Kadın Gassala Ne Sormak İstersiniz? Hiç Gassal Olmayı Düşündünüz Mü Düşünmediyseniz Neden?

Arkadaşlar ben Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunuyum. 4 yıl üst üste kpss'ye girdim, yüksekte puanlar aldım en son 91 aldım ama atanamadım. Birgün akrabam olan bir kadın gassallık yapıyor. Bir misafirlikte bu işi anlattı bende de bir merak oluştu. Bakın sadece merak sonra Gassal olmaya karar verdim gerekli eğitimi aldım ve oldum. Bir derken, iki derken, üç derken öyle böyle alıştım. 5 yıldır bu işi yapıyorum. Tabii ölüm, yani adı bile insanı etkiliyor. Kolay değil çok acı olaylarla karşılaştım. Deprem bölgesine gönüllü olarak gittim ve tek başıma günde en az 400 cenaze yıkadığımı bilirim. Bugünde gencecik 30 yaşlarında bir kadın eski eşi tarafından tam 35 yerinden bıçaklanmış geldi. Kendi ellerimle yıkayıp hak yoluna teslim ettim ama tabii o vaziyet çok zor ya insanı etkiliyor. Bu yıl tekrar kpss'ye girip deneyeceğim ama endişeliyim olmaz diye. Çünkü bu vefat eden insana hemde yakınlarına karşı sağlam bir psikoloji isteyen meslek. Siz kadın gassala ne sormak isterdiniz? Çoğu kişi duyduğu zaman aşırı tepki veriyor ürküyor ama Siz ne düşünüyorsunuz? 😊

Kadın Gassala Ne Sormak İstersiniz? Hiç Gassal Olmayı Düşündünüz Mü Düşünmediyseniz Neden?