Müslümanım
Hristiyanım
Yahudiyim
Ateistim
Agnoistim
Satanistim
Diğer (yorumlarda belirt.. :))
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Agnostik, ateist, apateist, materyalist, septisit ve biraz da nihilist karışımı bir şey. Kendimi herhangi biri olarak tanımlamasam da birisi yobazca inancını bana dayatmaya çalışınca (örn; "şöyle yapma, şu günah, bu yanlış" falan diyince) ateistim deyip geçiyorum. d
Beklentim yok. Bana ilişmesinler kafi. Tartışmaya açık değilim çünkü.
Vallahi benim durumumu tanımladınn :))
Ben ateistim yani dinim yok ve tanrıya da inanmıyorum. benim kendi seçimimdi çünkü düşününce mantıklı bulmadım ve bazı şeyler de saçma gelmeye başladı bu yüzden de inançsız olmaya karar verdim. ama kimseye saygısızlık ya da kötülük yapmıyorum herkes inancı farklı olabilir istediklerine de inanabilirler bunu normal buluyorum
Yemin ederim keşke herkes senin gibi olsa yeminle saygı duy ciğerimi ye valla cansın :))
Teşekkür ederim :)) ne demek güzel sözleriniz mutlu etti
Rica ederimm 😊😊
Cevap
10Cevap
Bende Müslümanım Allah şükür ama diğer insanların inancında saygı duyuyorum
Keşke herkes senin gibi saygı duysa valla cansınn
Yani en iyisi o da yinede kaale almak zorunda kalıyorum sinirlerimi bozuyorlar
Müslümanın elhamdülillah
Herkesin herkese saygısı olması gerekiyor
Dinî ırkı mezhebi ne olursa olsun
İslam dinine mensubum. Kusursuz olan Müslümanlar değil İslam, bu yüzden Müslümanlar üzerinden İslam dinini karalamasınlar.
Ateistim. İnsanlardan da benim gibi ateist olmalarını bekliyorum. Sonuçta 2023 yılına geldik artık.
Ben herkese saygı duyarım ve diğerlerinin de bana aynı şekilde duymasını beklerim. Ama gel gör ki ülkemizde din fanatikliği de var ya da çok yanlış anlaşılıyor bu din meselesi.
Kesinlikle doğru herkes herkese saygı duysa büyün olay çözülecek ama bunun özellikle türkiye gibi bir yerde olması bana neredeyse imkansız geliyor :))
Müslümanım kimseye karışmam. :)
Eyw cansınn
Müslümanım. Kimseden bir beklentim yok.
Müslümanım, insanlardan bir beklentim yok.
Müslümanım
Müslümanım
aşkımm yazdım
gel hadiii
Islam dm den yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?