Istedigimiz altınlari almıyorlar? Ne yapayim bu işi bozayım mı?

Mehir olarak 3 tane bilezik istedim baska da bir sey istemedim. Bu 3 bilezigin 40-45 bin civari bir fiyati var şu an için. Karsi taraf fazla buldu. Bende bozuldum açıkçası.

Ki bu mehir olarak istedigim. Baskalari gibi set falan istemedim ama oyle bir tavir takındılar. Ben aylik kendi maaşımla bu bilezikten 1 tane alabiliyorum zaten. Ki yatirim olarak alip kenara koymuslugumda oluyor. Bu afra tafralarini anlamadim.

Millet kendine setler, burmalar, trabzon burmalari aldırıyor, istiyor benim mehir olarak istedigimi fazla buluyorlar. Bazi erkekler ve aileleri tamam kizim olur diyorlar ya da bu az olur, bunlar yatirim, ihtiyac olunca kullanilan seyler deyip fazlasini veren aileler var.

Benim ablama evlenirken oyle yaptılar. Ablamda da 3 bilezik istedik. Eniştemler 6 taneyle gelmislerdi. Hala da ablam soyler. Mehirime hic dokunmadi , ne araba ne ev icin hic istemedi, ablam vermis al kullan benim rizam var diye, olsun senin hakkin o, bir sekilde hallederiz demis enistem.

Artik erkekler mi degisik anlamadim. Hem calisan istiyorlar, hem altin takmayayim, mehir vermeyeyim, kadin hem evi gecindirsin, hem ev islerini yapsin, cocuklara baksin, yemegimi yapsin, robot gibi calissin, parasini da kazansin istiyorlar ama iş altina vs gelince parami yiyorsunuz, para yiyici kadinlar oluveriyoruz birden.

Ya adam benimle ayni meslegi yapiyor. aldigi maasi biliyorum. Bu gune kadar birikim zaten yapmıştır. 3 bilezik koymaz bile ama takindiklari tavir beni aşırı rahatsiz etti. Ne yapayim 1 gram altin falan mi isteyeyim, ortalama bir sey istedim işte. Ne cok düşük ne de alinmayacak kadar buyuk. Baskasindan 3 isteriz 6 getirir, bize denk gelende fazla bulur.

Istedigimiz altınlari almıyorlar? Ne yapayim bu işi bozayım mı?