Gece bana bir şey çok sert vurdu çıglik atarken annem uyandirdi ilk kez yaşiyorum ne oldugunu bilen var mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karabasan dedikleri şey darbe atmaz yatakta hareket edemezsin nefes alamazsın taki ölüyorum diyene kadar
Bu başka bişi zaten bende bilgisi olan var mi diye sormuştum
Öyle bir durum yoktur. Halk arasında adı odur lakin bilimde uyku felcidir.
Neyin ne oldugunu biliyoruz zaten lakin uyku felcinde bagiramazsin
Uyku felci sırasında bağırmadın zaten bittikten sonraki hafızan ile uyandığın için şok ile bağırdın.
Hayir ben bagirdigim için annem uyandirdi
Kalk kendine gel diye yoksa ben uykudaydim halen
Şimdi sana nasıl anlatsam, teknik olarak o an felçli değilsin aslında onu anlatmaya çalışıyorum. Felç olayı bitmiş oluyor fakat sen hala o anı görmeye devam ediyorsun.
Uyku felci o (olmayan) varlığın senin rüyanda hala var olması ile devam eden bir durum değildir. Yani o varlığı 10 dakika boyunca görebilirsin, 10 dakika boyunca da ondan darbe alabilirsin fakat uyku felci olmayabilirsin, veya 5 dakika yaşamışsındır ve geçmiştir ama sen uyanmamışsındır hepsi bu.
Teşekkurler aksini zaten yasamak istemem djdmkckf
Rica ederim. Umarım uykun düzene biner, korku rüyalarından uzak kalsın.
Ha bu arada, devam etmesi durumunda uzman desteği almaktan çekinmeyin.
Bir ara korkuyordum ruyalardan geçmişti umarim yine başlamaz ama ayni degiller ben orada uykuda oldugumu biliyordum
Yok ya bir kez oldu bu normalde pek ruyada gormuyorum 2 3 senedir
Hepsi bilinçaltı güvenebilrsiniz. İnançsız olduğum için söylemiyorum bu arada, bilime inanın. Hepsi bilinçaltı ki rüyalarda anlam olmadığını bizzat gördüğüm rüyalar ve gerçek hayat ilişkisi ile test ettim, palavra hepsi :d
Bunu duyduguma daha çok sevindim yani kendi hayatim zaten yeterince yorucu bir de başka şeylerle ugrasamam herhalfe 😂
Birde zaten uyumadan once banyoya girdim annenanem şunu oku gece girme vs diyince bana korku yukledi
Bu arada bence her ruya bilinçalti değil birkac kez gelecekten haber aldim diyebilirim
Korkular rüyaları yönetebilir, mutluluklarda rüyaları yönetebilir ama sonucu hep, gerçeklikte yaşanmaz.
Ben mesela birkaç ay önce rüyada gördüğüm bir anı, daha iki gün önce yaşadım. Ama bununda aslında görmediğim bir an olduğunu sadece rüyadaki bazı boşluklara bu anın parçalarını koyup beynimin kendisini kandırdığını biliyorum.
Gelecekten haber almak gerçekten ilgimi çeken konulardandı ama işte bilim gerçekleri gözümüze böyle çarpıyor.
Hayir bak cidden belki haklisin ama anlatayim sana babam ölmeden once bi ruya gordum rahmetli babaannem vardi bunu yorumlattirdim ve bu birinin ölecegi anlamina geldigini dedi babamda 1 ay sonra vefat etti hani babamin vefatindan sonra yorumlansa haklisin ama ondan once oldu ve ustelik babam annem ve ben o gun ayni anda babaanemi gorduk
Dediğim gibi bilimde karşılığı yok. Olmak istenilene yorulmuş. 1 ay içerisinde çok ölen vardır. Akrabalık ilişkisi olarak işte baban ölecek falan deseydi bir miktar haklılık payı vardı.
Lakin ben böyle şeyleri inanılmaz dinledim. Hep bir detayda aslında beyinlerinin kendilerini kandırdığını gördüm.
Kendi ölümünü 40-45 gün önceden tahmin eden insanları da duydum yakın arkadaşlarımın akrabasıydı. Ama dediğim gibi illaki bir detayda gerçeklik dışı bir bozukluk çıkar. Ben hep böyle düşünürüm ve genelde de haklı çıkmışımıdır.
