İşin olayı şu eşimin kuzenilye çok yakın arkadaşlar ve bana kızı övmler hediye getirirken ona yaptırıpta bana ismi yazılı olan etiketiyle getirmeler kayınvaldemle inistegramdan takipleşmleri ki ben açtım kayınvaldeme hasep kiz kiz istek göndermiş ilk bakta kayınvaldemde kabul etmiş birde hesap soy adiyla mesala gazi123 gibi yani ismile. de değil neyse işte birde kızın doğom günunu kutlarken ya da beraber fota koyarke istegramq benim görmem ya da eşimin gormesi gibi rağasiz edici olaylar işte siz olasanız ne yapardınız💁🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zorunda olmadıkça görüşmesini istemezdim. Yapılacak en iyi şey bu. Herkes ben değil ki eski sevdiği kişiye ertesi gün kanka diyebilsin :d
Bence bu işin zorunlulğu gibi söz konusu olamaz ya ne ben nede eşim eski sevgilisiyle bir araya gelememeli
Ya evet orası öyle fakat dediğim gibi iş veya işte yakın mesafeden dolayı gibi zorunluluklar olmadığı sürece bir araya gelmemeli.
Yani bak orası öyle iş arlqdasi olur baska ama böyle. değilse bir araya gelemez
Sen neden eşine sarılıp uyumak yerine KS ye sarılıyorsun?
Ben esime sarılırım da konu bu değil sen neden burdasın peki😅
KS sarılmak dmeliyim biz ona bilgi paylaşımı soru sormak. flan diyelim bazen işin içinde çikmazken yabancı bir göruş size lazım gelir ben bu olayı aileme anlatsam taraftarsız olamazlar beni haklı bulurlar arkadaslarıma. desem onalrda öyle esime analatsam. eskisini hatılatmış olurum yani o yüzden buraya yazdım
Ben sarılacak kadınımı arıyorum ;)
Buldummu bari neyse sana iyi aramalar inş bulurusun 😅
Buldum.
Sevindim bulmana😅👏🏻
Açıkçası evet beni de rahatsız ederdi, ama ben duruma bakardım. Yani eşim benimle evli, onunla ayrılmış. Geçmişi de beni ilgilendirmez. Ben o an a bakarım. Kısacası ucu ilişkime dokunmasın, gerisi umrumda olmaz.
Evet öyle ama kız surekli karşıma çıkyor eşimin kuzenleriyle çok yakiar ailerler hep. bir arada ve ben de istmesizce o kizla bir arya geliyoruz bu durum beni rağasiz ediyor ogluma hediye getirken ona yaptirmak hadi yaptirdin bari ismi yazılı olan etiketi at dimi kuzenelri yappıyor bana bunu bende ilak başta umjrmsamadim nişani oldu kuzeninin gittik o ordaydi mesla tqmm dededim arkadasi olucak tabi sonra doğu mevlidi oldu yine ordaydi hadi dedim. neye ola bilir ama bana hediye getiriken onun ismi olamsi kayın valdemin onu istegramda takipleşlemeleri ya da teyzlereleri kizin yanina yani olturmaya giderken eşmie bizi oraya bırakırmısın demelri beni rağasız ediyor
Eşinizle bu durumu konuştunuz mu?
Elbette dedim ben ne yapabilirim. dedi benle değil. sen kuzenlerimle. konuş açıkça söyle dedi de işte ben gidip diyemedim bi türlü benim yanımda omdan bahsetmeyim beni onunla aynı ortama sokmayın diye 🤦🏻♀️
sen bu aileyi komple terk et
Hahqh keske iyiler ama bu konuda değiler
Bunu eşine söyledinmi kıskandığını belli ettinmi?
Söylesim be ne yapabilirim git sen kuzenlerimle konuş o olduğu zaman çağarmayın beni onun ismi geçmesin benimnyanjnda de dedi sen varsın yanda benim dedi
Allah sana sabır versin işin zor
Amin kardeşim amin 🤲🏻
rahatsız edici
Evet çok rahatsız edici maleesef
üzüldüm
Çok abartıyorsun
Neden abartıyorum normal mi şimdi bu olay bence değil eşimin eski sevgilisi konusu açmazken eşimle ama ailesi gözüme sokyor bu normal öylemi
Kıskanıyon
E normal. kıskanmam sen kıskanmazmısın yani ben genişim. dersen bir şey diyemem ama ben geniş değilim
Genişlik değil bu
Bence genişlik
Ne alaka ya