Aile & Toplum Selam gününüz nasıl geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim hasta geçiyor bir geçmiş olsun alırım 🥺 Güncellemeler+1 yıl 🥺 Selam gününüz nasıl geçiyor? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Günüm sıkıcı geçiyor geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı. Yanlız başına olmaz beraber yatalım bende hastayım birbirimize bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Nedennn Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Süperim muhteşem💃💃🥳🥳😁 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin adına sevindim Yorumla Angelgloss +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Vizeyi unuttum, gecmis olsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Girmeyi mi unuttun? Teşekkür ederim Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Evet.. Yorumla Soran +1 yıl Kötü olmuş ya Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Uzucu Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl gün bitti ya eve gidiyorum iş paydos 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ooo iyiymiş Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl sen Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl sana da gecmis olsun da merwk ettim ama gizlisn Yorumla Soran +1 yıl Bende stajdayım Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun neyin var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk algınlığı ya Yorumla Bosdurankisi +1 yıl İlaç iç vücudunu sıcak tut Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır 🙃 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl 🙂 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. geçmiş olsuun benim de aynı sekildeee 🥺🥺 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana da geçmiş olsunn 🥺 Yorumla Concorrdia +1 yıl tesekkürlerr 🥺💗 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim canım Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun güzel benimki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Rica ederim Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı. Geçmiş olsun neyin var 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk algınlığı ya Yorumla uslanma +1 yıl Demedim mi kızım sana cibildak cibildak gezme usutursun diye 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Keşke dinleseydim hahaha Yorumla uslanma +1 yıl Hrhehe ondan sonra usuttum diyorsun ah ah nerede eski gençler bizim zamanimizda kız kısmı evde soğan soyardi şimdi neler neler soyuyorlar. 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla uslanma +1 yıl Şimdi biraz daha iyisindir ama hadi doğruyu söyle Yorumla Soran +1 yıl Aynı 🥺 Yorumla uslanma +1 yıl Ya burada bir takla atmadigim kaldı gelip çorba mi yapsam daha mı mantikliydi gelirken çikolata filan Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi olurduu ya ama 6 dan sonra hahaha Yorumla uslanma +1 yıl Neden 6 dan sonra Yorumla Soran +1 yıl Çünkü şu an stajdayım Yorumla uslanma +1 yıl Ağa be hasta hasta çalıştırıyorlar mi seni Yorumla Soran +1 yıl Buradaki abiler eve git dedi ama stajımın uzamasını istemedim 🥺 Yorumla uslanma +1 yıl Ya kıyamam sana ya Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla uslanma +1 yıl Ya üzülme ben sana çorba yapicam Yorumla Soran +1 yıl Ama mercimek çorbası olsun Yorumla uslanma +1 yıl On numara yaparım ellerimle icirim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla uslanma +1 yıl Rica ederim minik kurabiyem Yorumla Soran +1 yıl Ya 🤭 Yorumla uslanma +1 yıl Gizli gizli takıl birde sen Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum Yorumla uslanma +1 yıl Nerede Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. İyi geçiyor. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Harika bomba gibiyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin adına sevindim Yorumla
istanbulluaziz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Geçmişler olsun ben de yorgunum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Rica ederim Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yoruldumm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende ya hasta hasta işe geldim 🥺 Yorumla
enesllovet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla enesllovet +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kalenderabimk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Mezarını nereye kalalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemen öldürdün beni yaa 🥺 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl regl mı? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk algınlığı ya Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl gecmıs olsun neden tepkı verıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim de ne tepkisi? Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl kafa dagıttmak ıstermısın gızlısın Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl gel hadı Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Günüm sıkıcı geçiyor geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Yanlız başına olmaz beraber yatalım bende hastayım birbirimize bakalım
Olmaz
Nedennn
Süperim muhteşem💃💃🥳🥳😁
Senin adına sevindim
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Vizeyi unuttum, gecmis olsun
Girmeyi mi unuttun? Teşekkür ederim
Evet..
Kötü olmuş ya
Uzucu
gün bitti ya eve gidiyorum iş paydos
Ooo iyiymiş
sen
sana da gecmis olsun da merwk ettim ama gizlisn
Bende stajdayım
Geçmiş olsun neyin var
Soğuk algınlığı ya
İlaç iç vücudunu sıcak tut
Tamamdır 🙃
🙂
geçmiş olsuun benim de aynı sekildeee 🥺🥺
Sana da geçmiş olsunn 🥺
tesekkürlerr 🥺💗
Rica ederim canım
Geçmiş olsun güzel benimki
Teşekkür ederim
Rica ederim
Geçmiş olsun neyin var
Soğuk algınlığı ya
Demedim mi kızım sana cibildak cibildak gezme usutursun diye 😂😂
Keşke dinleseydim hahaha
Hrhehe ondan sonra usuttum diyorsun ah ah nerede eski gençler bizim zamanimizda kız kısmı evde soğan soyardi şimdi neler neler soyuyorlar. 😂😂😂
Hahaha
Şimdi biraz daha iyisindir ama hadi doğruyu söyle
Aynı 🥺
Ya burada bir takla atmadigim kaldı gelip çorba mi yapsam daha mı mantikliydi gelirken çikolata filan
Çok iyi olurduu ya ama 6 dan sonra hahaha
Neden 6 dan sonra
Çünkü şu an stajdayım
Ağa be hasta hasta çalıştırıyorlar mi seni
Buradaki abiler eve git dedi ama stajımın uzamasını istemedim 🥺
Ya kıyamam sana ya
🥺
Ya üzülme ben sana çorba yapicam
Ama mercimek çorbası olsun
On numara yaparım ellerimle icirim
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim minik kurabiyem