Hayat zaten bilimle bildigin kadar değil sorun o bozukluk yokki sen ortada bozukluk aradigin icin kendine uydurmaya çalişiyorsun bence bakiş açimiz farkli
O tür hikayeleri çok dinlediğim için ve çoğunda da görüşlerim haklı çıktığı için kendime bu konularda çok güveniyorum.
Ben bir olayı 3-4 bakış açısıyla dinlediğimde gerçek ortaya çıkıyor.
40-45 gün önce ölecek olan adamın kalp hastası olduğunu herkesten saklaması gibi
Ya iyide benim babam olayinda babam oldugunu biz anlamiştik zaten çunku oda surekli diyordu benim ölümüm yaklaşti siz benden once olmeyin dayanamam vs ki kalp hastasi falan degildi
Bilişsel Psikoloji, denk geliyor ve size en yakın çıkan olaya bağlıyorsunuz hepsi bu.
Konuları bilmediğin için hani anlam kurmada, kutunun dışında bağlam oluşturmada zorlanıyorsun, normal karşılıyorum. İstediğine inanmakta özgürsün tabii ki
Neden hayati kisitliyorsun sadece bilime indirgiyorsun anlamiyorum bilimde bir keşif surecinde farkindaysan eger
Hayati kısıtlamıyorum. Tabii ki bilim kesin değildir. Lakin yenisi gelene kadar en mantıklı görüş şuanki olandır.
Ve bilime göre bu tür şeyler tamamiyle psikolojiktir. Psikolojiyi çok hafife alıyorsunuz. Siz bir insana psikolojik baskılar ile her şeyi ama her şeyi yaptırabilirsiniz emin olun. En güçlü silah psikolojidir bu hayatta.
Çok saygili birisisin bu çok hoş psikolojide dedigin doğru ama bilmiyorum garip şeylerde oluyor mesela ben deprem haftası içime buyuk deprem olucak diye bir duşunce girdi 2 gun once fay hatlarini vs arattim evimin yakinindan geçiyor mu diye ssleri duruyor deprem olmadan onceki saatlerde ise kolonlara falan baktik deprem olursa sağ kalmaz diye sabahina zaten deprem oldu bu bence psikolojik değil hani tamam uzmanlar uyardi falan ama şoyle bişi var ben hiç o haberlerle ilgilenmedim hatta o hafta okul icin şehirdişina gidicektim anneme dedimki bir şey olacak okullar tatil. Olacakmiş gibi geliyor dedim biletimi iptal ettim
Bak bu ilgimi çekti işte : )
Bu sorunun cevabını şu an hayatınızı ve yaşantınızı bilmediğimden cevaplamam doğru olmaz. Belki gördünüz hatırlamıyorsunuz belki farklı bir olay yaşadınız ona yordunuz orasını şu an ki konumumda bilemem. Lakin dediklerinizde ileride bir mantık bulursa, şimdiden özrümü dilemiş olayım : )
Açıkçası böyle şeyler beni heyecanlandırıyor. Hep metafiziğin olmasını istemişimdir ama hiç inanasım gelmiyor ve bizzat yaşamadan da inanmayacağım.
Sonuçta üzerinize alınmayın, ben sizi tanımıyorum türlü türlü hikayeler uydurabilirsiniz, ben bilim ile cevap veririm kanıtlanabilir ama siz kendi hikayeleriniz ile cevap verirsiniz ve bende şuanki konumumda bunu kanıtlayamam.
O yüzden ileride böyle durumlar yaşayarsanız ben olsam bunları teknolojik olarak tarih ve saatin değiştirilemeyeceği, herkesin kabul göreceği bir teknolojik yazılımda/sistemde bunları kayıt eder ve olduktan sonra ise teyit eder, sonra bunlar çoğaldığında da paylaşırdım.
O zaman inanç katsayılarını %100 yapamasanızda arttırabilirsiniz.
Fay hattina baktigim gunu ss aldim hatta arkadaşlarimla wp konusmalari duruyor ustelik herkese deprem dedigim için şahit çok 😂
Ben çekim yasasinada inaniyorum mesela ben hatay dogumluyum liseyi antepte okudum şu an uni sonum ve liseye giderken arkadaşima demiştimki hataya ordanda İzmir'e taşincaz babam öldü hataya taşindik deprem oldu İzmir'e gittik İzmir'de akrabalarimiz var bu arada ama İzmir'e gitmemizds benim parmagim yok çunku asla yolumuzun duşecegi bir yer değildi bir gunde oldu
Bu daha çok ilgimi çekti şimdi 😂
Whatsapp konuşmaları klonlanabiliyor. Hatta şu aralar bu klonlama işini yapacağım bir sistem geliştireceğim kendimce.
