan ilgisini, senden hiçbir şeyi esirgemeyişini kıskanıyor bence.
Sadece para kazanıyor olmak güçlü olmak demek değildir ki, haklarına sahip çıkmaktır güçlü olmak, parasını kazandığı halde kendi içinde bir bütün olamayan güçsüz birçok kişi var00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılCanım kendiini başkaları için üzme bu çok gereksiz bir tepki olur! Ama @Enser_ bu kişiye katılıyorum. Paran var anlayışlı bir eşin var ise o kişilerin dediği için değil, daha mutlu bir insan olmak için kendini geliştir bence. Tek bir hedefim var birazcık param olsa yabancı dil kurslarına, resim gibi müzik gibi sanat kurslarına, zeka geliştirici matematik kuslarına gidip kendimi geliştirmeyi istiyorum. Bunu da insanlar dayattı diye değil! Kendimi geliştirebilirsem gerçekten hayal ettiğim kişi olabilir miyim düşüncesiyle yapıyorum. Hiç değilse kitap okumayı çıkarma hayatından, günü geldi mi o insanlara hakkıyla cevap verebilesin.
10 Yorumla
Yani net bir cevabı yok bu sorunun ya duruma göre değişiyor, eğer eşinizin kazancı yetiyorsa fazlasıyla o zaman gereksiz bir şey ama sizinde çalışmanız gerekiyorsa ya da iyi olacaksa çalışmanızda bir sakınca yok, gurursuzluk değil bu, şu gurursuzluk olurdu, siz hiç çalışma kafasında bir insan olmayıp, eşim bana baksın kafasında, aylık o ne verirse yaşamaya tamah edip, o ne yaparsa yapsın ne ederse etsin çekiyorsanız falan o zaman gurursuzluk olurdu evet.
Kadınların artık eşlerine muhtaç olmaması gereken bir dönemdeyiz, devir değişti eskisi gibi değil artık. Bir sürü farklı sorunlar, dertler, çileler var.10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Kocamın parasını yemek beni zavallı bir kadın mı yapmaz tabi ki.
Ama insan kendini geliştirdikce bişeyleri başardıkca mutluluğu artar
aynı şeyleri yapmak ise epey bir mutsuzlaştırır.
Para kaygın yok nasılsa sevdiğin bir şeyi işe dönüştürebilirsin
Hem ev hanımı olmak kötü bir şey değil ama sosyal varlıklarız yeni insanlar ile konuşman nekadar fazla olur ise kendini okadar değiştirebilirsin
yoksa kocanla yapacağın muhabbetlerde gelişmez
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
66Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin parasını yemek gurursuz olmakla ilgili değildir. Ancak, eşinizin kazandığı parayı harcama konusunda saygılı ve sorumlu davranmak önemlidir. Eşler arasında finansal sorumluluklar ve anlaşmalar açıkça belirlenmelidir. Eğer bu anlaşmalara uymakta zorlanıyorsanız, konuyu eşinizle konuşmak ve ortak bir çözüm bulmak en doğru adım olacaktır. Birbirinize karşı saygı, anlayış ve dürüstlük ile yaklaşarak, sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Unutmayın ki, evlilikte mali sorumluluklar ve harcamalar ortak bir konudur ve bununla ilgili kararlar ortaklaşa alınmalıdır. Gelirin paylaşımı ve harcamaların düzenlenmesi, her çiftin kendi iç dinamiklerine ve anlaşmalarına bağlı olarak değişebilir. Önemli olan, karşılıklı anlayış, iletişim ve birlikte çalışarak mali konularda uyum sağlamaktır.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet veya hayır demek için fazla karışık bir mevzu bu. Ama bence hiçbir kadın hayatının kontrolünü bir erkeğin cebine, cömertliğine bırakmamalı. Koca dediğin şey hayat boyu yanında da olabilir, bir anda ihanet ederek hayatından da çıkabilir. İlerde ne olacağını bilmenin imkanı yok zira en yapmaz dediğimiz insanlar dahi kötü şeyler yapabiliyor.
Bu durumda 40 yaşında boşanmış ve mesleği, kariyeri olmayan bir kadın evet, zavallı durumuna düşebilir.
