Biktim... Gitmek istiyorum 2 yıllık üni okuyabilirim B1 ingilizcem var araba ehliyetim var lise mezunuyum.
Nasıl gidebilirim? Nasıl?
Biktim... Gitmek istiyorum 2 yıllık üni okuyabilirim B1 ingilizcem var araba ehliyetim var lise mezunuyum.
Nasıl gidebilirim? Nasıl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizim köyün yarısı fransız burjuva oldu :)
En kolay yol ordan biriyle evlenmek. Amerika için green card başvurucan, yılın belli zamanları başvurabiliyorsun ama çok fazla başvuru var çıkmazsa üzülme, en azından torpil yok; şans işi biraz. Seçimi bekle en azından belki bir şeyler iyiye gider ^^
Vatandaşlık için sevmediğim biriyle evlenmem. Elini bile tutamam :) anca seçim kaldık bu ulkede
Seveceğin biri vardır illaki de network olmayınca bulmak zor. Kariyerine odaklan ülkede kalsan da sırtın yere gelmez, gitsen de her türlü kolaylık sağlar. 2 değil de 4 yıllık yazılım/bilgisayar müh. falan okuyabilirsen çok faydasını görürsün. Erü pc okuyan tanıdığım var polonyada şimdi. Odtü itü kazanman da şart değil
Yok 4 yıllık okuyacak param yok kimse okutmaz beni o yüzden 2 yıllık dedim
Kyk bursu alırsın, kredi çıksa bile mezun olduktan çok sonra aylık olarak ödüyorsunuz. Üni se de part time çalışıp kyk yurdunda kalırsınız, çoğu öğrenci böyle yapıyor. 4 yıllık bölüm kazanabiliyorsanız boşa heba etmeyin kendinizi 2 yıllık bölümlerde
Haha önüne geleni alıyorlar zaten onlar da :D bırak üniversiteyi, yüksek lisans ile gelip de sağda solda wack joblarda sürünen bir sürü refugee var ne işin var meksikalilar gibi mcdonaldsta maksimum tuvalet temizlersin ya da warehouse keeper olursun, it gibi de çalıştırırlar bir ton da fırça yersin
Aynen it gibi çalışır fırça yicem. Mc donaldsta girince ise hazır olup girdiğin için adamlar 1000 dolar hediye veriyor ;) Belçika'da resmi çalışma günü 4 gün 3 gün boşsun.
2 üniyi 1. likle bitirmiş 3 dil bilen kardeşim a-101 kasıyer kimse ise almiyor Aloooo sen bu ülkenin farkıdamisin
Tamam hayal dünyasinds yaşamaya devam et, kendini mutlu edersin anca umarım da gitmen nasip olur sonra anlarsın neyin ne olduğunu. Uzaktan konuşmak kolay geliyor tabii
Kurulu düzenin var ondan mı gelmiyorsun? Görebilsem arkama bakmadan koşarak gidicem ama gidemiyorum işte ;(
Hahah lol
Abd bilmem ama avrupayi biliyorum
Nasıl nasıl
Evlenerek ve en az iki sene ders gorup hollandaca almanca vesayre ogrenerek gelebilirsin. Sinava gireceksin alirsan sinavi vizen gelir. Sonra bes sene kaldiktan sonra ya o ulkenin pasaportu ya da turk pasaportu ve oturum karti. karar senin
Evlilik olmaz, nereden bulucan ayrıca sevmediğim biriyle gitmek için asla evlenmem.
O zaman kacak ama gidersen yakalanir geri gonderilirsin kandiramazsin AB ABD ulkelerini.
Kaçak düşündüm yakalınirsan sıkıntı + sosyal haklardan yararlanamıyorsun maalesef kaldık burada
anlasmali evlilikte yapabilirsin/