Dediğim gibi değiştirilemeyecek bir sistem üzerinde yapablirsin.
Misal dosya co , sitesini kullan, sesini kaydet bu kaydı zipleyip gönder, linki de sakla, değişiklik yapamazsın onda, tarih ve veriler hep sabittir. Silip tekrar yüklemediğin sürece değişiklik.
Eğer bir gün gerçekten yaşanırsa dediklerin, işte o zaman bu konuyu araştırmaya değer bulabilirim : )
Heyecanlandırıyor ya walla bak ad. lkfjkşasdlgsda
değişiklik. olmaz*
Ya ben kahin falan değilimki sadece içime doğuyor ama bi olay daha tutarsa var wp konusmalarini silmiyorum hiç bu arada fal baktirmaya falan geliyolardi saçma sapan xnsnnxm
Dediğim siteyi kullan, dosya (.) co sitenin adı. İşte o zaman kork benden peşini bırakmam sfşlkjfsaşklgfsakşlg
Fal olayı da saçmalık evet, inançlı biriyken bile saçmalıktı benim için. Hala saçmalık.
Ne bileyim insanlara ilişki hakkinda yorum yapiyordum gercekleşiyordu bunun icin geliyolardi sacma saçma bu arada dedigini uygulayacam xnsmmdkf
Ben bu arada enerjiye inaniyorum agzimizdan cikanlarin gerçek olduguna o yuzden istediklerimi soyluyorum mesela ihlara vadisina gitmeyi çok istiyordum ihlara ihlara diye tutturdum annem geçen sali goturdu ustelik depremzedelwrden ucret almiyolarmiş
İlişki konusunda benimde öyle bu arada. Arkadaşım geldi kahin misin olm dedi, keşke daha önce seninle konuşsaymışım falan dedi. Halbuki alakam yoktur kızlarla falan, insanlar dertlerini bana anlata anlata hepsi birbirinin aynısı olmuş alşkjfgfslkgjsags
Dediğimi uygula sonra seni bi ünlü yapalım, menajerin burada puahahahfasgasfga
Benimde hayatı bi ufak düzeltsene be hadi, de ki, çok güzel bir hayatı olacak falan işe girecek en az 25k maaşı olacak falan hadi sşlkdjfjlkadşjglşasgjşlksa
Bekle bi siradaki hedefim evlenmek noldu biliyor musun ben bizim ev sahibini çok begenmiştim adam nişanliymiş biz eve gectigimiz gun nişan atti geçen gunde annrm dediki ben sizi hissediyorum filan bak bu gerçekleşirse ünlüyüm tamam mi djmdkx
Ya oyle istiyorsan kendi dusuncelerini degiş ben gezmek istedim ve bu aralar baya şehir geziyorum hayati enerji olaraj goruyorum ki bilime aykirida degil
Walla bu maddiyat ile anca mahalleyi gezerim. Enerji olarak görmek nasıl oluyor? Bak üni bitti bitecek (19) ben işsiz kalacağım neyin enerjisi düzeltebilir sence ekonomiyi sşklgjaskgsga
Ekonomiyle alakasi yokki sen evrenden isteyeceksin o verecek benim babam yok para nerden gelebilirki sence ben istiyorum allah gonderiyor bu bayramda 3000 tl topladim meselaa hatta bi örnek daha vereyim İzmir'e giderken canakkaleyefe gitmek istemiştim sonra noldu biliyor musun İzmir'de biriyle arkadaş oldum bana hediye olarak beni çanakkaleye goturdu hemde 18 martta 😂
Maddiyatim 0 iken
Yok hacı sen tanrının vip kulusun, istemekle olmuyor ben anladım şidskgşlsdfgkşlask
Ve bu arada bayramda 3000 TL harçlık toplayabilen birinin ailesi orta seviyedir net
Hayir yemin ederim biri 1000 tl verdi sadece ki o kisiyi bi aydır taniyorum 😂
Ben vip kul falan değilim oyle olsa koronadan babam ölmez depremde malimi mulkumu kaybetmezdim 😂
Walla yok abi aklım almıyor imkansız, istemekle olsa benim şu an çok güzel bir hayatımın olması lazım. Baban vip kul değildi belki ama sen öyleydin kısaca : )
Walla hiç inanasım gelmiyor bu kadar şeyden sonra, ki bir zamanlar bende senin gibi düşünüyordum. İstesem olacağını falan fakat öyle bir şey yok. Onu da test ettim daşlkjfşksdlgsadg
Belkide inanmiyorsundur bak bir tane daha anlatayim ben ametist almak istedim ama dişsizlere param yetiyordu ucuz olana yani neyse kargom gelfi falan bi baktim aldigim kişk dişlisini bana hediye koymuş 😂
Ya git hayır istemiyorum, bunalıma soktun 10 dakikada ya sşlfkjgşlsfg
nerede bu tanrı, nerede bu evren, ben 0cmuyum alkjfhdslajkgasg
Saana cozumu soyledim 😂
Ya walla işsizim zaten, bütün gün bilgisayar başındayım. Söyle kız bütün yöntemleri deneyeceğim hepsini.