Ekonomik özgürlük bir kadının en büyük gücüdür bu sebeple.
10 Yorumla Hayır alakası yok. Kadının daimatından erkek sorumludur. Bunu göze alamayan erkek evlenmesin zaten. Kadında eşinin cebini düşünecek gerekirse birikim bile yapacak. Erkeğin doğasında yılmak şişmek bir yerde patlamak vardır. O yüzden dengeyi kadın sağlayacak. Ki ileride gönül kırgınlığı olmasın. Erkek yeri gelir dingin düşünemeyebilir. Ama kadın eğer belli bir kültür seviyesindeyse her daim olumlu düşünür ve erkeğini topArlamayı başarır. Bazı kadınları ve erkekleri eşikten bile içeri sokmayacaksın, bazılarınıda sırtında bi taşınır. Sen vicdanen hangi tarafta olduğunu zaten biliyorsun. Huzursuz olduğun için, kendi vicdanını rahatlatmak maksadıyla soruyorsun. İyi niyetliysen rahat ol, kötü niyetliysen zaten defol...
11 Yorumla
+1 yılYiyeceksin tabi, ne var bunda Allah aşkına. İnsanlar herşeyi eleştirir. Otur oturduğun yerde, eşinle mutluysan zaten sıkıntı yok. Evinin sultanı iken, o insanlar seni dışarıda amele etmeye, belki de kendi eziklik durumlarına çekmeye çalışıyorlar. Bu oyuna gelmemelisin.
10 Yorumla
+1 yılHer insan çalışmak zorunda değil. Eğer evde durmaktan rahatsız olmayıp keyif alıyorsanız eşiniz de sorun etmiyor ve yetiyorsa kazandığı sorun yok. Zaten işsizlik vs. var ihtiyacı olan çalışsın. Bence maddi durumunuz iyiyse çalışmak yerine kurslara, programlara katılıp kendinizi geliştirin olur da bir gün kötü gider de boşanırsanız işinize yarasın bu sertifikalar. Daha kolay iş bulursunuz böylelikle.
00 YorumlaÇalışmaktan ziyade, ilgi duyduğunuz herhangi bir alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Zaten evdesiniz bolca zamanınız var. Bir yeteneğiniz olsun yani. Karun kadar zengin insanlar da olsanız bir gecede her şeyinizi kaybedebilirsiniz hiç belli olmaz bu işler. Allah göstermesin yarın bir gün eşinizin işleri ters gittiğinde edinmiş olduğunuz yeteneği paraya çevirip eve destek olabilirsiniz. Altın bilezik hesabı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Her insan çalışmak zorunda değil. Sormak lazım o insanlara çalışıp da ne yapmışlar? Ne katmışlar ülkeye. Sanki çalışan kadınlar atomu parçalamış da evde oturanlar onların başarısına göz dikmiş gibi davranıyorlar. Ne yapsanız konuşanlar var takılmayın hiç bir şeyi.
05 Yorumla- +1 yıl
Bu mantıkla bilim insanı olmayan erkeklerin de çalışması gereksiz, ne katıyorlar ülkeye?
- +1 yıl
@mutantnproud Soruyu soran kadını eleştirenlere yönelik yazdım. Sırf çalıştıkları için bir başkasına tepeden bakıp aşağılayamazlar. Bu sebebtendir ki atomumu parçaladılar yazdım. Bilim insanı olmayanların çalışmasına gerek yok yazmadım. Rica ederim kavga çıkarmaya çalışmayın.
- +1 yıl
Atomu parçalamasalar bile çalışıp emek veriyorlar ayrıca ülkeye neden bir şey katmasınlar ki? Bu ülkede çalışan doktor, hakim, mühendis bir sürü kadın var.
