Tecavuze ugradım dayanamıyorum?

Ben 17 yaşındaydım Şu an 18 girdim 1 ay önce yılbaşı günü nerdeyse 4 ay önce arkadaşım bize gel beraber kutlayalım dedi bende izin alıp gittim

iki erkek oradaydı arkadaşım sevgilsi ve arkadaşı kutladık falan çok alkol aldılar ben haram falan dedim almadım sonra saat 12-1 gibi oldu kız arkadaşım sızdı

bende mutfağa gittim arkadaşı ve sevgilisi kalktı mutfağa geldiler sessiz şekilde bana baktılar

kolumdan tutup odaya götürdüler inanın ki çok bağırdım kız arkadaşıma seslendim alkolü oldukları için daha fazla korktum ilk önce arkadaşı sonra sevgilisi tecavuz ettiler

ne zaman uyandım saat kaçtı bilmiyorum tek düşündüğüm şey ordan kaçmaktı uyandığımda kız arkadaşım içerde hala yatıyordu çıktım gittim onları tekrar gördüm yolda herşeyi hatırlıyorlardı ama konuşmacılar başlarını öne eğip gittiler

kimseye bir şey söylemedim ama şu an tek istediğim şey unutmak onlar unutuğuna yemin edebilirim ama ben asla unutamıyorum nasıl unuturum bilmiyorum yalvarırım yardım edin

avukatla bu konu hakkında konustum delil lazım dedi ben delili nerden bulucam polisede gitmedim çünkü benim kimseyle baş edecek gücüm yok

Davada açmam bütün akrabalara rezil olurum şimdi onlar utansın diyeceksiniz ama ben rezil olurum

Tecavuze ugradım dayanamıyorum?