Beni bekarlığa veda partisine davet etmeyen kuzenime tavır almalımıyım sizce?

Konu biraz uzun olabilir lütfen okuyun hepsini.
Kuzenim amcamın kızı, benden 4 yaş büyük. Doğdugum günden beri kardeş gibi büyüdük ki çoğu zaman abla diye seslenirim. Bu bahsettiğim kuzenimin birde abisi var oda baya önce evlendi. Onun karısı ile anlaşamıyoruz , sorun ben değilim kesinlikle eşi. Ona hiç bir zaman saygısızlığım olmadığı halde, devamlı laf sokuyor küçük düşürüyor, gururumu zedeliyor.
En son durduk yere benden hoşlanmadığını rahatsız oldugunu bile söyledi ki ona hiç ters hareketim olmadı.5 yaşında çocuğu azarlıyormuş gibi konuşup emirler veriyor.

Bu durumdan sıkıldığım için kuzenime bekarlığa veda partine geliyor mu o diye sordum. Çeşmede kuzenim kendi arkadaşları ile yapıcaktı tatil gibi hani.
Kuzenimde bana hak verdiğini bana onun saygısızca davrandığını onu istememekte haklı oldugumu söyledi. Çünkü ikimiz orada olunca aralıksız laf sokup küçük düşürcek. Kendim, savunmaya kalksam tartışma olcak. Bundan dolayı zaten muhattap olmuyorum.

Kuzenim o gelmicek haberi yok zaten bekarlar olarak orada olcaz dedi. Gitmemiz 10 gün kala, alışveriş yaptım , herseye ayarladım. Bana mesaj attı kuzenim , onada haber vermiş gelicekmiş.
O zaman kusura bakma laf yiyeceğimi bile bile gelemem dedim sonuçta bu tercihi ben mecburi yaptırıyorum kim olsa dayanamaz bu kadar saygısızlığa.
Kuzenimde sen bilirsin dedi, ve beraber gidip eğlendiler. Bu duruma alındım gerçekten sizce ne yapmalıyım

Beni bekarlığa veda partisine davet etmeyen kuzenime tavır almalımıyım sizce?