Her tarafın kendine özgü davranışları olur. Ve sizin ilişki dinamiğiniz bence gayet normal. O zaten dışarıda çalışmış etmiş evinde huzur bulmaya geliyor. Ve kadınını önce mutlu etmeli ki, kadını da onu eve gelince huzurlu bir ortamla karşılayabilsin. Çalışıp çalışmamak da kendi isteğin. Evde zaten ev işleri görüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu söyleyenler hiç yemiyordur koca parası ne bilim annesi nenesi nesillerdir çalışıyordur 🤦
Daha bide konusturuyonmu sen bunları ya tek diycegin kelime yiyorsam eşimin parası sanami battı diyeceksin ne cekiyonuz milletin dilini iki kelimeyle sustur gitsin00 YorumlaBekar kızlar evli adamlarn parasını yiyor veya babası yasndaki adamlarn parasını yiyor gurursuz olmuyorda kadın kocasinin parasını yince mı gurursuz oluk
30 Yorumla
+1 yılKocan bundan hoşnutsa kime ne ki? Kimi ilgilendirir? Hiç de gurursuz değilsin. Lâkin kendini de geliştir birçok yönden
20 YorumlaTÜM İNSANLAR BİR BİREYDİR. BİR İNSAN HERHANGİ BİR ENGELİ YOKSA VE KENDİNE BAKMASI İÇİN BİR İNSANLA İLİŞKİ İÇERİSİNDEYSE O İNSAN ASLAKTIR. İSTERSE KARŞI TARAF MUTLU OLSUN MUTLU OLMA SEBEBİ SENİN ONA VERDİĞİN HİZMET SEVGİ VE CİNSEL TATMİN ODA KARŞILIĞINDA SANA PARA VERİYOR. YANİ SEN PARAYA KARŞILIK KOCANA AŞKINI, EV İŞLERİNİ VE CİNSELİĞİNİ SATMIŞ OLUYORSUN.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAy bu insanlar adamı kanser eder çalışırsın yok neden evine bakmiyorsun evine bakarsın yok neden calismiyorsun size ne kardesim herkesin kendi hayatı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşiniz sorun yapmıyorsa siz hiç takılmayın. Sizde evde üretiyosunuz hizmet olarak. Saygi , sevgi uyum varsa tek. maaş yetiyorsa, erkek takilmiyorsa sorun edilmemeli..
00 Yorumla
+1 yılKocan ve sne butunsunuz parada hsrcamada sen ve o arasindaki diyol8gdur. Esler birbiri icin elinden geleni yaparsa ozman eş gorevleri yapmis olurlar arada para onemsiz bir sorundur. Este gurur olmaz.
00 Yorumla
+1 yılya boş ver o insanlari, erkegin gorevi aileyi gecindirmek zaten feminizm hareketi kadin haklarini savunmuyor kadini köle yapmaya iten bi sistem. kocana neden cay demliyorsun sen köle misin git lokantada 500 kisiye demle para kazan ozgur ol. mantik bu
013 Yorumla- +1 yıl
evet oyle, erkeklik onuru kalmamis sizler anlamazsiniz.
- +1 yıl
Kocam çay istiyorsa kendine çay demleyebilir üstelik çalışmak kadının kendi ayakları üstünde durup kendi parasını harcamasıdır. Eğer çalışmayan bir kadın yarın öbür gün kocası onu aldatırsa ya susup oturur acizliğinden ya da ayrılıp kendine bile bakamaz perişan olur.
- +1 yıl
iste dedigim gibi zihniyetiniz bu sizin. insan sevdigine hizmet etmekten gocunmaz. lokantada calisirken mudure diyemezsin ben cay demlemem musterilerin eli ayagi var kalksin demlesin diye. neden para var isin ucunda. para her seyden onemli sizin icin.
- +1 yıl
1- aşık olduğum erkeğe yeri gelir masaj bile yaparım ama asla hayatımı ona bağlamam.
2- üniversite okuyup düzgün bir işte çalışmak gibi bir şey var hani adam akıllı bir iş yapmak mesela.
3- burada konu para değil bir erkeğe kendi hayatımı adamak ve ben erkeğin kulu kölesi olmam kendi topuklu ayakkabılarımın üstünde dururum. - +1 yıl
ben discilik okuyorum, ileride cocuklarimi kendim buyutmek istiyorum. sen kilolarca altin sahibi olsan bu altinlari bir bakicaya veya kreste bir ogretmene emanet edebilir misin? ama cocugunu emanet ediyorsun neden is icin para icin. para cocugundan bile daha kiymetli. bizler anlasamayiz bosuna tartismayalim zihniyetimiz farkli.
