Bu rahatsız edilme 2 kez oldu Buna benzer Bi soru sormuştum özel numaradan rahatsız edildim hakaret vari Bi şarkı dinletildi eğer dava açarsam delil sunmam şart bende sadece delil olarak ss var? Sizce yeter li mi?
Bu rahatsız edilme 2 kez oldu Buna benzer Bi soru sormuştum özel numaradan rahatsız edildim hakaret vari Bi şarkı dinletildi eğer dava açarsam delil sunmam şart bende sadece delil olarak ss var? Sizce yeter li mi?
acr gibi aramaları kayıt altına alan uygulamayı indir bilmiyorum özel numaradan aranılınca orada kayıt tuttuluyor mu ama şansını dene. Birde şöyle bir şey var madem rahatsız ediliyorsun özel numaraya kapatsana rahatsız edilmezsın konu kapanır hiç uğraşma derim sana
Cevap
3Cevap
Boşa uğraşmak olur derim. Zamanında yaşadığım bir olaydır. En temizi özel aramaya numaranı kapat ve rahatına bak.
Telefon numaranı özel numaralara kapat kurtul bu kadar basit
Bunu bulman zor en mantıklı yolu kapat gitsin gizli numaralardan çağrı kabul etme g. tu yiyorsa açık açık arasin
Rica ederim seni rahatsız etmeye hakkı yok muhtemelen ayrildigin ex falandır genellikle öyle olur
Yanlış insanlar kendilerinin mutlu başkasının mutsuz olmasını ister bu psikolojik olarak böyledir karakter olarak güçlü olmayan kişiler böyledir tahminimcede böyle dikkat et şarkılara hep küfürlü şarkılarına ve muhtemelen sen ayrıldın exinden geçmişte bir intikam duygusu kalmış içinde nefret duygusu bundan olabilir
Çok geçmiş olsun kemoterapiden sonra işin tedavisi vs gördün mü rahatsızlığın neydi
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah sağlık şifa versin muhtemelen tekrar kontrollerin oluyordur dikkat et kendine sağlık daha önemli
Rica ederim herşeyin başı sağlık
Hangi operatoru kullaniyosan uygulamasina gir ayarlardan kapat gizli numarayla arama almayi.
Hayır maalesef ki birdaha olursa birinin telefonundan videoya al ya da karşındakini kandır ona iyi yaklaş hatta yavşa ki kendi numarasından arasın sonra gidip polislere anlat çözülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?