Aile & Toplum Halay Başı Olur musun? Gizem_3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet :) Hayır :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Halay Başı Olur musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Hayır sevmediğim için olmazdım hburada sürekli hayal fotosu atan biri vardı o olur bak :D 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben sadece hemşin horonu oynamayı biliyorum onda da erkeklerden dolayı kadınlara halay başı olma hakkı gelmez. Olamam ya herhalde. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. çocukluğumdan itibaren (ilk okul) folklora karşı aşırı merakım sonucu Antep yöresi oynamayı seçtim 4 senedir de buradayım yöresel halk oyunu olan horon üzerinde ilerlemeler kaydettiğim söyleniyor :) 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Çok iyi oynarım millet hayranlıkla bakar izler 👍 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her düğünde benim zaten 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Halay başı geldi hanımmm :D :D tey tey tey... 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır olmam aralarda takılırım ben 0 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. Halay sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır sevmediğim için olmazdım hburada sürekli hayal fotosu atan biri vardı o olur bak :D
Ben sadece hemşin horonu oynamayı biliyorum onda da erkeklerden dolayı kadınlara halay başı olma hakkı gelmez. Olamam ya herhalde.
çocukluğumdan itibaren (ilk okul) folklora karşı aşırı merakım sonucu Antep yöresi oynamayı seçtim 4 senedir de buradayım yöresel halk oyunu olan horon üzerinde ilerlemeler kaydettiğim söyleniyor :)
Çok iyi oynarım millet hayranlıkla bakar izler 👍
Her düğünde benim zaten
Halay başı geldi hanımmm :D :D tey tey tey...
Hayır olmam aralarda takılırım ben
Halay, oyun beceri m yok
Olurum 😅
Halay sevmem