- +1 yıl
@baybaykamal hizmet etmek derken? Hizmet sadece ama sadece hizmet satın aldığınız yerlerde olur. Bu aile değil iş yeridir. Evde hizmet etmek diye bir şey yoktur, onun adı YARDIMLAŞMAKTIR. Diğer bir konuya gelirsek evet para her şeyden önemli. Paran olmasın çayı demleyeceğin çayı alabiliyor musun alamıyor musun bi düşünmelisin bence. Para bu dünyadaki her şey. Sen çalışmıyorsun diyelim, eşin de para kazanmıyor. Hâlâ yüzüne gülümseyebilecek misin acaba? İyi ya da kötü, herkes için doğrusu bu. Fazla maddiyatın olması önemli bir etken değildir ama geçinecek kadar bir para kazanmıyorsa kadın bir güler iki güler. Üçüncüde somurtur, sonraki günler de tartışmalar başlar.
- +1 yıl
@baybaykamal dişçilik değil diş hekimliği bölümü. Diş hekimliği okuyanların kendilerine kesinlikle "dişçi" demeyeceklerinden eminim. Diş hekimliği okuduğunuz konusu muamma bana göre. İkincisi de kilolarca altını neden öğretmene veya bakıcıya vereyim banka duruyorken? Konu hakkında düşünürseniz elbet ki bu tür sorunlar aşılır
- +1 yıl
dedigim gibi zihniyetimiz farkli tartismanin manasi yok. siz kendinize gore haklisiniz ben kendime gore hakliyim. ha kendi aranizda birbirinizi tasdik etmek istiyorsaniz ozelden yazisabilirsiniz.
- +1 yıl
Bu kendi aramızda birbirimizi tasdik etmek olmuyor herkes ayrı şekilde fikrini paylaşıyor ama diğer ikisine sonuna kadar katılıyorum.
+1 yılHerkes çalışmak zorunda değil. İnsanların hayatlarına karışan insanlardan nefret ediyorum gerçekten. Hayatı bize zindan ediyor böyleleri. Sanane kardeşim.
00 YorumlaEn doğal hakkın. Erkekler yatırım yaptığı kadınlara daha çok değer verir. Çünkü emek harcarlar gayret ederler. Bu noktada için rahat olsun
10 YorumlaBu eşinle senin aranda olan bir konu, siz sorun etmiyorsanız kime ne ki?
22 Yorumla
Soran+1 yılMillet bana hep gurursuz kadın diyor, kendi işin yok mu diyor
+1 yılYahu kocan senin para senin ister yersin ister sıçarsın kime ne. Bu millet haddi olmayan şeylere karışmayı ne kadar çok seviyor anasını miyavlıyım
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var tabiki de olmuyorsun kocanın sorumluluğu başka seninki başka ikiniz bir bütün oluyorsunuz işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılNiye adı koca parası yemek olsun onu anlamadım. Ama çalışmak ve kendi paranı kazanmak çok başka bir duygu
00 Yorumla El alem ne der diye yaşamayı bırak, hayat kaliten %100 artacak, her günün mutlu huzurlu geçecek.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya bunu eşin sorun etmiyorda elaleme mi batıyor muş hdhx komikler gerçekten herkes kendi yaşantısını yargılasın jdjd
00 Yorumla
+1 yılYahu ne alaka benim paramı karım yemeyecekte kim yiyecek ne gurursuzluğu kaldı ki benimle karımın parası ayrı mı saçma sapan işler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir olmuyorsun ama ileride ya esine bir sey olursa diye yine de bir meslegin ve biraz da deneyimin olmasi lazim kendine guvenin icin… ben de eskiden çalışmıyordum ama şu an evde oturmak ister misin desen hayır derdim
00 Yorumla
+1 yılYa öyle şey mi olur!!! Kocam diyorsun, kocan ise SANA BAKMAK, HER TÜRLÜ İHTİYACINI KARŞILAMAK ZORUNDADIR... İkinci bir alternatif olmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAfiyet bal şeker olsun..