Tanrım hiç aklıma bunları yapacağım gelmezdi SKLJHGDKHJGHSDAGF yaratan kimseyi yoklukla sınamasın akjsldhflakjsfsa
Bir şey iste sonra oldu bil dnmdnf
Ama bu böyle olmaz ki detay yok muğ d
Yok sadece istiyorum gerçekmiş gibi davraniyorum sonra gerçek oluyor 😂
Şimdi ben 19 yaşındayım, mezun olduktan sonra keyif alabileceğim ve güzel kazanabileceğim herhangi bir iş istiyorum. Nasıl olmuş gibi davranabilirim. Sabah 8 de evden çıkıp akşam 5 de eve mi geleyim dsjklhgalsfgjklşafdsjgşa
Yani bu senin hayal gucune bagli ben kucukken iç mimar olucam diyordum gidip ev filan yapiyordum şu an iç mimarlikta son sinifim
Ne güzel bir ailen varmış ki hayallerine saygı duymuşlar. Ben şu an ruh gibiyim. Ne hayattan zevk alıyorum ne günümden, hergün neden bu sabah uyandım bakışı atıyorum tavana.
Düzelmeyecek sanırsam. Benim yerime de yaşa bu hayatı walla bak içtenlikle söylüyorum.
Çokta saygi yok ortada ben sonra sevmedim bırakmak istedim izin vermediler ama belki hayrimadir
Ya benimkiler içimdeki o isteği söndürdüler. şu an 19 yaşındayım, hiçbir şeye ilgim yok. Ama hiçbir şeye.
Ben lisedeyken siber güvenlik uzmanı olmak istiyordum, bilgisayarım yoktu telefondan kodlama öğreniyordum, bütün hayatım gecem gündüzüm kodlama olmuştu o halden bu hale geldim. Sağolsun bizimkiler...
Katil olmamak için zor tuttum kendimi yemin ederim, arada kriz geçiriyorum kendi içimde, neyse ki kontrol etmeyi öğrettim kendime de sakinleşiyorum direkt.
Ailemi düşünüyorum, önüme koydukları engeller aklıma geliyor, bak gelmesi ile sinir katsayım yükseliyor o kadar diyim, yavaş yavaş alıştırdım kendimi de rahatlıyorum hemen
Bence buyuk basari çunku ben sinirlerimi kontrol edemiyorum ve sonra kendimede kiziyorum
Olabilir ama bundan sonraki senin elinde
Beni hayatta tutan tek şey bir gün bende bu hayattan zevk alacağım düşüncesi hepsi bu. Bi aralar bu düşüncemi de kaybetmiştim. İntihar'a meyilliydim falan hatta inançlı olduğum zamanlarda cinlerden yardım istiyordum o kadar boşluktaydım, tabii kimse gelmiyordu.
Bir gün şu hayatımı yoluna sokacağım ama bunu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Psikoloğa gidecek para da yok.
Ailem şu an iyi insanlar fakat çocukluğumdan resmen nefret ediyorum.
Tövbe tövbe 😂 cocuklugunu degişemezsin artik ama şuanini guzelleştirebilirsin acik acik konusmayi denedin mi
Her şeyi biliyorlar farkındalar. Tek zevk aldığım, dertlerimi unuttuğum yer spor salonu ve ona bile zorla para veriyorlardı, kilo falan aldım 63.5'a dayandım sonra para bitti, üyelik süresi bitti. Şu 3 haftadır falan konuşmuyorum, parada almıyorum. İnat ettim. Evde ne pişerse yiyip geçiyorum.
