Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen gereksiz cevap yazmayınız aksi halde kaldırmak durumunda kalırım.
Erkekler hemen soruya atlamanızdaki sebebi anlamış değilim. Siz nasıl yaratıklarsınız yav. Bir türlü sizin gibi azgınları doyuramadı bu insanoğlu. Bir felaket olsaydı da öleydiniz de kurtulaydı insanoğlu sizin gibi insanlardan.
Erkekler hemen soruya atlamanızdaki sebebi anlamış değilim. Siz nasıl yaratıklarsınız yav. Bir türlü sizin gibi azgınları doyuramadı bu insanoğlu. Bir felaket olsaydı da öleydiniz de kurtulaydı insanoğlu sizin gibi insanlardan.
Güncellemeler
+1 yıl
Bak şu inada bak inada gidin damacanaya korkuluğa hallenin siz onu bile yaptınız götü döşü kıllı ucube yaratıklar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tövbe et Allah'a sığın rabbim tövbe edenlri sever ve çok merhametlidir ona yönel namazını kıl duano et elbette affeder Allah okadar merhametlidir ki sen yanlıştan dönmeyi düşündüğün andan itibaren sana sevap yazar o yüzden şüphe dahi duyma hemen git namaz kıl ve tövbe et Allah seni huzuruna kabul etsin ki tövbeni de kabul eder
Tövbemi ben 18 yaşında ettim ve bir daha da yapmadım. Bir daha da kimsenin hakkını yemeyi nasip etmesin Allah 'ım. Namazımı kılmam orucumu ise belki 1 - 2 gün belki de hiçbir zaman ama Allah a şükür hiç bak karı kız işlerine girmedim ağzıma haram lokma almadım yalan söylemedim sadece her yılbaşı alkol içerim o da ısmarlayan olursa anladım ki ailem bana helal süt vermiş.
Karar senin kardeşim lakin yanlış yoldasın kimseye karışmak kimsenin haddine değildir ben sadece tavsiyede bulunmak isterim bizim dinimizde alkol içmek haramdır birgünden bir şey olmaz denmemeli belki o gün son gündür bilemezsin namazını kılmak senin hayrınadır ahiretini asıl sonsuz yaşamı kaçırmak olur bu Allah bizi ona ibadet edelim diye yarattı nefsimize oyuncak olalım diye değil nefsini yenersen senden güçlüsü olmaz benden sana tavsiye dinine göre yaşa lakin karar senindir kardeşim
Alkolü ben kararında tüketiyorum zaten millet sarhoş şekilde dışarı çıkıp çevresine rahatsızlık veriyor ben evimde efendi gibi belli bir miktar vodkamı içiyorum kanımı temizliyor. biramı içiyorum sadece hayvanlarda bulunan B12 vitaminimi biradan alıyorum böylelikle hayvanların hayatını da kurtarmış oluyorum.
Keyfin bilir yol senin seçim senin ahirette nerde olucağında gittiğin yol ve seçim belirlicek yanlış yoldasın bil
Allahın affetmesi ve rahmeti senin günahlarından daha büyük. Affolmak istiyosan tövbe edip bi daha günaha düşmeyecek sin
Düşmedim zaten
Tövbemi ben 18 yaşında ettim ve bir daha da yapmadım. Bir daha da kimsenin hakkını yemeyi nasip etmesin Allah 'ım. Namazımı kılmam orucumu ise belki 1 - 2 gün belki de hiçbir zaman ama Allah a şükür hiç bak karı kız işlerine girmedim ağzıma haram lokma almadım yalan söylemedim sadece her yılbaşı alkol içerim o da ısmarlayan olursa anladım ki ailem bana helal süt vermiş.