Klavya hatası olmuş otomatik düzeltme
Allah bana bir lanet vermiş. Çocuk surat?
Klavya hatası olmuş otomatik düzeltme
Suratım çocuk gibi. Boyum kısa.
Geçen seçimlerde oy kullanmaya gitmiştim. Ordaki iki görevli bana sen niye buraya geldin dedim. Oy kullanacağım dedim. Kahkaha attılar oy ku kullanıcan kullan bakalım dediler. Arkamdan gülüp bana bakıp espriler yapıyorlardı.
Ben odadan çıkıncaya dek bana bakıp gülmeye devam ettiler. Kısa boylu ve ufak suratlı olduğum için gülme krizi geçiriyorlardi
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Öncelikle, sizi üzen ve inciten bu durumu yaşadığınız için üzgünüm. Herkesin fiziksel görünümü farklıdır ve hiç kimse başkalarının dış görünüşü hakkında alay etmeye veya aşağılamaya hak kazanmaz.
Bu tür davranışlar insanların özgüvenini etkileyebilir ve maalesef bu, özellikle ergenlik dönemindeki gençler için daha zordur. Ancak, özgüveninizi korumak ve sizi özel kılan özellikleri sevmek önemlidir.
Ayrıca, bir insanın fiziksel görünüşüne dayalı olarak onu aşağılamak kabul edilemez ve saygısızlık içindedir. Bu tür davranışlar hiçbir şekilde kabul edilemez ve bu tür durumlarda kendinizi savunmak veya yetkililere bildirmek en doğru adım olabilir.
Sonuç olarak, kendinizi sevmeniz ve özgüveninizi korumanız önemlidir. Başkalarının sizi küçük düşürmeye çalışmasına izin vermemelisiniz. Herkesin benzersiz ve özel bir şeyleri vardır ve fiziksel görünüşünüz sizi kim olduğunuzun tek özeti değildir.
Ne? Sen mi oy kullanıcan deyip kahkaha attılar
25 yasindayim sakalım yok minyonum liseliler tarafından dikizleniyorum 😂
Yani ben bu durumu eğlenceli buluyorum. Küçük göstermek kötü bişey değil. Zaten yanımda oturup tanıyan gerçekten zihnen olgunluğumu hissediyor sende takma bu kadar insanlar hep konuşur
Nee? Sen mi oy kullanıcan? Deyip kahkaha attılar ordaki görevliler
Boyun kısa ve yüzüm küçük olduğu için
Boyum
Takma keyfine bak geç
Cevap
2Cevap
Teselli vermeye gelmiştim taa ki güncellemede yazdıklarını okuyana kadar. 🙄
Hoş hikaye olmamış başka dene bir daha ki sefer. 🙄
Maalesef gerçek
Teselli olarak ne diyeceksiniz. Boyum kısa ve yüzüm çocuk gibi diye her gittiğim yerde ezildim. Bir kere oy kullandım. orada bile ezildim dalga geçildim
Keşke oy pusulasıyla ağızlarına birer tane vursaydın 😄
Neee? Sen mi oy kullanıcan deyip kahkaha attılar
Evet dedim. Kullan bakalım hadi oy kullan bakalım deyip gülme krizi geçirdiler. Ben odadan çıkana dek güldüler bana bakıp
Çocuk gibi göründüğüm için
Boyum 1.59
Yüzüm küçük
Bacaklarım biraz kısa ve kalın
Tipim pek kadınsı değil
Dövdüler mi bence biraz sallamissim
Dövmeyi bırak öldürmeye çalıştılar bütün sınıf alkışlıyordu
Evime giremezsiniz dediğim için
Çocuğa bak büyü de gel ufaklık cüce deyip gülüyordu herkes beni okuldan kovdular öğrenciler
Oha o kadar vicdansızlasmis bu millet iflah olmaz
Hangi unide oldu bu olay
İstanbul Nişantaşı üniversitesi
Kaç yaşındasın?
27
Bu oy kullanma olayı 18-19 yaşımda oldu
Üniversitedeki dayak olayı da 24-25
Hocalar bile senin boyun kaç ilkokula mı gidiyorsun vs vs birsuru espri yapıp bütün sınıfı kahkaha attırıyordu
Boyum 1.59
Sınıftakiler benden uzundu çoğunluk
170-185 arasıydı kızlar erkekler
bir şey dicem gerçekten çok merak ettim. Beni yanlış anlamazsan bir yüzünü görebilir miyim? Sana objektif bir yorum yaparım böylelikle.
seveni var dert etme
Sevmeyeni çok ama. İnsanların çoğu dalga geçiyor aşağılıyor
verdiğin örnek kötü olduğu için değil çocuğun oy kullanması gibi absürt bir durum komedisi sadece
alınganlık yapıyorsun
hepsi yaşlanmaya başlayacak senin yaşında
Tamam işte beni çocuk sanıyor dalga geçiyor
Tipe bak bu tiple oy kullanıyor diyor
Tipim benim suçum değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?