Mesela bir ortamda sohbet ediliyor ben konuşmaya başlıyorum önce bakıyorlar sonra hemen kafalarını çevirip konuşmaya devam ediyorlar. Ben bunu ilk ailemde yaşamaya başladım ve hala devam ediyor ve yaşım ilerledikce arkadaş ortamında akraba ortamindada olmaya başladı. Bu konuda bir öneriniz var mı veya neden böyle oluyor? Gerçekten zoruma gidiyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz statü kazanman lazim ve güzellik için bakım spor. Ben eskiden 183 100 kiloydum spora başladığımda şimdi 186 85 kiloyum ama kas olarak. Yüzüme felan çok bakım yapıyorum çirkinken yakışıklı oldum ve Türkiyenin en iyi devlet üniversitesindeyim eskiden kimse beni önemsemezdi şimdi herkes cidden saygı duyuyor dediklerimi yap güzel ol para veya statü sahibi ol kimseyi önemseme kendi dediğini yap hep
Ben sırf bunun için hukuk okuma kararı aldım belki mesleğim iyi olursa saygı görürüm diye olmadı. Ailemde bir daha başka bir bölüm okumama izin vermez. Kilom var güzel değilim giyimim iyi değil maddi sıkıntım var o iyi olsa annem giyimime laf ediyor istediğimi giyinmiyorum. Bakım yapacak param yok her şey çok pahalı. Sosyal çevremde yok. Mezun olduğumdan beri depresyondayim odama kapandım sürekli ağlıyorum veya sinirliyim ve sürekli uyuyorum. Bundan 2 hafta önce kendime zarar verdim. Yani kısacası berbat durumdayım ve bu tarz seylerde beni üzüyor duzeltemiyorumda. Sürekli kendimi tamamen degistiricem diyip asla değişemiyorum. Umudumda yok hayalimde yok hedefimde yok beklentimde yok hicbir şey yok.
Hukuku bitirip iş mi bulamadin?
Hayır hukuk okuyamadim. Saygınlık için okuyacaktim olmadı başka bir bölüm okudum tekrar okumak istesem ailem izin vermez
Aileni dinmele gizlice yks çalışabilirsin hukukun puanları çok düştü. Kilo vermekte zor değil kilo verip spor yapsan okulunu bitirip parada kazanırsın
Okuyacak gücümde kalmadı dedim ya depresyondayim hayatla bağım koptu gibi bir şey psikologa gidemiyorum ailem yollamaz devlette ilaç verip yollar. Yaşadığım şehirde hukuk yok eğer hukuk kazanırsamda babam yollamaz. Zaten şu an zorla ise sokmaya çalışıyor beni böyle berbat bir durumdayım ya
Kilo konusunda ise spora yazılıcam 1 hafta sonra falan cilt ilacı kullanmaya başladım belki bir ihtimal güzel olurum diye ama güzelde değilim ki
Olursun ya bence boy kilo kaç? Estetik diye bişeyde vae sonuçta her kız yapıyor
Estetik için param yok para kazanasamda daha temel ihtiyaçlarım var onları alırım zaten annem çok baskın bir karakter onu yapmama izin vermez. Boy 162 kilo 83
Verir paranı kazanırsan kilonda aşırı değil verirsin
Yok annem aşırı muhafazakar asla izin vermez. Kilo konusunda veririm ama vücut konusunda hiçbir zaman ozguvenim olmaz çünkü şu an bile bazı yerlerde sarkma var ve kilo verirken daha çok sarkar gibi
Topaliyor vücut sen yavaş ver kiloyi Yeter 75 kg veren kız bardi YouTubede vücutu güzel araştır öyle kilo ver yavaş bir şekilde ayda 2-3 kilo yeter yavaş yavaş ved
Ama şu an sarkmış bölge var ve bayadır var yani öyle yeni yeni sarkmadi oturdu artık o onu nasıl toparlarim ki
Spor yardımci olur c vitamin ve kollojen olmazsa derini aldırırsın
Onu yaptiramam ki korkunc
Bir insanın kendine saygısı olmalı, insan kendine saygı duyduktan sonra çevresi ona saygı duyar. Belli ki çevren çok saygı duymuyor sana, önce senin kendine saygı duyman gerekiyor
Peki kendime nasıl saygı duyarım? Dediğin gibi kimse bana saygı duymuyor ve bunu ben yapmadım kendimi bildim bileli böyleydi ve bende böyle olmaya başladım. Üstelik saygı benim için çok önemli bir şeyken bunu asla elde edemiyorum.
