AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Giderdim
Arkadaşın zaten hastaneden taburcu olmuş. Seni daha sonra ararım demiş. Neden gideceksin ki gitme
Ben, hastaneden taburcu olmadan önce, sınıf arkadaşlarım hastaneye ziyarete gittiğinde gitmem gerekir miydi diye sormuştum.
Sen onu aradığında zaten hastaneden çoktan çıkmış. Kötü bir durum yok. Gitmek zorunda değildin. Kafana takma
Psikolog seansları iyi geliyor mu? Terapi falan mı yapıyor sana, yoksa sadece sohbet mi?
Normal sohbet ediyoruz. Bana günlük yaşadığım sorunlarımla ilgili öneriler veriyor ve inşallah şu ana kadar iyi gittiğini düşünüyorum.
Sen bir kere gümüş bileklik almıştın. Kuyumcuya veya sarrafa gösterdin mi? Gerçek gümüş müymüş o?
Benim de o fiyata kolyem var gümüşçüden aldım kuyumcu tavsiye etti orayı ama pek inanmadım o kadar ucuza gerçek olacağına
Kimisi gerçektir, gümüş ucuz diyor. Bilmiyorum
Geçenlerde bir sarrafa gösterdim, gerçek gümüşmüş.
Hatta üstünde kaç ayar olduğu falan yazıyormuş, ama daha önce bu tür şeylerle hiç ilgilenmediğim için bilemedim. 😁
İyiymiş o zaman sevindim 🙂😃
Hayır.
Yani sence sadece aramam da yeterli olmuştur, değil mi?
Ondan önce ben sana bir soru soruyum senin arkadaşın eğer sen o durumda olsaydın psikoloğumu tercih ederdi yoksa seni mi?
Yani bilemiyorum, ama benim gerçekten uzun zamandır aşamadığım iletişim sorunum var. Randevumu önceden almıştım ve ne olur ne olmaz diye iptal etmek de istemedim.
Bildiğim kadarıyla o arkadaşımın öyle psikolojik bir sorunu yok, o yüzden öyle bir durumda ne yapacağını bilemiyorum.
Ben artık arkadaşlarıma değil kendime öncelik veriyorum sende bunu yapsan iyi edersin yaparsın yaparsın gün gelin"yapmasaydın" olur.
Yani sence ne yapmalıydım?
Tamam gitmesen bile aramışsın en azından ayrıca seninde randevun varmış bence büyütülecek bir şey değil.
Zamanında hak etmeyen çok kişiye çok fazla değer vermiştim, ama birçoğu da bunu kullanıp tepeme çıktı. O yüzden karşımdaki kişi bana karşı ne kadar samimi olsa da samimiyetinden tam olarak emin olamıyorum, o yüzden ben de ona karşı fazla samimi olamıyorum. Bu sadece belli kişiler için değil, 1. dereceden akrabalarım da dahil olmak üzere neredeyse çevremdeki herkes için geçerli bir durum.
O halde neden böyle bir yorum yaptın? 😁 Ondan önce ben sana bir soru soruyum senin arkadaşın eğer sen o durumda olsaydın psikoloğumu tercih ederdi yoksa seni mi?
Psikolog.
Ben senin hangisini tercih edeceğini sormadım ki, neden öyle bir yorum yaptığını sordum.
senin arkadaşın eğer sen o durumda olsaydın psikoloğumu tercih ederdi yoksa seni mi?
Diyen sensin
Psikolog.
Diyende benim çünkü onlar psikoloğu seçerler ben neden beni seçmeyeni seçeyim anladın mı şimdi?