Anne
Baba
Abla
Kardeş
Sevgili / eş
Arkadaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ablam ya da abim olsa vereceğim cevap net olurdu. Ancak bu soruya net bir cevabım yok her seferinde. Fakat babam diyeyim dar bir durum varsa ortada.
Bu hayatta iyi bir anneye sahip olduğum için çok şanslıyım. En yakın arkadaşım❤️🩹
Öncelikle Allah'a tabi sadece işimiz dusunce değil.. namazımı kılıp duamı edip yardım bekliyorum. Sonrasında aile bireylerinden guvenebilecegim birinden
Cevap
27Cevap
Ben kimseye gitmiyorum çünkü başım dara düştüğü zaman gidecek kimsem yok kendim çözüyorum ya da kendi içime atıyorum sorunlarımı
Önceden biri vardı. Üzüntümü , sevincimi ilk koşar onunla paylasirdim. Şimdi yok. Artık kendim hallediyorum.
Hiçbiri yok hayatimda yaradıcı dışinda kim şifa olur ya da güven verir anlarki halden ondan gelsin kul fâni
Arkadaş gibi olan ablam ve abim var. Bayramda bile arayıp sormadığım abimi telefon bozuk diye aradım geri çevirmedi.😅😂😂😊
Başım ciddi anlamda bir kez belaya girdi ve kimseden yardım isteyemedim ölüme en yakın olduğum zamanlardı iğrenç günlerdi
Ekonomik açıdan dara düşmüşsem ailemle, lovesal olarak başım dara düşmüşse arkadaşlarıma, diğer tüm konular için sevgilime danışırım
Hiçbiri, yalnızlığı tercih ederim.. Kendime psikolojik destek vererek hallederim 😊
Saolsun buraya dusuyor bazi iyi kizlar yardim ediyorlar
Hic kimse kendi çapımda hallediyorum en olmadı olum kalım durumunda anca peder beyin yanına giderim
Dertlerimi insanlarla paylaşma taraftarı değilim. Kendimce halletmeye çalışırım. İşin içinden çıkamazsam da semaya açarım elimi, kalbimden dökülür derdim ‽
Ablam, işim düştüğünde değilde o benim dert ortağım. Hep dinler beni bende onun dertlerini dinlerim.
Kimse ailen kadar sana yardımcı olmaz en güvendiğin arkdas bile ilerde çıkar için bile kullanıyor
O sorunumu kim çözebilecekse ona giderim ama genelde arkadaşlarım oluyor
Ben yine dönup dolaşi önce Allah'a sonra kendime sıgınırım 🥺🥺
Bazıları duyar kasiyor falan diyebilir ama cidden kimse
Bir arkadaşım var
Konunun ne olduğuna göre değişir
öncelikle ALLAH , fanilerden soruyorsan annem
Hayatım boyunca öyle biri hiç olmadı
Kimsem yok ki...
Annemi ararım babamı da
Bi hatun var ona gidiyorum
Babam ve arkadaşlarıma.
Genelde kendime. Ama varsa arkadaşım.