Evden de nefret ediyorum. Hayır zaten dışarı çıkıp gezen bir yapım yok. Etrafı bile bilmem yani o kadar diyim. Bir de üstüne tek uğraşım spor olmuş, sevmişim ona da böyle yapıyorlar ya nefret ettim hepsinden iki kat nefret ettim. İçtiği sigaradan kesmeyip çocuğunun uğraşından kesene ben aile de demem anne de demem canları cehenneme
Yaa sigara konusunda ne kadar haklisin
Teşekkür ederim. Şükür beni anlayan biri. "Bi sigaraları var ona da karışmayın" diyen çok kişi var. Mantıklı insan görmek güzel en azından.
Ben oyle dusunmuyorum sigara çocugun kul hakkina girmektir bana gore
Ya gel de anlat işte anlamazlar. Hayır ne anlıyorlar içmekten, üniversitede merak ettim cidden, dedim neyi bağımlı yapıyor, 2-3 kere koydum ağzıma, dedim olm s4lak mısınız siz, ne tadı var ne bir şeyi, değer mi paranızı buna harcamaya, kendinize harcasanıza dedim, yok bağımlılık yapıyor, bir kere denesen bırakamazsın falan diyorlar, hayır üstüne bir de alkol içen var ama paradan şikayet ediyorlar, e içersen olmaz tabii, ayw süzme s4laklar yemin ederim dşfksşligas
Mantikli ateist/deist bulmakta hoş hahahahah
utandırma be slşafdgjlşkasjg
deistim bu arada :d Ve aynı şekilde, şu şekilde sohbet edebildiğim müslüman bulmak daha hoş benim için emin ol : )
Bana arayiş içinde gibi geldin ya ben tesetturluyum ama hiç insan ayirmam hatayliyim İzmir'e taşindim çoğu arkadaşim açık içen arkadaşlarimda var ama onemli olan bana davranişlari
Arayış içinde değilim aslında sadece metafizik alemin varlığını çok merak ediyorum. Çünkü insanların anlatacağı hiçbir şeye güvenmiyorum. Sizin cin diye tabir ettiğiniz varlıklardan birisi benimle iletişim kursa ben sorularımı sorsam o cevaplasa falan çok güzel olabilirdi. Zamanında hüddam edinmeyi çok istedim. Ama işte nereden nereye. Ben dinden çıkınca da sanki insanlar böyle her gün içen, işte kötü ahlaklı, karı kız peşinde biriymişim gibi düşünüyor, alakam yok, ula sosyal medyam yok nasıl yapabilirim o dediklerini asdfkslaşfkas
Ekledim xperim yetersiz
Tamamdır
Yazamiyorum
Karabasan diye bir şey yoktur onun adı uyku felcidir
Uyku felcinde hareketsiz kalirsin bagiramazsin
Aslında uyku felci diye geçiyor literatürde nedeni ise beyninin bedeninden önce ram uykusundan uyanması gibi bi şeydi galiba ben hiç yaşamadım gerçi uykuyu seviyo benimki
Bende seviyorum aslinda gece kardeşim yanimdaydi o mu vurdu deprem psikolojisinden mi artik bilmiyorum
Bi cin falan olabilirmi? Karabasandada hareketsiz kalırsın konusamazsın bagiramazsın
Bilmem kardeşim ve annemle yan yana yatiyorum bayram ziyaretine geldik klasik yer yatagi bilirsin kardeşimin vurmuş olma ihtimalide var
Yani birde deprem psikolojindeyim hala depremi iskenderunda atlattim mahalle falan dumduz oldu
Evet olabilir tabiki farketmeden vurmuş olabilir sık sık bu tarz şeyler yaşamıyosan ve gerçekte paranormal şeyler basina gelmiyorsa varlıklardan şüphelenmene gerek yok
Yok hiç yaşamadim paranormal şeyler allah korusun 😂
O zaman kafanı takmaya gerek yok boş ver ✨
Napti napti o başka biseydir
Terbiyesizleşmenin luzumu yok bildigin darbe yedim
Ne terbiyesizlemsi kim öyle bişey dedi karabasan yumruknatmaz😬
Terbiyesizligini başka yerde yap herkese boyle yaklaşma haddini nereden buluyorsunuz anlamiyorumki
Lan aptal canımsın sen anormal hasta ruhlu binsalaksinbne anadiysan söylediğimden iyi olmuş Çok yaşa yaa
Türkçe öğren bi sonra millete yorum yaparsin
Sus ya
Gizliye al kendini korkak şey seni birde bu beyinle milletin beynine değer veriyorsun ya ayri komik oluyorsun
He he. Devam