Herkese Merhaba,
Sinoplular nasıl insanlar oluyor? Bildiklerinizi aktarır mısınız?
Yeni tanıştığım bir erkek var. Sinop erkeklerini ve geleneklerini merak ediyorum.
Herkese Merhaba,
Sinoplular nasıl insanlar oluyor? Bildiklerinizi aktarır mısınız?
Yeni tanıştığım bir erkek var. Sinop erkeklerini ve geleneklerini merak ediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok sakin ve iyi insanlardır. gelenek vs bağlı değiller. rahat ol. tutucu değiller . kadınlarından koru kendini :)
tutucu olmaması benim için iyi oldu. Bende tutucu muhafazakar biri değilim
5 parmağın 5 i bir omadigi gibi sinoplu arkadaşlar da farklı farklı görüşte ve kişilikte insanlar olacaktır ki içlerinde iyiside var kötüsü de
Fırıldak
neden öyle dedin ki
Ya gerçi iyilerine de denk geldim ama çoğu fırıldak
Sinop ama hangi ilçe çok fark ediyor
Çok iyiler severim.
ne yönden çok iyiler mesela? :)
Kendi halinde kimseye zarari olmayan insanlar sen nerelisin
Erzurumluyum bende. Ama pek alakam yoktur orayla :)
Evet kültürleriniz farklı uyum olmayabilir
ne açıdan farklı mesela :) onuda anlatır mısın. Benim dini görüşüm farklı biraz. Muhafazakar değilim pek
Din değil kültür farklı Doğu kültürüyle ilgileri yok
peki oranın kültürü nasıl oluyor işte?
Bu uzun konu bej komşu şehirdenim hemen hemen bizimle aynılar. Erzurumlu komşularımız var hiç benzemedigimizi söyleyebilirim
ama seninle konuşmak isterdim. Ben sonuçta İstanbul'da büyüdüm. doğuyla o kadarda alakam olamaz ki
Yine de ailen doğulu ve onların kültürü sana da geçiyor
farklılık iyidir bence. Doğulular az daha muhafazakar evet. Daha et ağırlıklı yemeklerimiz var. Sert bir iklim. Sinoplular rahat insanlar tahminimce
Ne açıdan rahatlar
muhafazakar değiller pek sanırsam
Hiç din kalmadım farkındaysan Sinop ve Erzurum kültürel olarak birbirlerinden çok farklı
yemek çeşitleri olarak diyorsun galiba, gelenek kültür vs
Sadece yemek değil davranışsal olarak
erzurumlu biri ile davranışsal olarak ne farkları var mesela. Sinoplular daha mı neşeli konuşkan sıcak. Doğulular daha mı soğuk ciddi vs :) ?
Uzun konular bunlar 😀