Annem beni babama şikayet ediyor babam da bana kızmıyormuş bu yüzden babama trip atıyor, haklı mı?

21 yaşındayım. Günlerdir beni şikayet ediyor babama. Babam da gerçekten bıkmış adam, annem anlatınca babam da bana evlat değil düşman doğurmuşuz o zaman tarzı şeyler dedi. Ona rağmen annem diyor ki yok işte sen kızman gerekenlere kızmıyorsun, beni susturmaya çalışıyorsun diyor.

4 kardeşiz iki yaşında kardeşim var. Çocuk çok hareketli ve bir şey yaptırmıyor. Annem temizliği zor bitirdi bayrama kadar. Ben okuyorum ve sınavlarım var. Yaptığım şeyleri yeterli bulmuyor. Dedi ki kızların yardım etmedi ne sarma ne kurabiye yapabildim. Babam da insanlar bunun için mi geliyor tatlı alırız şunu koyarız bunu koyarız dedi.

Neyse bugün tekrar şikayet etti. Aynı şeyleri söyledi. Babamla biz de limoniyiz ama kızmadığı için trip atıyor. Anneme dedi ki gel işte ne yapacaksan yapalım mutfakta. Al kızlarını yap diyor. Dışarı çıkalım dedi ona da yok dedi.

Babam da kardeşimle beraber çıktılar. Annem Gerçekten çok toksik biri ya ne yapmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Oysa babam benimle ilgili o kadar laf ediyor ama yine de kızmıyormuş dövsüb mü illa ne yani
Annem beni babama şikayet ediyor babam da bana kızmıyormuş bu yüzden babama trip atıyor, haklı mı?