Beni sevdigini sandıgım oglan aslında sevmiyormuş?

en yakın arkadaşımın kuzeni adı engin 3 sınıfda başlafı benle ugrasıyordu yakın temas falan kuruyordu sonra bir arjadaşımın ona aşık oldugunu ögrendin (adı ayşe) sonra ben enginden uzak durmaya başladım ama engin hep yanıma geliyordu ayşe de kıskandı bana sen arkadaşının sevdigi oglana asılıyorsun dedi ben biraz alındım sonra enginle konuşdum*ayşe seni seviyormuş litfen fazla konuşmayalım *dedim. Yarın oldu engin önümü kesdi ve *ben onu sevmiyorum*dedi sonra yanından ayrılfum ayşeye dedim ayşe o zmn beridir düşman.
8 sınıf olduk ayşe başka okula gitti bizden uzak olnaya başladı engin ozmn kadar benle fazla samimi fazla yakın davranıyordu Kuzeni (yakın arkadaşım) Esma tenefüsde yanıma gelip *engini seviyor musun*dedi dogrusu engine hiç bir his besliyememişdim ayşe yüzünden* sende biliyorsun ben başkasını seviyorum enginke arkadaşız* dexim ve zil calmasıyla içeri girdik içerde enginin kafasını sıraya gömdügünü gördüm arada bir arkama engine bakıyorfum göz göze gelememiz enginin beni seviyormu ki sorunu geciyordu.
2 yıl uzak kaldıj
lise 2 giderken tik tok dan engini gördüm fak hesapdan yazdım
sanki ayşe n bçr arkadaşı gibi yazdım (sanki engini sevdigimi hissetdim ama yanılmışım)

me. merhaba engin sen misin
e. evet sen kimsin
me. ben ayşenin arkadaşıyım ayşe senden cok bahsetmişdi
e. nasıl bahsetti
me. seni sevdigini ama senin başka birini sevdigini söyledi
e. kimi seviyırmuşum
me. Ela (bu benim)
e. Elayı sevmiyordum ben sadece onunla takıldım ben ayşeyi sevdim
me. ama senin sevmediginş söylemedi ela
e. yalan söylemiş (asıl yalancı sensin köpk ben söyledim)
e. ben ayşeyle konuşmak istiyırum da nunaradını atar mısın

engel.
Beni sevdigini sandıgım oglan aslında sevmiyormuş?