Onlar cekemiyor takma sen. Onlarin elinden gelse onlar daha beter yerler. Yok ayakmiş ustunde durmakmis yemesinler bizi biz biliyoruz ustunde durduklari seyleri de agir konusmayim burdan..00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Afiyet olsun tabii ki sen yiyeceksin. Koca senin para senin sen boş ver milleti.. olması gereken bu zaten
00 Yorumla
+1 yılBen de kocamın parasını yeme kısmına geçmek istiyorum artık. Boş ver aldırış etme kimseye sen mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılYani çalışma imkanın varken çalışmıyorsan ve buna rağmen koca parası yiyorsan Evet biraz gurursuz oluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılKendine bunu layık gören kadın banada tuhaf geliyor ama herkesin kendi seçimi milleti dinleme hayatına odaklan.
00 Yorumla
+1 yılInsanlara lafına bakarsak Dünyamız Cehennem olur Sen insanlarla Buna Bakma Nasır istiyorsan öyle yaşa
00 Yorumla
+1 yılEvini gecindirebiliyorsa eşin.. sen de evde mutluysan kime ne..
10 YorumlaNe demek gururusz sonuçta eş bakmak ile mükellef sana
00 YorumlaYazmaz niye yapsın sen yemeyeceksin de kim yiyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalık. İnsanların hayatı kendine özeldir ve sen bundan mutluysan başkasının umurunda olmamalı. Aynı şekilde başkasının söylediklerini kafaya takmamalısın.
00 Yorumla
+1 yılEşin bir şey demiyorsa. Diğer insanları ilgilendirmez.
01 Yorumla
+1 yılNe alakası var len kadın evine baksın koca kadınına bunda ne var ki
00 Yorumla
+1 yılDerdi tasası kocana düşmezken elalemi ne ilgilendirir
01 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta para kocandan çıkıyor
+1 yılKocan senin ev işi yaparak, çocuk bakarak büyük bir iş yaptığının bilincinde ise problem değil
00 YorumlaAsla böyle blrsey düşünme kocanın parası şeninde paran önemli olan ( var ) oluşu olsun da ye.
00 Yorumla
+1 yılKocanla senin aramdaki muhabbet elin lafına niye takılıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiniz bu konuda anlastiysaniz kimseye laf soylemek dusmez tabi kendini ona muhtac hissettirmiyorsa is bolumu gibi bir durum zaten evin isleride cunku azimsanmayacak bir durum
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevmiyorum. Kimseyi ilgilendirmez sen güçlü bir kadınsın 💪 onlara bunu göster ➡️🖕🏾
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken oyle kabul etmis hersey suyunda gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır alakası yok. Kocanı seviyorsan ve ev konusunda , özel hayatınızda onu mutlu ediyorsan ve tabi o da memnunsa tamamdır. Güçlü kadın falan hepsi sisteme köle kazandırma yöntemlerinden biri. Evde olmak daha güzel, benim böyle bir kocam olsa bende aynı şeyi yapardım. Kimseyide umursamazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHe ya, Allahcım neler diyor bu insanlar? Kocanız zaten size bakmakla yükğmlü arkadaşım, kimsenin ne dediğini umursamayın. İsterse istediği kadar harçlık verir, isterse kartları serer önüne kime ne yaw
061 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılKendinizi anlatmanıza güldüm.
Cevap sahibi+1 yılBeni yormayan insanlar 👍
Cevap sahibi+1 yılMağra, aynen ajsjsjs, Kültür dağıtırken cümle kurmayı, kelime yazmayı beceremeyen biri, kültür dersi veriyor aklı sıra. Komiksiniz ya.
Cevap sahibi+1 yılAynen o kadar iyi biliyorsunuz ki de da eki nasıl kullanır canlı örneğisiniz. ☺️👍
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ya, bir bozuldunuz siz 😄
Cevap sahibi+1 yılYazım dersi vermeye çalışırken gümleyince ağlamaya başladınız bi. ☺️
Cevap sahibi+1 yılSiz kendinizi çok yormayın, sinir katsayınızı da boşa yükseltmeyin, ya da yükseltin, delirin, umrumda falan değil. Birilerine akıl verirken sizde olup olmadığına ya da kalanın size yetip yetmediğine de bir bakın derim bu arada biraz. 😉
Cevap sahibi+1 yılHm hm, kesin kullanmazsınız. Aynen. 😄👍
Cevap sahibi+1 yılAşırı sakin sakin yazıyorum, gülüyorum, acıyorum sadece yazarken.