İnsanın hedefleri, idealleri, kıstasları olur. Bu hedef ve doğrultularla paralel yaşamalısın. Sorumluluklarının farkında olmalı ve onları gerçekleştirmelisin, yapman gerekenleri ertelememisin. Kendine, vücuduna güzel davranmalı, sağlıklı beslenmeli, spor yapmalısın. Yani kendini tanımalısın ve kendin doğrultusunda yaşamalısın
Bunların hiçbirini yapamıyorum aşağıda gizli üyeye bir yorum yazdım onu okuyabilir misin tam olarak o haldeyim ama bu son 1 yıldır böyle
Okudum, anladığım kadarıyla hiç bir şey yolunda değil. O zaman oturacaksın nasıl biri olmak istiyorsun tek tek yazacaksın. İyi bir işe sahip olmak, fiziksel olarak güzel bir vücuda sahip olmak, kültürlü bir insan olmak, kendine saygısı olan ve insanların saygı duyduğu biri olmak, ne gelirse aklına. Sonra bu özelliklere sahip olmak içim neler yapman gerekpyor bunları belirle. Belli bir okulu bitirmen mi lazım, haftada 3 gün spor mu yapacaksın, bol bol kitap okuyup, film mi seyredeceksin, sosyalleşmek için yeni kurslara mı gireceksin bunları da yaz. Sonra bir yerden başla o istediğin kişi olmaya. Ama öyle her şeye pat diye başlama küçük küçük. Birde sabret tabi, güzel şeyler hemen olmaz
Evet hiçbir şey yolunda değil ve ben her geçen gün daha kotu bir hale geliyorum. Ve bu dediğin şeyleri gerçekten tek başıma yapamıyorum desteğe ihtiyacım var gerçekten biri benim elimden tutsun kurtarsın bu hayattan inan gücüm kalmadı ben çok yoruldum
Galiba genç birisin. 19 20 yaşlarında, Allah bilir kaderimizi ama daha önünde uzun bir ömür var. Yapacak çok şeyin var. O güç tabi ki vardır sende, yoruldun mu dinlen biraz pes etme. Sonra kalk bir şeyler yapmaya başla, bir yerden başla. Hayat kolay değil öyle tabi ki zorla olacal
21 yaşındayım ve gerçekten gücüm kalmadı o kadar saldım ki bilmiyorum çok garip ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yapacak bir şey varsa da gücüm yok
Alllah a inancın var mı
Evet var ama dinden çok uzaklaştım bu son 1 yılda. Ben kotulestikce dindende uzaklaştım
Dine sarılman lazım. İnsana güç veren odur. Düştüysen yaşadıklarını en iyi bilen Allah. Ona dua etmeli, sabretmelisin ve bu sabrının karşılığını Allah tan beklemelisin. Namaz kılmıyorsan namaza başla, şu an bir şeyler yapmak istiyorsan bence namaz ile başla
Normalde 5 vakit namaz kılardim ve şartlar ne olursa olsun o namaz vaktini geçirmezdim. Piknige gitmiştik hiç şu yok dereden abdest alıp namaz kıldım, okuldayken öğle. AVM ye gider abdest alır kılardim, dersten hocadan izin alır namaz kılardim, yağmurun altında suyun içinde namaz kıldığımi bile hatırlıyorum. Abdest alacak yer yokken herkesin içinde tuvalette abdest alıp yağmurdan içerisi şu dolmuş odanın içinde namaz kılmıştır seccade ıslaktı. O halden bu hale geldim ve şu an inan içimde gram istek yok baya zorlsdim başladım kilim diye ama istemiyorum
Bak ne güzel bağlıymışsın namazına. Bazen olur böyle şeyler, sen rabbine dua et bol bol, Kuran dinle iyi gelir. Namaza da başlamaya çalış yani isteyerek olmuyorsa zorla
Denerim ama olmayacak biliyorum
Böyle yaklaşırsan olmaz tabi, olacaktır sen dediğim gibi dua et sabret. şu an yaşadığın gibi anlar gayet normal onu da unutma.
Yani denerim ama büyük ihtimalle yapmayacam çünkü inan yataktan bile çıkmıyorum. Dediğim gibi depresyondayim
Depresyonda isen yatarak depresyonda kalmaya devam edeceksin. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama zorla da olsa kalkman lazım o yataktan. Şimdi yat uyu dinlen sabah kalk yataktan geç masanın başına al bir kağıt kalem içinden gelenleri yaz
Umarım dediğini yaparım :) çünkü gercekten olmuyor
Baskın değilsin demek ki
Hayır çok baskın bir karakterim ama neden böyle oluyor bilmiyorum.
Yeterince değilsin ya da o gruba cidden ait değilsin
Grup olarak bakma aile ortamı kuzenler falan filan her yerde ve baya baskın birisiyim ama garip bir şekilde bunu yaşiyorum
Kafana takmayı çok takıyorsun bence sal şunu kendin ol sessiz olmaya devam et
Peki
Aferin aslanım