Kendisi benim liseden arkadaşım oluyor bu yaptığı davranışa herkes hak veriyor

Kendisi benim liseden arkadaşım oluyor bu yaptığı davranışa herkes hak veriyor
Her ülkenin çekim merkezi olan bir özelliği vardır.
Türkiye'de şu anda çekim merkezî oluşturan konu havacılık, savunma ve finans.
Sağlık alanı konusunda Türkiye 1995-2017 yılları arasında büyük bir atılım yaptı ve sağlık turizminin önünü açtı ancak beklediği etkiyi ve faydayı bulamadı.
2020-2022 yılları arasında ise biyolojik silah olarak kullanılan ve laboratuvar ortamında icat edilen Covid-19 ile sağlık sistemi yeniden ön plana geldi ve dünya ülkelerinde, özellikle gelişmiş ülkelerde olan artan vaka sayısı sağlık personelini gündeme taşıdı. Aşırı derecede çaba sarf eden sağlık personeli, bunun bir asker gibi vatan savunması olduğunu düşünmedi ve özlük haklarının var olan gündemle yükseltilmesi istendi (bence de bu bireysel düşünce doğruydu). Bu çaba siyaset mecrası tarafından hoş karşılanmadı ve "gidiyorlarsa gitsin" sözü kalpleri kırdı ve teker teker gidişler başladı.
Şimdi yeniden başa dönersem,
* Türkiye sağlık turizminde gereken kazancı sağlayamadı,
* Önümüzdeki dönemde bir dünya savaşı ihtimali gittikçe artıyor ve Türkiye havacılık, savunma ve güvenlik sanayine yatırım yapıyor, bu nedenle mühendislik doktorun önüne geçti,
* Finans alanında da yaptığı çalışmalar ile bölgesel ve küresel bağlantılar ile Türkiye pakt değişikliğine ve Türki cumhuriyetler ile kardeşlik bağını da değiştirerek ve bu ülkelere Japonya ile ortaklık yaparak ülkelerin dönüşümünü hızlandırıyor ve küresel etkili bir güç haline gelmeye çalışıyor.
Sonuç olarak, 2027 yılından itibaren Türkiye değişik bir ülke olacak. Bunu IMF ve Dünya Bankası da teyit ediyor.
O günden sonra son 10 yılda verilen beyin göçü tersine dönecek.
Bu yazım ve bu site kalırsa, bu yazımı hatırlarsınız. (obiralfa, yerel bir gazeteye verdiğim makeleden özet)
Hocam ben yksde ilk 1000 yaparsam hangi bölümü tercih edeyim sizce tıp mı mühendislik mi?(iyi para kazanmam lazım)
Cevap
3Cevap
Böylesi insanlar ülkeden uzak olmalı zaten gadası
Herkesin davranisina saygim var daha bir gelecek gören gidebilir elbette ama sonra ulkenin IQ ortalamasi dusuyor iste.
Aynen aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?