Instagram'da o kadar milletin yediğine ictigine tanık oluyorumki kendimi çok fakir hissettim😀😀

Instagram'da o kadar milletin yediğine ictigine tanık oluyorumki kendimi çok fakir hissettim😀😀
Sanıyorum siz fakir sofrasını görmemişsiniz? görseydiniz eminim bu kadar çeşit kahvaltında fakir sofrası diye düşünmezdiniz, fakir sofrasında bir çeşit olur ya zeytin veya domates salatalık peynir lükse giriyor , anladınız mı şimdi kahvaltınız yapın ve yaptıktan sonra Allaha şükür edin bunca nimeti verdiği için.
burada ki espriyi anlamadınız siz yemek paylaşmaktan nefret ederim normalde ben instagramdaki abartı sofralardan sonra böyle hissediyorum diye söyledim aslında onları kınıyorum biraz doğal olmalarini istiyorum siz beni yanliş anladınız
Sadece özensiz hazırlamış görüntü kötü, çoğu fakir bunları anlamiyo, süt ürünleri cok pahalı zaten, yumurta desen polisi bile cok pahalı, zeytin de bu devirde ucuz değil
Zaten Instagram'da abartı sofralara laf soktum yanls anlasldim
Ben kendim titiz biriyim bu benim çocuklarımla kendime alel acele hazırladığım bir kahvalti eşim olunca illa bir kızartma börek vs biseyler yapıyorum tatil günü özen gösteririm. Benim eşim titiz kaynanamda çok titizdir. Takintili değil Allah ne verdiyse yer uğraşma der bana Afrika da o kadar insan aç peynir yumurta yeter der.
Bana göre en samimi en içten sofra budur. görmemiş gibi onlarca gıdayı donatıp bi kaçını yedikten kalanını atmak iş değil.
Beni tam anlatmak istediğimi anlayan birini görünce mutlu oldum tesekur ederim cevabınız için 😊
Bir şey sora bilirmiyim? şimdi diyeceksiniz ne alaka, bekarmısınız? neden dersiniz hiç soru kalmadı da böyle bir soru mu akılınıza geldi? bekarsanız ben size talip olayım 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😆😆😆😆
@Comagene00 sofrada oturuyordum aklıma geldi instagramdaki saçma sapan sofralar sormak istedim ne demek istediğini anlamadım
Tamam özür, ama soruma cevap vermediniz?
@Comagene00 Evliyim ben kardeşim
Mutluluklar diliyorum, umarım mutlusunuzdur? pek sanmıyorum ama yinede mutluluklar dilerim.
@Comagene00 mutluyum mutlu olmasam mahkemede olurdum. Tesekur ederim😊
Rica ederim kardeşim. Umarım bütün mutluluklar seninle olur.
Cevap
9Cevap
Ne fakiri la, rahat 50tl yatıyor şurada. Yumurta olmuş 4tl, soğanın tanesi 5-6 tlye geliyor. Artık hiç bi gıda fakir yemeği olamaz, hepimiz fakiriz
Instagram'da abartı sofra paylasanlari elestirdim aslında yanlış anladınız
Yoo, sadece sunum kötü duruyor o kadar. Aynı sofrayı küçük kahvaltılık kaplar halinde bir masada ve ince bir tabağa koyarsan daha şık durur 😊
Gösteriş pek sevmem yemek paylaşmayıda espri olsun diye 😀gelişi güzel doğradım günlük yabagm canagim bunlar
Günlük tabak çanak
Valla bende öyleyim pek sevmem yemek paylaşmayı. Bu foto daha samimi duruyor 😇😊
Tesekur ederim 🥰
onu bulamayanlar var Allah eksikliğini göstermesin
Amin ins
Bırak şimdi yeme bizi
çok süper bir serpme kahvaltı o 😂😂😂😂
Yok superluks tabaklarım. fincanda çayım porselen çaydanlığım yok fakirim ben 😀
Ben hayatımda böyle zengin bir kahvaltı görmedim 😂
Kahvaltı masasından zengin kalkışıda yapmışsındır ohh 😂😂
Mis 😀😀
Keyif senin ya hayat sana güzel yaşıyosun bu hayatı 😅😉👍
Afiyet olsun bence en zengin huzurlu sofra
Tesekur ederim. Gel beraber olsun
Sağol keşke gelebilecek yeminle çok özledim öyle kahvaltı yerde yapmayı huzuru tadı başka yeminle 5 sene oldu
Özel dennyazsaniz tanışmak isterim
Evliyim ben yazamam kardeşim
Bende evliydim yaz konusukam sonra engelle
oraya bakarsak hepimiz açız
gayet güzel sofra
Peki tesekur ederim 😊
Allah bereket versin afiyet olsun
Tesekur ederim. Amin ins
Yok normal be
Hayır değil
Sayılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?