Cevap sahibi+1 yılAferin verme yetkisini kimden aldınız ya da ne cüretle pardon?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bu karşı tarafı daha fazla çıkarıyor. Ben sakin sakin yazıyorum, klavye delikanlıları da orada deliriyorlar. Bana da böyle gülmek kalıyor.
Cevap sahibi+1 yılÇıldırtıyor.*
Cevap sahibi+1 yılBana biraz U dönüşü gibi geldi ama, emin olamadım yine de pek. 😒
Cevap sahibi+1 yılBorç falan yok, lakin, kullanmam dediğiniz şeyleri şakasına ya da denemesine - bunu yapmak da ne haddinize, insanları neye ya da kim olarak ne sıfatla denemeye kalabiliyorsunuz bilmiyorum ama - de olsa, kaba saba cümleler kullandınız ve yaklaşık olarak birkaç şikayet yediniz. Yapacak bir şey yok, hak ettiniz. 😏🤔
Cevap sahibi+1 yılBir de bana yazım dersi vermeye çalışarak gözlerimi kanattınız tabi, o da var hatalarınız arasında. Özürleriniz çoğalıyor sayarsak da, uzatmaya gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılAffetmek bize has bir meziyet değil, haddimize de değil. Allah ıslah etsin demiştim geçen sefer. Yine diyorum.
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda bencillik?
Cevap sahibi+1 yıl'Kör cahillerle' muhabbeti kesmek daha mantıklıdır kanımca. 😉
Cevap sahibi+1 yılBeni sınamak haddinize değil, kimseyi sınamak da haddinize değil orada hemfikiriz evet. Bu yetkiyi kendinizde bulabiliyor olmanız da öyle lakin hatanızın farkınıza vardığınızı samimi bir dille, sanırım, ifade ettiğiniz için uzatmayı düşünmüyorum. Yeterince yoruldum ders çalışarak, beynimi daha fazla zorlayamam bu saate. Lüzum da yok zaten.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi, uzatmayacağım zaten beyefendi. Mağarama çekileceğim, yeterince yorgunum. Başka sınavlarım var, kariyer çalışmaları...
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Bu iletişim buraya kadardı. Devamına hacet yok. Anlamışsınızdır umarım. 😌🖐️
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir çabam olmadı, olmayacak da. Bunun için dile getirme haceti hissettim zaten.
Cevap sahibi+1 yılHasbinallah ya... ☺️ Hayırlı geceler beyefendi.
+1 yılİki taraf da memnunsa insanların ne dediğini boş ver. Gayet doğru yoldasın.
00 YorumlaKadınlığımı hakkıyla yaparım parasinıda catir catir yerim sefam olsun kocan sonucta
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın tam da budur erkeğinin parasını yiyen onu yöneten
10 Yorumla
+1 yılYani o ikinizin arasındaki mesele.
Dışarıdan birinin bir şey demeye hakkı yok.00 Yorumla
+1 yılYedirebilir yani bir şey diyemeyiz kendi tercihi sonuçta ama ben çalışmayan kadın almam zaten :D
00 YorumlaYiyin kocanızın parasını ki öbürlerine kalmasın🙂ye bacım sen aynen devam et
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılYahu kocan dert etmiyorsa sana ne, ne sallıyorsun insanları :)
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Var ki harcıyor. Kendi için senin için harcıyor. Ev için harcıyor.
Başka neden kazanılır ki zaten para.
Aman adamı kaçırma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff istediğim o hayatt. Hele de yetiyorsa o para👌🏻 Bakma kimseye ya onlar kıskanıyokar boş ver ev işi yeter artar
10 YorumlaSen evde çalışıyorsun sonuçta onun evini Koca güne temizliyorsun sabah kahvaltısını hazırlıyor akşam yemeğini yapıyorsun ise tertemiz gönderiyorsun asla değil o sana para vermek zorunda sende onun için çalışıyorsun.
00 YorumlaArada sevgi saygı varsa mutluysaniz sorun yok ama sadece parası için beraber oluyorsan para karşılığı ilişkiye giren kadın konumuna düşersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevliliğin temel amacı zaten kocanın sana bakması
salla onları kafana göre yaşa00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası