Kocam sorumluluklarını farkında değil, evin tüm yükü bende. Şikayet etmekte haksız mıyım?

Merhaba, 1,5 senedir evliyim. Eşim memur bende kendi işimi yapıyorum iyi bi gelirimiz var çok şükür. Evin genel anlamda kira, market alışverişi, kendi kişisel ihtiyaçlarım (kuaför, kadın ihtiyaçları dahil her şey kıyafet dahil) onun ihtiyaçları (şampuana kadar) dahil her şeyi ben alıyorum, suyu ben ödüyorum, kendisi ise tel faturalarını elektriği ve interneti ödüyor. Annesine ilaç alıyor, depremde sıkıntı yaşadılar çadırlarını aldık ablasınınkide dahil. Tatillerde süreki oradayız. 3-4 gün bi yere gidip 20 gün orada kalırız. Neyse Altınlarımı bozdurup aldığımız aracı sattık ve bankaya yatırdık. Şimdilerde o birikim yaptığını düşünüp her şeyi bana kitliyor evlilik geçim bilincini daha oturtamadık pazar, manav her şey bende kendim gidip alıyorum şimdi diyeceksiniz neden tek gidiyorsun o yoğun çalışıyor bende tek başıma hem kendi işim hem ev işini koşturuyorum vakit bulursa destek olmaya çalışıyor. Ailesinin yanına gidiyoruz ailem aracımız yok diye araç veriyor 1000 km yol gidiyoruz annesi yemek yapıp önümüze koymamış makarna yapıyorum iftar saati gelmiş onu yiyoruz. Neyse Bugün bir şey alacaktık yine cüzdanını evde unutmuş (gerçekten unutuyor bu arada) bende kızdım o da 80 tllik tavuğu kafama kaktın dedi aslında olay o tavuk değil 0 sorumluluk bilincinde olması ve benim artık yorulmaya başlamış olmam. Ona kalsa o da birikim yapıyormuş o ben yokmuş ama ben istiyorum ki erkek evini geçindirsin kalan parayla birikim yapsın bende ona destek olurum yine ihtiyaçlarımızıda alırım ama ailesinin yanına gidip gelip sonrada maaşım arttı demesi beni deli ediyor aslında artmadı 16 bin tl gitti oraya git gel ona yük olmamak için her şeyi dönünce ben aldım oradada hrcadım ama görüyorum deyip görmüyor. Sizce bendemi sorun yoksa haksızlık mı yapıyorum? Bizim için biriktiriyor bende öyle ama bu her şeyi benim karşılama olayım bana tuhaf geliyor. Şimdiden teşekkür ediyorum 🌺
Kocam sorumluluklarını farkında değil, evin tüm yükü bende. Şikayet etmekte haksız mıyım?